Horoscop tarot, 10 septembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbec, acum că ai avut câteva zile de odihnă în timpul Lunii în Rac, este timpul să ieși din zona ta de confort. Luna intră în zbuciumatul Leu, sectorul tău de pasiune și creativitate. Aceasta nu este o zi în care să stai degeaba și să privești cum trece lumea pe lângă tine în timp ce zăbovești în pat uitându-te la mâncare sau la relee TikTok pe telefonul mobil. În schimb, de ce să nu scoți conținutul salvat și să notezi rețetele sau ideile de artizanat și orice altceva ți-ai promis că vei ajunge mai târziu și să faci o listă cu lucrurile de care ai nevoie, ca să le poți cumpăra și încerca înainte ca Luna să intre în Fecioară la sfârșitul acestei săptămâni.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ultimele zile au fost pline de pace și liniște. Energia Lunii Racului îți permite să te simți mai așezat în viața ta, iar acest lucru a fost vindecător pentru tine. Acum, că Luna a părăsit sectorul de comunicare pentru a vă activa viața de familie și de acasă, vă puteți aștepta să purtați câteva conversații provocatoare. Deși nu este vorba despre oameni combativi, ar trebui să anticipezi câteva discuții aprinse pe subiecte. Dacă preferi să păstrezi aceeași energie, alege să eviți lucrurile care pot aprinde furia celorlalți: politica și religia.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Deși ești adesea acuzat că ești prea vorbăreț, Luna în Leu îți activează sectorul conversației. Poți anticipa că viața ta de gândire va deveni vie și activă. Este o perioadă minunată pentru a scrie sau a citi cărți pline de suspans și pline de intrigi romantice. Dacă preferi să fii un fluture social, ia în considerare posibilitatea de a verifica cele mai recente lansări cinematografice în cinematografe sau pe aplicația ta preferată de streaming. Va fi bine să vă puneți la curent cu serialele pe care ați vrut să le urmăriți.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Iată-te, Rac, gata să încerci ceva nou. Ai parte de o mică pauză de viață odată ce Luna părăsește semnul tău pentru a intra în Leu. Energia Leului îți poate aprinde dorința de a merge la cumpărături la mall. Poți înlocui o jachetă veche care nu se mai potrivește stilului tău. Acesta poate fi un moment excelent pentru a verifica ce primesc magazinele de retail de la alte magazine. Este posibil să te simți atașat de spiritul bun al unei persoane și de aceea îți dorești să o ajuți atunci când o vezi la nevoie.

Leu (23 iulie - 22 august)

Acest weekend te pregătește pentru succes, deoarece Luna intră astăzi în semnul tău, unde se va afla până luni. Luna în semnul tău îți dă un puternic sentiment de încredere. Poți face orice îți propui. Te simți curajos și puternic!

Ai un mare sentiment de încredere, iar acest lucru se va alimenta în iubirea de sine - din fericire pentru tine, Luna aduce energie vindecătoare în inima ta. Va fi o zi minunată pentru a ieși în oraș, pentru a te îmbrăca frumos și pentru a te aduna la dans, karaoke sau pur și simplu pentru a petrece timpul cu prietenii.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Trecutul scoate la iveală un pic de tigru în tine, deoarece te străduiești să te desparți de lucrurile vechi și să treci la lucruri noi. S-ar putea să ți se pară atât de dificil să renunți la trecut și să uiți ceea ce ai trăit, dar este posibil. Luna în sectorul tău de finaluri poate dezvălui că există încă fisuri în spiritul tău care au nevoie de vindecare și creștere. Poate fi o perioadă dificilă pentru schimbare și tranziție, dar o vei gestiona cu clasă și grație.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Astăzi este una dintre acele zile în care nu vei dori să fii singur. Îți dorești să fii cu prietenii și în mulțime, admirând priveliștile și bucurându-te de viață la maxim. Astăzi este vorba despre lucruri legate de Leu, așa că, dacă ai vrut să ieși la dans, vei dori să găsești cel mai bun club de noapte din orașul tău. Nu se știe niciodată ... s-ar putea să observi o vedetă celebră sau să întâlnești una. Este, de asemenea, o zi excelentă pentru a mânca la un restaurant de lux. Poți face ca totul să fie puțin mai accesibil comandând tapas sau aperitive pe care să le împarți în timp ce privești oamenii.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești o persoană privată, așa că o parte din tine s-ar putea să nu fi crezut că ai nevoie să devii mai activ online. Dar, acest weekend te împinge să ieși din zona ta de confort. Iată la ce te poți aștepta: activitatea ta online din motive profesionale și de carieră crește. Dacă ești curios să-ți deschizi propria afacere, astăzi, analizează costurile și începe să-ți structurezi planul de afaceri pe care să-l trimiți investitorilor. Cum Mercur retrograd se încheie săptămâna viitoare, depunerea de cereri în această săptămână poate fi greu de realizat.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Cu Marte în sectorul dvs. de prietenii, sunteți sigur că veți avea o burtă plină de râs astăzi. Un lucru pe care ai putea să îl iei în considerare este o călătorie în care să te întâlnești cu vechi prieteni în persoană. Luna care intră în sectorul tău de călătorii pe distanțe lungi îți poate aprinde curiozitatea pentru ceea ce este de explorat. Acesta este un moment excelent pentru a vă uita la tarifele liniilor de croazieră, la orarele și costurile zborurilor sau pentru a verifica o călătorie cu trenul prin țară pentru a planifica o călătorie viitoare care este total demnă de Instagram.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Atunci când ești generos nu ești genul care să se laude sau să-i anunțe pe ceilalți ce ai făcut. Astăzi s-ar putea să ai experiența ca alții să afle despre faptele tale bune. Deși nu este important pentru tine dacă altcineva laudă lucrurile frumoase pe care le faci, este o modalitate excelentă de a fi un exemplu pozitiv pentru ceilalți. Latura ta de bun samaritean strălucește. Fii mândru de munca și eforturile tale de a-i servi pe ceilalți și de a fi alături de străini atunci când au nevoie.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este o zi excelentă pentru dragoste, Vărsătorule, deoarece Luna intră în sectorul tău de angajament. Când Luna intră în Leu, este un moment excelent pentru a te răsfăța cu lucruri care îți aduc viața la un nou nivel. Deoarece magazinele deja stochează articole de sărbători, ia în considerare cumpărarea pijamalelor asortate pentru decembrie acum. Astăzi s-ar putea să simțiți nevoia de a fi puțin ostentativ cu partenerul dvs.; așa că ziua ar putea cere un selfie amuzant și jucăuș pe care să îl postați pe rețelele sociale. Este, de asemenea, o zi excelentă pentru a te îmbrăca elegant și a ieși la o întâlnire formală în stil vechi.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Îmbrățișează-ți individualitatea unică, în timp ce Luna îți îndreaptă atenția spre muncă și detalii. Nu trebuie să muncești până la os. Îți poți canaliza energia spre lucrurile pe care îți place să le faci. este plăcut să fii pe deplin prezent și să te ocupi de detaliile vieții. Poți lăsa să iasă la iveală Martha Stewart din tine și să faci un tort sau o plăcintă. S-ar putea să încercați să puneți în conserve produse în vederea pregătirii pentru iarnă. Dacă vă simțiți pregătiți să adăugați în casa dvs. o culoare care să reprezinte toamna sau iarna, începeți să decorați. Gândește-te la ceea ce ți-ar plăcea să găsești când vii acasă și apucă-te de treabă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  tarot  zodii 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel