Horoscop tarot, 12 ianuarie 2024. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Nouă de cupe, inversată

Poate că acesta nu este "alesul" pe care îl sperai, Berbec. Asta ar fi OK, dar inima ta se simte confuză. O relație ar trebui să se închege în mod natural, așa că, dacă ai sentimente amestecate, ia în considerare adevăratul motiv.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Preoteasa

Gărzile sus! Tu ești cea care se ocupă de sentimentele tale. Este nevoie de timp pentru a cunoaște cu adevărat bine pe cineva. Nu vrei să te arunci în lucruri până nu ești absolut sigură că le-ai verificat bine. Nu vă grăbiți. De ce să te grăbești?

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Trei de spade

Trădare? S-ar putea să simțiți astăzi durerile unei persoane care a ales să vă frângă inima? S-ar putea să nu simtă la fel ca tine. Sinceritatea lor poate fi greu de acceptat, dar nu preferi să știi adevărul acum decât mai târziu? Este mai bine decât să vă pierdeți timpul. Adevărul este întotdeauna mai bun decât o minciună dulce.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Hierofantul

Te-ai străduit din răsputeri să te arăți în viața unui prieten, dar, dintr-un motiv oarecare, toate sfaturile tale cad în urechi surde. Poți să te retragi și să-i lași să simtă durerea absenței tale. Uneori, absența face ca inima să devină mai îndrăgostită. Testează.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Cavalerul de Cupă

Chiar trebuie să te răzbuni pe cineva? Lasă karma să își facă singură treaba. Să le permiți oamenilor să primească rezultatele alegerilor lor este cu mult superior decât orice ai putea împărți, în plus, îți păstrează partea ta de trotuar curată.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Opt de Pentacle

Vrei să știi că prietenul tău este alături de tine indiferent de situație. Nu ceri prea multe: loialitate. Nu este greu să fii sincer sau pur și simplu să fii alături de ei atunci când au nevoie de tine. Un umăr pe care să te sprijini este întotdeauna binevenit.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Nebunul

Vrei să începi ceva nou, dar te grăbești. Nerăbdarea te poate orbi la sfaturile bune pe care oamenii încearcă să ți le dea atunci când ai cea mai mare nevoie de ele. S-ar putea să-ți fie greu să reziști să nu te arunci în ceva acum, dar răbdarea este virtutea de care ai nevoie.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Asul de spade

Ai tot ce îți trebuie pentru a face ceva uimitor, Scorpionule. Nu ți-ai exercitat toate forțele pentru că viața a fost prea aglomerată. Dar, acum că ai ajuns la o perioadă de acalmie, este mai bine să începi să gândești în stil mare. Poți să o faci.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Cinci de Cupă, inversat

Confuzia a dispărut în sfârșit. Începi să te simți mult mai bine acum. Lumina strălucește la capătul unui tunel. Poate că te-ai simțit fără speranță, dar lucruri uimitor de bune vin spre tine.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Pagina de cupe, inversată

Este posibil ca oamenii să se folosească de cuvinte pentru a încerca să te cucerească, dar asigură-te că există sinceritate în ceea ce se spune. Întotdeauna poți citi motivele unei persoane după acțiunile sale. Nu trebuie să crezi ceea ce auzi doar pentru că s-a spus. Fiți atenți la ceea ce urmează.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Opt de spade


Te simți prins în capcană, iar acest lucru se datorează în parte tuturor lucrurilor care se întâmplă în viața ta. Bineînțeles, emoțiile te pot face să simți că nu există nicio cale de ieșire. Situația ta este mai bună decât îți dai seama. Poți lua o singură decizie care să răstoarne întreaga problemă.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Soarele


Lumina strălucește în viața ta, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Ai un suflet frumos care vede binele în tot ceea ce faci. Motivul pentru care poți fi optimist este pentru că este o decizie pe care ai luat-o să fii așa!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel