Horoscop tarot, 12 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Cinci de spade

Nu-ți pierde cumpătul, Berbec. Această carte de tarot îți dezvăluie că ai putea intra în conflict cu o persoană care se pare că nu se poate abține să nu te preseze. Va trebui să vă puneți pielea groasă. Nu lua lucrurile personal. Depinde de tine să decizi cât de mult îi vei permite unei singure persoane să aibă putere asupra ta.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Cinci de Cupă

Toate lacrimile, Taur. Această carte de tarot înseamnă dezamăgire și tristețe. Îți pui așteptări prea mari? S-ar putea fi nevoie să te regândești la cât de mult poți realiza tu sau altcineva într-o anumită zi. Unele vise mari trebuie să înceapă cu ceva mic.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Șapte de Cupă

Îți dorești lucruri frumoase și nu este nimic greșit să îți dorești mai mult de la viață. Cartea de tarot Șapte de Cupă indică faptul că ochii tăi pot să ia în considerare toate lucrurile pe care le vezi și acum se transformă în poftă. Temperează-ți dorințele. Nu le lăsa să te stăpânească. Fii flămândă, dar nu te lăsa mistuită de dorința ta de mai mult.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Regina de Cupă

Inima ta este atât de dulce și dezvăluie cât de grijulie ești. Regina de Cupă îți cere să te bazezi pe bunătatea ta. Ești carismatic și aceasta este superputerea ta. Dacă ești de ajutor față de ceilalți, vei fi incredibil de impresionată de câtă bunăvoință ești capabilă să generezi în rândul familiei, prietenilor și oamenilor care fac parte din lumea ta.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Trei de Cupă

Ce carte de tarot frumoasă, Leu. Această zi este dedicată energiei armonioase. Planifică un timp creativ cu prietenii tăi în așa fel încât să vă permiteți să râdeți și să vă bucurați de muzică. Vedeți frumusețea naturii și ei o fac prin artă și meșteșuguri pe care le puteți folosi pentru a vă decora casa.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Temperanță

Îți faci prea multe griji. Te vei teme de ce e mai rău astăzi dacă continui să te gândești la îndoielile de sine. Viața este prea scurtă ca să te agiți pentru lucrurile pe care nu le poți schimba. Acceptarea este biletul spre succesul tău.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Regele de băț

Totul începe cu tine, Balanță. Această carte de tarot dezvăluie cât de incredibil de înzestrată și talentată ești. Nici măcar nu știi potențialul de leadership pe care îl posezi în tine. Este posibil să te reții pentru că nu vrei să pari arogant sau mândru. Dar Regele de băț indică faptul că ești în poziția de a face lucrurile să se întâmple - cu ușurință.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Nouă de băț

Ești prea ocupat în acest moment. Atunci când ai prea multe în farfurie, poți să lași baltă proiectele care necesită atenție la detalii. Este timpul să reduci volumul de muncă, astfel încât să îți poți calcula eforturile și să te concentrezi.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Moartea

La revedere nu este un cuvânt ușor de spus chiar și în cele mai bune circumstanțe. Simți un sentiment de finalitate atunci când închizi în sfârșit ușa unui capitol din viața ta. Sunteți mutat într-o nouă călătorie. Cel mai bine este să lași viața să facă ceea ce face - să reconstruiască și apoi să restaureze.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Îndrăgostiții

Alege. Te gândești că cineva sau ceva este mai bun decât ceea ce ai deja.  Alege-te pe tine însuți și apoi decide pe cine vrei să ai în viața ta. Da. Chiar este atât de simplu.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Nouă de cupe


Te vei simți extraordinar atunci când vei obține tot ceea ce îți dorești și ai nevoie. Există o mulțime de bunătate pentru a merge în jurul valorii de asemenea. Nu trebuie să-ți faci griji. Nu vei duce lipsă de nimic astăzi. Totul este un câștig!


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: As de băț


Ai nevoie doar de o mică scânteie de inovație și wham-o ești în drumul tău spre vârf. Azi ai o pană în palma ta pentru că oamenii vor să facă afaceri cu tine. Dacă ești un antreprenor, vei vedea în curând o creștere a companiei tale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   hroscop  tarot  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar




pixel