Horoscop tarot, 15 septembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Zece de băț


Lasă loc pentru un pui de somn, astăzi. Această carte de tarot indică faptul că vei avea o zi plină. Este una în care vei avea mult de lucru, dar s-ar putea să te simți obosit. Așadar, plănuiește ceva odihnitor înainte ca ziua să se încheie.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Justiție


Nu este corect! Cineva s-ar putea să vă spună acest lucru și, într-un fel, înțelegeți. Este bine să fii un ascultător plin de compasiune. Astăzi, ai ocazia să te îndepărtezi de rolul de juriu și judecător și să fii acolo doar pentru a asculta.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Trei de băț


Este o zi frumoasă pentru a crea ceea ce vrei să creezi din viață. Ai această carte minunată, plină de artă, care vorbește despre noi începuturi și despre prietenie. Foarte bine pentru tine!

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: As de băț


O idee proaspătă! Ești atât de inteligent! Astăzi, te vei impresiona chiar și pe tine însuți. Vii cu o soluție atât de genială. Cei din jurul tău se vor întreba de ce nu s-au gândit și ei la același lucru.


Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Regina de spade


Sensibilitatea ta este cea care te ajută să fii o persoană atât de importantă în viața celorlalți. Nu-ți ascunde latura ta mai moale. Aceasta te face specială și le dă celorlalți sentimentul că aparțin și sunt iubiți.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Puterea


Poți conduce cu putere. Astăzi s-ar putea să fie nevoie de puțină ceartă din partea ta pe un subiect despre care știi că trebuie abordat. Nu este ușor să fii nevoit să fii purtătorul sau purtătoarea unei vești proaste, dar dacă nu i-ai spus unui prieten, cine ar face-o?

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Zece de Pentacle


Ești într-o poziție minunată în care toate eforturile tale și ale prietenilor tăi dau roade. Astăzi este un moment de sărbătoare și de acțiune. Experimentezi foarte multă bucurie. S-ar putea chiar să-ți demonstrezi recunoștința printr-un act de generozitate.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Opt de spade


Aceasta este dificilă. Te simți ca și cum ai fi prins în capcană și că nu există nicio cale de ieșire. Dar ai o ieșire; nu se simte așa acum, dar când în sfârșit vei începe să te simți mai puțin furios și frustrat, vei vedea soluția în fața ochilor tăi.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Lumea


Ai atât de multe de oferit celorlalți, iar astăzi ai șansa de a-ți împărtăși înțelepciunea și bunătatea cu lumea. De fapt, este ceea ce îți permite să ai atât de multă influență. Ești demn de încredere și puternic.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Cinci de cupe


Aceasta este o carte romantică. S-ar putea să te îndrăgostești de cineva, dar calea spre dragostea adevărată nu va merge fără probleme. Așteaptă-te la obstacole, dar nimic pe care voi doi să nu-l puteți depăși ca o echipă.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Roata norocului


Îți poți testa norocul astăzi. Cumpărați un bilet de loterie și vedeți ce se întâmplă. Vei fi foarte surprins de cât de norocos ești. Este o zi excelentă pentru a juca bingo și pentru a cumpăra un bilet răzuibil.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Pagina Pentaculelor


Oamenii îți vor da sfaturi legate de bani, dar asigură-te că poți urma ceea ce spun. Toată lumea se poate prezenta într-un anumit fel, dar ascultă-le acțiunile, nu doar ceea ce spun cu voce tare.

 

Data: 15 sep 2023, 16:36
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Sursă foto: Unsplash.com/ Jackub Pasis

Care sunt cele mai frumoase semne zodiacale? Află care este cea mai atractivă trăsătură a zodiei taleMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...