Horoscop tarot, 16 august 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Cărți de tarot: Steaua

Este un lucru frumos atunci când ai universul care te încurajează. Astăzi, cartea de tarot Start dezvăluie că nu numai că primești un impuls suplimentar de susținere iubitoare din partea cerului, dar s-ar putea chiar să primești un răspuns la rugăciune.


Singurul lucru pe care nu vei dori să îl faci astăzi este să te grăbești în viață fără să iei un moment de pauză. Astăzi ține un ochi și o ureche deschisă pentru ceea ce are de spus universul pentru a te ajuta să te ghidezi pe calea ta.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Cărți de tarot: Soarele


Dă-i drumul la melodiile tale preferate, Taurule, astăzi se anunță a fi una dintre acele zile în care totul îți iese cum vrei tu.

Ai atingerea lui Midas atunci când cartea ta de tarot este Soarele. Bune sau rele, maxime sau minime, chiar și cel mai rău moment se transformă într-unul pozitiv pentru tine astăzi.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Cărți de tarot: Puterea


Astăzi, pregătește-ți podcastul motivațional, pentru că astăzi s-ar putea să ai nevoie de o sursă din afara ta pentru a te pune în mișcare.

Atunci când unitatea ta este scăzută și ai termene limită, amintește-ți care este Marele tău De ce. Un punct focal te poate ajuta să lași deoparte funk-ul pe care îl poți experimenta permițând obiectivului tău să fie motivul pentru care continui să mergi mai departe fără să lași baltă astăzi.


Rac (21 iunie - 22 iulie)
Cărți de tarot: Justiție


O chestiune legală ar putea necesita o atenție suplimentară astăzi, iar dacă ți-ai făcut griji cu privire la modul în care vor decurge lucrurile, nu o mai face. Această carte de tarot apare adesea atunci când sistemul judiciar se pronunță în favoarea ta.

Este posibil să găsești favoarea unui judecător sau să ai un caz audiat și respins. Astăzi este o zi bună pentru a lucra la orice problemă legală sau pentru a depune documente care au legătură cu legea. Este o zi excelentă pentru a apăra și a face ceea ce trebuie să te ajuți.

Leu (23 iulie - 22 august)
Cărți de tarot: Hierofantul


Nimănui nu-i place să i se spună ce poate sau nu poate face, dacă nu are sens pentru el. Dar astăzi, lași un pic lucrurile să alunece și consideri că este util să mergi cu status quo-ul.

În loc să încerci să-i forțezi pe ceilalți să-ți vadă punctul de vedere, alegi calea pașnică și decizi să urmezi motto-ul "trăiește și lasă să trăiești".

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Cărți de tarot: Împărăteasa


Astăzi ai o atingere mai blândă și asta îți face prietenii să te îndrăgească. Știi cât de important este să fii înțelegător și amabil, datorită faptului că ai tendința de a răspunde mult mai bine la blândețea celorlalți. Cartea de tarot de astăzi, Împărăteasa este un semn că ești prietena pe care toată lumea și-ar fi dorit să o aibă.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Cărți de tarot: Nebunul


Te dezvolți în mediile care sunt colaborative, iar astăzi ți se poate oferi o oportunitate de afaceri pe care nu o poți respinge. Este posibil ca cineva să îți respingă toate obiecțiile și să te ajute să vezi că este un lucru grozav care se întâmplă chiar acum. Sunteți gata să vă urcați la bord.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Cărți de tarot: Turnul


Uneori ai parte de o problemă bună, Scorpionule. Astăzi, cu ajutorul cărții de tarot Turnul, s-ar putea să descoperi că viața ta devine puțin mai haotică decât ți-ar plăcea să fie. S-ar putea să ai mai mult de lucru decât anticipai și să trebuiască să accelerezi producția. S-ar putea să devii un lucrător foarte solicitat. Oricum ar fi, ziua de astăzi îți va întinde limitele și te vei descurca foarte bine.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Cărți de tarot: Moartea


S-ar putea să te bucuri să vezi că cineva pleacă din viața ta, Săgetătorule, și chiar dacă te străduiești să te simți trist că pleacă, nu reușești să aduni tristețea. Astăzi, scoate la iveală partea din tine care adoră procesul de despărțire. Ușa se închide și tu ești persoana care încuie zăvorul la spate mulțumită că totul s-a terminat în sfârșit.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Cărți de tarot: Lumea


Imaginează-ți viitorul, Capricorn. Cartea de tarot Lumea este despre obiective și succes. Ai planuri mari pentru viitor, iar ziua de astăzi este o piatră de hotar pentru a obține ceea ce îți dorești. În momentele în care te temi că nu vei reuși, vizualizează exact ceea ce îți dorești. Apoi, urmează-ți planul de acțiune pentru a ajunge acolo.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Cărți de tarot: Îndrăgostiții


Dragostea este aici pentru tine, Vărsătorule. Ai alături de tine pe cineva care a pus ochii pe tine. Dar, pari să fii distrasă, poate crezi că există cineva mai bun decât iubirea ta actuală. Este momentul să îți regândești situația? Sau ar trebui să-ți întorci atenția asupra partenerului tău? Astăzi, s-ar putea să nu vă fie clar ce vă doriți.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Cărți de tarot: Diavolul


Este nevoie de multă reținere pentru a nu pune mâna pe telefon și a-ți suna fostul iubit, dar făcând acest lucru nu vei face decât să te pui într-o poziție de compromis. Este normal să-ți fie dor de cineva și să-ți dorești să se întoarcă în viața ta, dar astăzi încearcă să reziști tentației de a face acest lucru. Dacă nu s-a schimbat nimic pentru a îmbunătăți lucrurile, atunci nu vei face decât să te învârți din nou în jurul cozii și să regreți că nu ai onorat decizia de despărțire.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  tarot  zodii 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel