Horoscop tarot, 16 noiembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Cinci de băț

Ești o fire activă, Berbec, iar astăzi este timpul să îți sufleci mânecile și să te apuci de treabă. Cinci de baghete indică adversitate, iar tu ai putea întâlni bătălii la locul de muncă. Cu toate acestea, te afli pe o traiectorie ascendentă, așa că de ce să nu te folosești de orice provocări cu care te confrunți pentru a te face și mai bun decât în ziua precedentă? Privește dorința acerbă a colegului tău de a câștiga ca pe o oportunitate de aur pentru a-ți ascuți propriul intelect. Concurența este grozavă, deoarece te împinge să muncești mai mult pentru ceva ce îți dorești deja.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Roata norocului


În acest moment, se poate părea că o piață este excesiv de saturată. S-ar putea să crezi că nu ai cum să îți îndeplinești vreodată visul de afacere, deoarece atât de mulți alți oameni oferă ceea ce ai tu de oferit, iar ei există de mai mult timp. De ce te-ar asculta cineva pe tine și nu pe ei? Viața are un mod ciudat de a distribui șanse. Cartea de tarot Roata Norocului este un memento solid că atâta timp cât ești un obiect în mișcare, vei rămâne în mișcare. Așa spune legea mișcării! Continuă să faci lucrurile care te ajută să te îmbunătățești un pic în fiecare zi. Cine știe? S-ar putea să se întâmple ceva atunci când te aștepți mai puțin, iar tu vei fi chiar acolo pentru a intra în rol! Un rol pentru care te-ai pregătit și pentru care ești gata să faci.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Patru de Pentacle


Problemele bănești vin și pleacă, dar înțelepciunea crește indiferent de situația ta financiară, dacă înveți din fiecare experiență. Niciodată nu poți fi prea prudent când vine vorba de finanțe. Primul lucru pe care trebuie și vrei să îl faci este să te asiguri că ești în siguranță. Patru de Pentacle indică faptul că situația ta necesită o abordare completă a securității tale financiare: economisește, investește, fă bani și elimină datoriile. Dacă îți permiți să fii lipsit în oricare dintre aceste domenii, atunci lucrurile se dau peste cap. Tot restul urmează.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Pagina de cupe


Toată lumea are nevoie să audă ceva bun, iar atunci când auzi un mesaj pozitiv pe internet, de la un prieten sau chiar de la un străin, multe lucruri minunate se întâmplă cu corpul tău. Primești un impuls de energie pozitivă. Simți că lumea este un loc mai bun. Cartea de tarot Pagina de cupe te anunță că acesta este modul în care trebuie să-ți trăiești viața. În loc să derulezi feed-ul apocaliptic de pe TikTok sau de pe o altă aplicație de socializare, asumă-ți responsabilitatea pentru ceea ce îți intră în minte și, ulterior, în inimă. Căutați activ mesajele pozitive și încercați să vă limitați aportul celor negative.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Moartea


Este în regulă să te simți trist când te gândești la faptul că viața se schimbă în fiecare zi. Nu poți cumpăra timpul înapoi, dar poți încerca să găsești o modalitate de a-ți accelera eforturile și rezultatele cu ceea ce ai acum, folosind instrumente noi. Cartea de Tarot Moartea indică o oportunitate de a prospera printr-o problemă care pare să se apropie de sfârșit. Ești ca pasărea Phoenix care se ridică din cenușă și se reinventează. Ești ceea ce ești astăzi, dar, la fel ca și viața, evoluezi în ceva mai puternic ca niciodată.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Regina Pentaculelor


Poți să te ridici la un nivel superior, Fecioară. Indiferent unde te afli în acest moment, poți face lucruri mici, treptate, care să te ajute să îmbunătățești situația în care te afli astăzi. Poți să îți iei puțin mai mult timp pentru a fi organizată.

Te poți asigura că mașina ta, chiar dacă este puțin mai veche, este în cea mai bună stare. Țintiți spre excelență în toate lucrurile. Rămâi fidel față de tine însuți și încearcă să nu-ți faci griji pentru viitor. În schimb, gândiți-vă la ceea ce ar putea să vă iasă în cale, apoi planificați pentru asta.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Doi de băț, inversat


Nimănui nu-i place să recunoască faptul că s-a înșelat. Atunci când o persoană descoperă că a făcut o greșeală, de obicei, urmează un joc al blamării. Dacă transferi vina pe partenerul tău sau simți că acesta te ignoră ori de câte ori vorbești, întreabă-te ce s-a schimbat.

Poate că există ceva ce puteți încerca să faceți pentru a înțelege puțin mai bine situația. Doi de băț răsturnat înseamnă dezechilibru, și s-ar putea să fie nevoie să faci câteva lucruri pentru a face din nou ordine.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Zece de Cupă, inversat


Relațiile ar trebui să fie de tip "dăruiește și primește", dar uneori nu este așa. Oamenii pe care îi iubești pot fi atât de ocupați și distrași încât nu sunt în stare să întoarcă dragostea pe care le-o oferi. S-ar putea să fii de acord cu asta pentru o vreme. Viața se întâmplă, nu-i așa? Dar această carte de tarot pare să indice faptul că începi să te simți subapreciat. Este posibil să începi să simți resentimente sau tristețe, de asemenea. Astăzi, mai degrabă decât să presupui că partenerul, membrul familiei sau prietenul tău nu te iubește la fel ca tine, întreabă ce se întâmplă. Vorbiți despre asta și fiți deschis cu privire la emoțiile dumneavoastră. Căutați să rezolvați problema înainte ca conflictul intern pe care îl simțiți să se transforme în ranchiună.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Îndrăgostiții


Când doi oameni se iubesc, în timp, învață să accepte trăsăturile bune și defectele celuilalt. Întotdeauna vor exista momente în care nu veți fi de acord unul cu celălalt. Fiind oameni, pot exista momente în care vă întrebați dacă nu cumva ați fi mai fericiți în altă parte sau credeți că celibatul este mai bun pentru voi. Romantismul se întâmplă treptat, în timp, și este nevoie de ani pentru a se perfecționa. Pe măsură ce învățați să depășiți zonele din relația voastră în care nu vedeți lumea în același mod, prețuiți acele zone în care o faceți.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Judecata


Sufletul tău vorbește în diverse moduri. S-ar putea să aveți vise foarte vii. Chiar și visele tale cu ochii deschiși par a fi mai vibrante și pline de intensitate emoțională. Acesta este universul care încearcă să vă atragă atenția. Sunteți dus pe o nouă cale, iar singura modalitate de a vă asigura că o parcurgeți este să vă creșteți gradul de conștientizare. Dacă simți că lucrurile se schimbă, asigură-te că-ți asculți inima și urmează unde te conduce ea.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Trei de băț


Lumea este mare și largă, Vărsătorule, așa că doar pentru că trăiești într-o bucată mică de planetă nu înseamnă că visul tău trebuie să rămână mic. Te poți folosi de internet pentru a-ți transmite mesajul. Îți poți împărtăși visele pe web. Poți deveni mai mare decât viața cu o viziune puternică pentru viitor. Începeți de la mic, dar ajungeți sus!


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Doi de spade

Este întotdeauna o idee bună să fii atentă atunci când împărtășești lucruri despre tine. Este posibil să simți în sinea ta că o persoană nu este de încredere. Cu toate acestea, vrei să le acorzi beneficiul îndoielii. Nu ar trebui să presupui că cineva te va înțelege în mod automat doar pentru că te înțelegi pe tine însuți. Împărtășiți, dar fiți și atenți. Fiți atent la ceea ce simt ceilalți, astfel încât să vă puteți adapta și explica atunci când este nevoie astăzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  tarot  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”


Mama sau tata? De la cine moștenește copilul temperamentul?

Temperamentul reprezintă componenta instinctivă a modului...



pixel