Horoscop tarot, 17 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Șapte de băț


Este timpul să creezi spațiu în viața ta pentru a te gândi la viitor. Cele mai bune idei ale tale apar atunci când le permiți să prindă viață. Dacă te-ai întrebat cum să-ți construiești viitorul pe care ți-l dorești în viață, cartea de tarot Șapte de baghete te ajută să vezi că puțină pace și liniște pot face mult.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Zece de băț

Atunci când ești gata să începi un proiect care rezonează cu inima ta, este incredibil cum universul te ajută să aduci în viața ta oamenii potriviți. Zece de băț este un semn bun! Înseamnă că atunci când iei decizia de a-ți urma inima, oamenii te vor susține pe tine și decizia ta.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Roata norocului

Ești o persoană norocoasă, Gemeni. Nu numai că ai darul vorbirii, dar ai și capacitatea de a fi convingător. Dacă trebuie să argumentezi în favoarea a ceva ce îți dorești sau trebuie să prezinți o idee unei echipe pentru a lua decizii, această carte te anunță că este posibil ca lucrurile să se rezolve în favoarea ta.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Opt de Cupă

Îngrijorarea este normală. Toată lumea are preocupări legate de ceva sau de cineva în fiecare zi. Această carte de tarot poate indica faptul că te-ai putea simți izolat de lume și indus în eroare crezând că ești singur. Acesta este un moment pentru a vorbi cu prietenii și familia despre ceea ce se întâmplă. Combateți singurătatea prin acțiune.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Împărăteasa

Vei fi pusă pe un piedestal. Cineva s-ar putea să te vadă ca pe o persoană atât de uimitoare încât să îți observe doar trăsăturile și calitățile bune. Frumusețea ta interioară este tot ceea ce văd la tine. Chiar dacă faci ceva care pare dezamăgitor, iertarea va urma rapid.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Lumea

Dacă ți-ai dorit vreodată să fii centrul universului cuiva, această carte de tarot indică faptul că cineva care te iubește vede tot ce e mai bun în tine. Tot ceea ce crezi că este un defect este ceea ce face ca dragostea ta să te adore.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Patru de Pentacle

Se apropie sezonul sărbătorilor, iar a te lăsa prins în spiritul lucrurilor este atât de ușor. Banii sunt un domeniu al vieții tale la care trebuie să fii atent în acest moment. Nu cheltuiți mult mai mult decât ceea ce aveți. Nu vei dori să ai remușcări ale cumpărătorului mai târziu.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Cavalerul Pentaculelor

La naiba, da! Probabil că vei primi o ofertă pentru un nou loc de muncă sau un job part-time care să te ajute să faci mai mulți bani. Dacă vrei să găsești un loc de muncă sezonier, aceasta este săptămâna în care trebuie să îți pui CV-urile, să aplici la joburi și să accepți invitații la interviuri cu companii.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Opt de Pentacle

Te afli într-un moment în care studierea meseriei tale este o investiție înțeleaptă. Ia în considerare un program de mentorat. Caută să găsești un nou profesor care să te ajute să înveți lucruri la care nu ai fost expus până acum pentru hobby-ul sau domeniul tău de expertiză. Acesta este un moment pentru a studia și a câștiga mai multă experiență pentru a câștiga mai mulți bani atunci când lucrați pentru alții.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: As de spade

Unele idei sunt mult prea bune pentru a fi împărtășite. Chiar acum, vei dori să te gândești puțin la aceasta pentru a explora ce vrei să faci mai departe. S-ar putea să crezi că trebuie să postezi gândurile tale proaspete pe rețelele de socializare sau să le spui unui prieten, dar este mai bine să aștepți și să le lași să se maturizeze.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Regele de băț


Ai un talent minunat de a lansa o tendință sau de a-i determina pe alții să facă lucruri pe care nu le-au făcut niciodată. Regele de baghete te anunță că astăzi ești o persoană cu influență. Folosește-o cu înțelepciune.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Regele de Cupă


Sentimentele tale te ajută să promovezi o cauză. Datorită sensibilității tale la emoțiile celorlalți. oamenii te vor vedea ca pe un lider plin de compasiune și o persoană pe care le-ar plăcea să o urmeze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  tarot  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel