Horoscop tarot, 19 septembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Șapte de cupe

Este timpul să îți umpli cupa iubirii, Berbec. Ai ars lumânarea emoțională de la ambele capete și ești obosită la nivel sufletesc. Șapte de cupe te anunță că îți poți recupera energia, astfel încât să redevii la fel de vioaie și veselă. Va fi nevoie să tai câteva lucruri din program, astfel încât să-ți poți înscrie puțin timp pentru tine. Chiar dacă plănuiești să rămâi în pat și să ațipești toată ziua, e bine pentru tine. Corpul tău are nevoie de asta, așa că ai grijă de el.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Șase de băț

Este greu de crezut că a trecut atât de mult timp, iar când te uiți în urmă la relațiile pe care ți le-ai creat, este înduioșător să te gândești că unele dintre aceste prietenii sunt din copilărie. Șase de băț te invită să sărbătorești legăturile pe care le-ai menținut de-a lungul anilor. Este minunat să ai prieteni buni și de lungă durată.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Diavolul

Știi că nu ar trebui să faci lucrul la care ți-ai promis ție și celorlalți că vei renunța. S-ar putea să te străduiești să renunți la obiceiul de a fuma sau să te lași de un anumit viciu pentru că vrei să întorci foaia și să fii mai sănătos acum. Cartea de tarot Diavolul este una empatică astăzi, deoarece indică faptul că vor exista unele pofte de a te întoarce la vechile tale obiceiuri. Cheamă un prieten. Alege un rău mai mic dintre rele astăzi. Recunoaște că te simți așa cum te simți, dar încearcă să nu recidivezi într-un tipar de care ți-ai propus să te îndepărtezi.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Pagina de cupe

Ești într-o dispoziție sentimentală, iar atunci când auzi ceva dulce sau privești un videoclip cu o persoană care demonstrează un act de bunătate extremă te emoționează într-un mod deosebit. Astăzi conectează-te cu această latură sentimentală din tine. Pagina de Cupă indică faptul că beneficiezi de faptul că permiți sentimentelor tale să crească atunci când vine vorba de dragoste și de toate lucrurile pline de compasiune pe care oamenii le fac în lume.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Nouă de Pentacle

Uneori oamenilor le place să se certe, iar banii sunt un subiect care poate declanșa pe toată lumea. Cartea de astăzi, Nouă de Pentacule, dezvăluie că problemele financiare sunt un punct sensibil pentru aproape toate persoanele pe care le întâlnești astăzi. S-ar putea să vrei să eviți să împărtășești despre ultima ta achiziție scumpă. Deși este minunat să primești un obiect de lux pe care ți-l poți permite, împărtășirea bucuriei tale ar putea să le insufle gelozie celorlalți. Așadar, fii atent.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Doi de Cupă

Ai multe pe cap, iar atunci când ești prinsă între momente de tristețe și fericire este super greu să găsești un echilibru. Astăzi s-ar putea să te lupți cu sentimente pe care nu le-ai mai avut de mult timp. S-ar putea să lucrezi în procesul de doliu și să nu-ți dai seama de asta. Permiteți-vă să fiți umani și nu împingeți sentimentele în jos pentru a evita complexitatea lor. În schimb, scrieți un jurnal despre ele sau discutați-le cu un prieten bun.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Pagina de băț

Niciodată nu este ușor să fii cel care dă cuiva o veste care poate să îi placă sau nu. Astăzi, s-ar putea să te afli la capătul recepției mesajului unei persoane. Te vei întreba cine se crede că este pentru a-ți spune asta. Te-ai fi putut aștepta ca acesta să ajungă la tine în alt mod. Nu respinge ceea ce auzi pentru că nu-ți place sursa, Balanță. Investighează-l și validează mesajul, dar nu pleca urechea surdă din orgoliu.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Împărăteasa

Îți asumi un rol de lider astăzi, când primești cartea de tarot Împărăteasa. Conduci prin iubire și prin energie hrănitoare. Iei tot ce ai în tine și împărtășești cu o altă persoană din adâncul inimii tale. Nu te sfii să îți porți inima pe mânecă. Există atât de mult bine în latura ta mai bună și îți va face plăcere să îți expui natura maternă oamenilor care apreciază că ești așa.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Pagina de spade

Astăzi este una dintre acele zile în care mințile mărunte se pot certa pentru lucruri mărunte și te vei trezi întrebându-te de ce toată lumea este supărată pentru nimic. Pagina de Spade se poate manifesta în moduri la care nu te-ai aștepta. O aproape închidere a telefonului atunci când nu îți place tonul unui prieten, sau o ștergere a prieteniei unui prieten de pe rețelele de socializare pentru că ți s-a părut că postarea lor politică a fost prea mult. Astăzi poate fi o energie cu nasul greu, așa că fii atent. Și asta va trece.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Trei de spade

Este uimitor că cineva preferă să înșele sau să iasă din relație decât să se despartă pur și simplu. Dar astăzi s-ar putea să descoperiți o persoană care vă este infidelă. Este foarte posibil ca infidelitatea lor să fie doar emoțională, iar tu ai putea avea chef să-i spui prietenului tău ceea ce percepi. Astăzi, înțelepciunea constă în a decide cum să tratezi această veste scandaloasă și să eviți să intri în bârfă. Poate că adevărul va ieși la iveală de la sine.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Regele de Cupă

Ești adesea o persoană care analizează cu atenție informațiile înainte de a trage concluzii pripite, dar astăzi vei acționa diferit. Ești pasionat astăzi și tocmai cu această pasiune pe care o simți ai decis să acționezi cu o convingere puternică. Unii oameni conduc cu logica și rațiunea, dar astăzi tu conduci cu inima.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Asul de Pentacle

Ai căutat o nouă modalitate de a face bani, iar astăzi ai dat peste o idee de aur. Ai o viziune de afaceri extraordinară și este momentul să cauți sprijin și sfaturi de specialitate. Nu vrei să o pui deoparte. Află dacă este viabilă și apoi dă-i curs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  tarot  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta




pixel