Horoscop tarot, 2 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Justiție

Ai o busolă morală înaltă, așa că atunci când primești cartea de tarot Justiție, este un semn că vei fi mai sensibilă la acțiunile tale și la impactul pe care îl au asupra celorlalți. Dar nu vrei să faci poliție pentru ceilalți. În loc să crezi că oamenii știu deja ce trebuie să facă sau că încearcă în mod intenționat să se eschiveze de la responsabilitate, întreabă-i ce cred ei. S-ar putea să fiți surprins de ceea ce spun ei.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Cavalerul de Cupă

Ești metodică și deliberată, Taur, și îți place să planifici din timp. Dar astăzi, vei fi impulsivă și vei lua decizii fără să te gândești bine. Astăzi este vorba despre acțiune. Nu ești o persoană care să se lase pradă emoțiilor, dar astăzi este diferit. Dorința ta brută este cea care declanșează acțiunea. Mintea ta nu ți-a ajuns încă din urmă inima, dar o va face.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Lumea

Ai jucat acest scenariu în mintea ta de nenumărate ori. Știi deja ce ai spune, gândi și simți dacă ai obține ceea ce ți-ai dorit în carieră. Succesul se apropie pentru tine, așa că acum este momentul să faci munca de pregătire. Scrieți acel discurs de acceptare. Recompensa ta se apropie.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Șapte de Pentacle

Meritați investiția. Să cumperi lucruri care îți fac viața mai ușoară este o decizie inteligentă. Continui să amâni ceea ce ai nevoie de dragul banilor sau al timpului. Cartea ta de tarot de astăzi indică faptul că este nevoie de investiții personale pentru a ajunge la un nivel superior. Dacă are sens și economisește timp, cumpără-l.


Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Cavalerul de spade

Trebuie să îți iei apărarea. Atunci când știi în inima ta că ai dreptate, este mai ușor să spui cu convingere ceea ce crezi. Această carte de tarot dezvăluie curajul tău, luând inițiativa și lăsându-i pe ceilalți să știe că nu te poți pune cu tine.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Trei de băț

Viața a fost bună cu tine, Fecioară, și ai realizat mai multe lucruri pe care ți le-ai propus. Astăzi, te gândești la viitor și la ceea ce vrei să faci în continuare. Ești gata să începi și să încerci ceva nou, dar și să apreciezi ceea ce ai realizat și tot ceea ce ai.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Împăratul

Ești un războinic, dar trebuie să ai grijă să nu duci o luptă cu tine însuți. Nu cedați în fața unui discurs negativ despre sine. Evită să te înjuri atunci când greșești sau să ignori semnalele corpului tău de a te odihni. Astăzi este o zi esențială pentru a pune bazele unui viitor mai luminos. Puteți obține mult mai mult cu dulceață.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Nouă de spade

Știi ce înseamnă să ai o opinie puternică, așa că atunci când îi întâlnești pe ceilalți care gândesc pentru ei înșiși, îi respecți. Știi că lumea ar avea nevoie de mai mulți pacificatori. Atunci când ți se permite să nu fii de acord, în loc să faci pe cineva să se simtă prost pentru modul în care gândește, intervii și îți apreciezi diferențele. Faci din lume un loc mai bun, Scorpionule.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Regina de băț

Ești atât de îndrăzneață și sinceră, așa că atunci când spui că te simți plictisită, ceilalți ar trebui să fie atenți. Nu glumești. În timp ce ar fi frumos să vină un prieten amuzant să stea cu tine, este mai bine pentru tine să te bucuri de compania ta astăzi. Petrece ceva timp în natură și, dacă ai ocazia, fă o plimbare frumoasă.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Șase de cupe

Ajungi într-un loc în care te simți complet și întreg. Obișnuiai să ai nevoie de alți oameni care să te valideze, dar ai ajuns într-un loc în care acest lucru este mai puțin important. Ceea ce contează în viața ta este ceea ce simți în legătură cu tine însuți.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Trei de spade


Timpul schimbă oamenii, iar tu nu mai ești persoana care erai. Chiar și astăzi, ești diferit de persoana din care ai evoluat. S-ar putea să nu vezi schimbarea în exterior, dar cu timpul, îți va fi mult mai ușor să stabilești limite, să spui nu și să accepți schimbarea.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Opt de Pentacle


Ești gata să pornești la drum și să îți atingi visele. Bucură-te de această perioadă de învățare și de faptul că cineva investește în tine. Atunci când înveți de la alții, îți poți lăsa mintea să fie liniștită. Cu presiunea de pe umerii tăi, în sfârșit te poți odihni mai ușor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  tarot  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar




pixel