Horoscop tarot, 20 septembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Luna

Ziua de astăzi necesită un pic mai multă atenție la detalii decât ai putea în mod normal să te oprești pentru a acorda. Cartea de tarot Luna este ca și cum ți s-ar ridica părul pe ceafă, indicând că ceva suspect ar putea apărea în calea ta. Și, dacă te grăbești în viață, ai putea rata un steag roșu care este clar ca lumina zilei. Nu ai nevoie de retrospectivă pentru ca mâine să ai 20/20. Dacă simți că ceva este greșit, mințit sau inexact, astăzi este ziua în care trebuie să vorbești. Pentru adevăr!


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Nouă de băț


 Probabil că nu vei fi primul care se oferă voluntar să colaboreze cu o echipă astăzi. De ce, când poți obține mai mult de lucru de unul singur? Nouă de baghete te avertizează că astăzi s-ar putea să ți se ceară să faci un mastermind sau să preiei conducerea unui proiect în care toată lumea pune umărul. O idee grozavă în teorie, dar această carte spune că s-ar putea să trebuiască să ridici mingea atunci când aceasta cade. Ce poți spune? Ești un erou!

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Cavalerul Pentaculelor


Ești gata să faci bani, Gemeni. Această carte este plină de energie, ambiție și dorința de a face lucrurile să se întâmple în viața ta financiară. Nu ești mulțumit de cum stau lucrurile pentru tine în situația ta economică actuală. Îți dorești mai mult pentru viață și asta înseamnă să faci rost de bani pentru a face asta. Așadar, dacă sunteți în căutarea următoarei idei bune, nu stați să așteptați ca ea să vină la dumneavoastră. Propuneți idei. Scrieți prima schiță a unui plan de afaceri. Lucrurile se întâmplă atunci când îți faci timp pentru succesul tău. 


Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Șase de Pentacle


Viața urmează anumite reguli, iar abundența vine de pe tărâmul dăruirii și al acceptării. Ești o persoană care dăruiește, Rac, iar atunci când vezi pe cineva la nevoie, inima îți sângerează pentru el și îți dorești să ajuți în orice fel poți. Astăzi, însă, s-ar putea ca tu să fii cel care trebuie să fii destinatarul. Acest lucru te poate face să te simți inconfortabil și un pic vulnerabil, de asemenea. Fii tu însuți grațios în aceste circumstanțe. Iubești acel sentiment atunci când ești capabil să ajuți o altă persoană. Acesta este darul pe care îl poți împărtăși cu un prieten lăsându-l să îți ofere ceva ce îți dorești.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Patru de Cupă


Îți place ca lucrurile să fie în ordine, iar atunci când îți poți planifica și structura programul exact așa cum trebuie, atunci te simți cel mai fericit.  Nu este modul tău preferat de a-ți trăi viața, dar sunt zile în care intuiția și inteligența ta emoțională trebuie să fie suficiente pentru a te ajuta să treci peste zi. Continuă, Leu!


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Opt de Pentacle


Muncești din greu acum pentru a putea avea viața pe care vrei să o trăiești mâine. Efortul de azi este bogăția de mâine, iar tu ești aici pentru asta! Cartea de tarot Optul Pentaculelor reprezintă studentul sau ucenicul care muncește din greu și învață de la alții. Nu este ușor să aștepți ca viitorul tău să înceapă, dar ești în modul de construcție. Acesta este cel mai bun moment pentru a dobândi toate cunoștințele pe care le poți dobândi. În curând vei fi pe cont propriu, făcând lucrurile în felul tău. Vrei să fii pregătit. Rezistă, Fecioară! Astăzi ești un adept, mâine ești liderul!

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Carul


 Înseamnă două lucruri, Balanță, iar pentru tine, asta funcționează pentru că întotdeauna privești viața din ambele părți ale monedei. Pe de o parte, vei reuși să treci cu bine peste această perioadă dificilă. Dar, această carte înseamnă, de asemenea, că nu va fi ușor. S-ar putea să vrei să renunți, să arunci prosopul și să spui că efortul nu merită. Deși s-ar putea să nu primești critici din partea persoanelor din viața ta pentru că ai renunțat și ai lăsat-o baltă, asigură-te că faci ceea ce îți face inima să se simtă împăcată. Dacă asta înseamnă să rămâi până la capăt, atunci asta e ceea ce trebuie să faci. Te descurci, Balanță.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Doi de băț


Pare promițător, Scorpionule. Ți se ivesc două oportunități și ambele sunt la fel de bune! Este momentul să te reinventezi dacă vrei sau să te ridici la un nivel superior într-o situație în care te afli deja. Nu există un răspuns corect sau greșit. Poți să închizi ochii și să alegi sau să-ți asumi un risc și să aterizezi pe ambele picioare. Este frumos când universul îți oferă o dublă lovitură. Marele slam!

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Omul spânzurat


Atât de multe lucruri în viață se pot simți ca un joc de așteptare, iar tu nu vei dori să stai degeaba pentru o altă persoană care se pare că nu-și poate da seama ce vrea să facă astăzi. Indecisivitatea este blestemul existenței tale și această carte de tarot indică faptul că vei dori să tai și să eviți să pierzi timpul mai mult decât este necesar. Spânzuratul te anunță că stabilirea unei limite de timp este o idee bună astăzi. Fii deschis în legătură cu asta. Timpul nu așteaptă pe nimeni.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Opt de Cupă


Totul în viață se întâmplă în cadrul sezonului său. Există o tristețe pe care o poți simți știind că un capitol din viața ta se încheie și că este timpul să treci la ceva nou. Acesta este un moment incitant pentru că semnifică faptul că te dezvolți. Cu toate acestea, îți vor lipsi toate amintirile și momentele pe care le-ai împărtășit cu prietenii pe care i-ai întâlnit de-a lungul timpului. Nu lăsați ca sentimentul dulce-amărui al schimbării să vă împiedice să faceți această mișcare. Optul de Cupă spune că este nevoie de ceva pentru a-ți aduce viața la un nivel superior. Acest lucru este bun pentru tine, Capricorn!

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Hierofantul

 Ai învățat ce a funcționat și știi ce nu a funcționat. Este vorba de a folosi ceea ce este eficient. Ai o opinie despre schimbarea lucrurilor și vrei să încerci un unghi nou, dar poate că există rezistență din partea celor care sunt "de modă veche". Indiferent de cum decurge această zi, cartea de tarot Hierophant indică faptul că te vei întâlni cu figuri de autoritate încercând să rezolvi lucrurile. Mult noroc și ție!

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Regina de băț

Aceasta este o perioadă în care intuiția ta poate fi puțin înaintea cunoștințelor tale de cap. Din când în când, o viziune sau un vis se manifestă în inima ta, iar apoi restul trebuie să te ajungă din urmă. Regina de baghete spune că este timpul să ai încredere în instinctul tău și să vezi unde duc lucrurile. Nu-ți respinge ideea sau spune că imaginația ta este stinsă. S-ar putea să nu fie așa. S-ar putea să vedeți viitorul. Trebuie să aștepți și să vezi pentru a afla.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  tarot  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta




pixel