Horoscop tarot, 21 septembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Regina de spade

Astăzi este una dintre acele zile în care firea ta încăpățânată te poate pune în dificultate. Atunci când tragi o carte de tarot Regina de Spade, aceasta indică faptul că ești mai mult creier decât mușchi și este posibil să te gândești prea mult la o situație în loc să o abordezi dintr-o perspectivă echilibrată. Astăzi, te sprijini pe energia ta masculină. Ești constrâns să faci lucrurile, și le vei face, Berbec. O vei face!

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Carul

Indiferent de ce se întâmplă astăzi, îți vei atinge obiectivul. Cartea de tarot Chariot o spune clar - astăzi va fi o urcare în pantă, dar ești, de asemenea, capabil să reziști și să duci lucrurile până la capăt. S-ar putea să nu vrei să termini ceea ce ai început. S-ar putea chiar să te întrebi dacă efortul merită câștigul; cu toate acestea, vrei să-ți ții promisiunea, așa că vei duce lucrurile până la capăt. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Doi de Pentacle


Ziua de astăzi este plină de contradicții și polarități. Este posibil să simți într-un fel, dar să acționezi în alt fel. Nimeni nu va fi mai înțelept de faptul că astăzi te ascunzi în spatele unui zâmbet și porți o mască. Chestia este că știi, și dacă vreodată vei decide că ai vrea să o dai jos și să îți împărtășești durerile, există oameni cărora le pasă și care ar vrea să fie alături de tine. Îmbrățișări mari!

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Nebunul


Îți place când viața pare să îți deschidă ușa. Astăzi, te grăbești să treci mai departe pentru a trece prin deschiderea următoarei etape a vieții tale. Cartea de tarot Nebunul indică faptul că există o recompensă de revendicat. Tot ce trebuie să faci este să decizi că ceea ce vezi este ceea ce îți dorești. Dă-i drumul la poftă!

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Roata norocului


Întotdeauna vezi partea bună a unei situații. Perspectiva ta ultra-pozitivă se răsfrânge asupra celorlalți și astăzi. Ești gata să îți revendici locul la masă și să te bucuri de lucrurile bune pe care ți le oferă viața. Va fi o zi minunată care va deveni și mai bună. Munca grea este cea care dă roade. Ești norocos și norocos. Lumea este stridia ta!


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Soarele


Totul arată bine. Nu ai de ce să-ți faci griji, chiar dacă grijile tale se dovedesc a fi spre binele tău. Intri într-o epocă de aur în care tot ceea ce faci are o strălucire. Oamenii se simt bine în legătură cu rolul tău în viața lor și simți și tu un sentiment de mulțumire. Este o zi fericită!

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Nouă de spade


Îți dorești să vezi pe toată lumea fericită, dar astăzi porți pe umerii tăi poverile lumii. Este aproape imposibil să-ți revii. Ești depășit de situație și nu știi cum să navighezi pe aceste ape. În loc de speranță, te simți vinovat. Așa că nu lăsa să treacă această zi fără să apelezi la un prieten sau la cineva care îți poate fi alături.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Diavolul


Există o parte întunecată în fiecare dintre noi, iar astăzi este cea care te atrage. Ești tentat să explorezi artele întunecate. De la extinderea conștiinței tale psihice până la obținerea unei lecturi astrologice profesionale. Astăzi te simți confortabil cu Luna în semnul tău. Pentru tine, este o poartă de acces spre descoperirea adâncurilor propriului suflet.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Regina de băț


Uită-te la tine, Săgetătorule, În inima ta, știai că ți-a fost destinat acest moment. Este timpul să te reinventezi. Vrei să fii o femeie de carieră? Vrei să rămâi acasă și să îți crești o familie? Sunt decizii importante pe care trebuie să le iei, iar astăzi ai o carte care îți spune să începi să alegi ce vrei să se întâmple în viitorul tău.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: As de băț


Ești cunoscut pentru o etică a muncii incredibilă, iar când vezi Asul de băț înseamnă că ești pe cale să începi o nouă carieră sau o călătorie de un anumit fel. Dacă ai o viziune a unei companii pe care vrei să o creezi, felicitări, dar fă și munca grea. Îi inspiri și le dai speranță celorlalți atunci când îți urmărești visele.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Șase de Pentacle


Ești prietenul tuturor, dar în unele zile tu ești cel care se simte singur. S-ar putea să simți o criză de timp pentru toate lucrurile care trebuie făcute astăzi și asta te poate face să te simți și mai izolat. Astăzi, fii tu cel care le întinde mâna celorlalți. Nu trebuie să permiteți ca trecutul să vă definească viața socială în viitor; puteți lua măsuri pentru a construi relații care să creeze un viitor frumos și un calendar social mai vibrant.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Doi de Cupă


Urmează vremuri grele. Această carte de tarot înseamnă că va trebui să te înțelegi pe tine și viitorul tău. S-ar putea să nu știi ce cale să urmezi sau ce te va distrage de la munca ta; cu toate acestea, trebuie să începi cu un singur pas. Un singur pas îți poate schimba viitorul.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...