Horoscop tarot, 22 septembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Șapte de cupe


Viața ta se îndreaptă într-o nouă direcție, Berbec. S-ar putea să-ți fie teamă să încerci ceva diferit pentru că ceea ce ai cunoscut ți-a dat un sentiment de siguranță. Cu toate acestea, această carte de tarot îți dezvăluie că tot ce trebuie să ai este un pic de credință. Pe măsură ce se deschide o ușă a oportunității, fă primul pas și vezi unde duce drumul. Universul nu te va dezamăgi, iar destinul te așteaptă.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Patru de Cupă


Natura ta intuitivă se trezește astăzi, iar cu cartea de tarot zilnică Patru de cupe, se pare că ești gata să restructurezi o zonă a vieții tale. S-ar putea să vrei să încerci ceva ce pare destinat să eșueze. Prietenii și familia ta pot crede că ideea ta este ilogică. Dar, în inima ta, știi că este ceea ce trebuie să faci. Astăzi, acest tarot spune că cel mai bine este să-ți urmezi instinctele și să ai încredere în propriul instinct.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Șapte de Pentacle


Legile abundenței lucrează astăzi în favoarea ta. Această carte de tarot indică faptul că universul este gata să îți deschidă porțile banilor și ale bogăției. Dacă îți dorești un nou loc de muncă sau îți dorești să câștigi mai mulți bani, începe să iei măsuri pentru a face acest lucru să se întâmple. S-ar putea chiar să primești un răspuns la rugăciunea ta pentru mai multe venituri în această săptămână.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Patru de Pentacle


Este timpul să vă gestionați finanțele. Chiar dacă obiceiurile tale de a cheltui sunt excelente, există întotdeauna loc de îmbunătățire. Această carte de tarot este un semn pentru a adopta o abordare cu mai multe fațete pentru a-ți îmbunătăți portofoliul financiar general. Cereți sfaturi financiare de la cineva care are experiență în gestionarea banilor. Citiți cărți și căutați alte forme de monedă pentru a vă diversifica strategia de construire a averii.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Regele de spade


Este timpul să treci la acțiune. Ideile geniale merită să lucrezi la ele. Ați visat la viitor. Vedeți clar ceea ce vă doriți și nu există nicio îndoială că aveți ceea ce vă trebuie pentru a avea succes. Cartea de tarot de astăzi, Regele Săbiilor, spune că poți să preiei controlul asupra vieții tale și să mergi spre ceea ce îți dorești.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Justiție


Karma este de partea ta în acest moment. Cartea de tarot Justiție înseamnă că problemele legale, hotărârile și deciziile finale ale instanțelor de judecată vor lucra în favoarea ta. Dacă ai o problemă legală, cum ar fi un divorț, o amendă de circulație sau un caz de răspundere civilă, care trebuie să fie depusă, astăzi este un moment bun pentru a o face. Dacă așteptați un răspuns de la un avocat sau doriți un sfat, veți găsi răspunsurile de care aveți nevoie.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Cinci de spade


Așteaptă-te la unele conflicte și s-ar putea chiar să fii tentat să te cerți pe tema banilor. Cartea Cinci de spade nu este întotdeauna o carte pozitivă, deoarece poate indica stres în legătură cu problemele financiare. Cu toate acestea, vei învăța din această experiență și vei deveni mai înțelept pe măsură ce explorezi o soluție. Nu lăsați teama de a nu ști cum să gestionați o problemă de credit să vă împiedice să sunați un creditor sau să încercați să plătiți. Astăzi, înfruntați problemele cu capul înainte.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Asul de spade


Asul de spade îți dă undă verde să ai încredere în gândurile tale și să crezi în tine. Dacă ai o problemă, ești în avantaj. Astăzi, ai răspunsurile la situații dificile, iar oamenii îți respectă opiniile. Cu Asul de spade, mintea ta este ascuțită și clară. Este o zi excelentă pentru a găsi soluții la probleme. Rugăciunile sunt ascultate.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Cavalerul de Cupă


Această dragoste este reală. Cavalerul de Cupă este un simbol al romantismului. Astăzi, sentimentele tale pentru cineva pot părea înfricoșătoare din cauza cât de mult ții la el. O poveste de dragoste a venit la tine de nicăieri. V-ați întâlnit, stelele s-au aliniat, iar norii par să se despartă. Simțiți că ați întâlnit un suflet pereche; sunt șanse să fie așa.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Cinci de băț


Nu toată lumea va fi de acord cu gândurile sau opiniile tale. Astăzi, te poți simți ca și cum ai fi singur într-o mulțime. Ai atât de multe de oferit, dar nu ai sprijinul necesar pentru a te simți împuternicit. Faci tot posibilul pentru a face lucrurile să funcționeze, dar tot ceea ce faci nu funcționează așa cum îți dorești. Astăzi se poate simți ca un urcuș în pantă, dar nu te descuraja. Odată ce ești conștient de o problemă, este mult mai ușor să găsești o soluție pentru a o rezolva.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Regina Pentaculelor


Problemele financiare vor fi în curând o amintire îndepărtată. Fundația de care ai nevoie pentru a te simți sigură din punct de vedere monetar și emoțional se construiește cărămidă cu cărămidă. Chiar dacă nu-ți place locul de muncă actual, munca ta asiduă îți va oferi instrumentele și abilitățile necesare pentru a te muta în ceva mai potrivit pentru personalitatea și dorințele tale. Este în regulă să lași garda jos și să respiri. Viața se mișcă în direcția bună.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Cavalerul de băț


Ești foarte pregătit să se întâmple ceva important în viața ta. Ai muncit din greu pentru a te dezvolta și a-ți construi viitorul. Acum, se pare că acesta se desfășoară sub ochii tăi. Este atât de ușor să te relaxezi și să te gândești că munca depusă este suficientă pentru a trece de ultima etapă. Cu toate acestea, această carte de tarot te anunță că este încă important să fii consecventă și să faci munca necesară pentru a-ți îndeplini visele.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  tarot  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...