Horoscop tarot, 24 noiembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Asul de Pentacle

 Uneori poți trimite semnale contradictorii universului cu privire la ceea ce îți dorești? Dacă îți dorești iubire, poate că trebuie să încetezi să mai spui că nu ești de iubit sau că este greu de găsit. Cauți un loc de muncă? Spune-ți că jobul tău de vis este după colț. În loc să vorbești în lume opusul a ceea ce ai nevoie, vorbește ca și cum l-ai avea deja în mâini.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Opt de spade

Dacă te cunoști bine pe tine însuți, este mult mai ușor să atragi tipul de persoană pe care ți-l dorești în viața ta. Nu trebuie să te pretinzi a fi cineva care nu ești; nici nu trebuie să te comporți ca și cum nu-ți pasă sau ești fericită că ești singură, dacă nu este așa. În schimb, trăiește pur și simplu în mod autentic și observă cum universul face schimbări care funcționează mai bine pentru tine.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Turnul

Surpriză. O anumită situație te va lua prin surprindere. Nu poți anticipa întotdeauna ceea ce se va întâmpla în continuare. De fapt, este foarte greu să știi când sau când se va întâmpla o problemă, chiar și atunci când îți faci planuri pentru ce e mai rău. Ia lucrurile cu calm, Gemeni, și nu uita să ai simțul umorului la îndemână. Vei avea nevoie de el.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Justiție

Acordă-i timp prietenului tău să se gândească bine. S-ar putea să te întrebi dacă va avea grijă de tine în felul în care tu ai avut mereu grijă de ei. Atunci când ceri să împrumuți bani sau să folosești un obiect pentru o perioadă de timp, s-ar putea să se întâmple și alte lucruri de care nu ești conștient. Nu presupuneți că "poate" înseamnă "nu". ar putea însemna că au nevoie să rezolve anumite lucruri pentru a vă putea ajuta, dar au nevoie de timp pentru a face acest lucru.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Doi de băț, inversat

Atunci când un vis devine un coșmar, s-ar putea să nu fie vorba de faptul că speranțele tale s-au spulberat sau că ai greșit că ți-ai dorit ceea ce ți-ai dorit. Poate însemna că trebuie să găsești un nou unghi de abordare. Nu înceta să încerci dacă inima ta își dorește cu adevărat ca acest lucru să devină realitate. Rămâi credincios ție însuți, dar fii flexibil. O mică ajustare și ai putea fi din nou în afaceri.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Îndrăgostiții

Se poate simți ca și cum ai fi în acest loc magic, dar îți lipsește să fii singură dintr-un anumit motiv. O conversație despre libertate și despre cum să te bucuri de timpul privat poate fi necesară. Chiar trebuie să vă despărțiți pentru a petrece mai mult timp cu prietenii sau pentru a fi singuri atunci când vreți? Se poate ajunge la un compromis dacă discutați amândoi.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Cinci de Cupă

 Să sperăm că nu te lași doborâtă de negativismul zilei. Uneori, ziua începe cu stângul, dar nu trebuie să lași un incident să îți strice întreaga zi. Reveniți. Puteți recupera timpul pierdut. Cine știe? Un pic de întârziere ar putea avea un efect de protecție. S-ar putea să vă fie mai bine decât credeți.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Trei de băț

Cine iubește arta? Tu, Scorpionule. Vizitează un muzeu de artă sau verifică tablourile de la un magazin local de vechituri pentru a vedea dacă descoperi vreun talent ascuns în tomberoane. Dacă preferi să stai în casă, scoate-ți propriul desen, stilouri și alte cărți pentru a încerca să te pricepi la ceva crativ.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Doi de spade

Atât de confuz. Cineva îți trimite semnale contradictorii. Nu mai încerca să le înțelegi. Nu vor face decât să continue să te încurce până când nu vor fi siguri de ce vor sau de ce au nevoie. S-ar putea să nu fii capabil să o faci singur. Concentrează-te în schimb pe propria ta viață.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Omul spânzurat

Este timpul să începi să-ți trăiești viața și să nu mai aștepți ca alții să-ți dea permisiunea de a te bucura de ceea ce ai. Nu trebuie să stai să aștepți ca o altă persoană să își dea seama care va fi programul ei astăzi. Vei lăsa întreaga zi să se irosească. Fă-ți treaba ta. Ei pot oricând să recupereze mai târziu, când sunt pregătiți.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Opt de Pentacle


Muncești. din greu și înveți pe parcurs. În acest moment, nu ești într-un rol de autoritate, dar vei fi în curând. Vei trece de la elev la cel care predă clasa. Conducerea ta se află în faza de învățare, dar odată ce vei stăpâni toate lecțiile, talentul tău va străluci!


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Cinci de Pentacle

Ura. Cineva are o problemă de cheltuieli. Puneți un plafon la limita cardului de credit al cuiva, mai ales dacă are de gând să vă îndatoreze. Este un lucru să fii generos, dar vrei și responsabilitate. Nu este ușor să te întorci înapoi și să inversezi indulgența financiară. Este mai bine să previi ca acest lucru să se întâmple de la bun început.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Captură video: YouTube/Cristian Stan

Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”




Horoscop, joi, 9 mai 2024. Avertizări pentru mai multe zodii

Previziunile astrale pentru ziua de joi, 9 mai.

pixel