Horoscop tarot, 26 septembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Patru de Pentacle

Berbec, primești un avertisment din partea astrelor, care se referă la bugetul tău. Această carte de tarot te anunță că ai putea scăpa de sub control dacă faci cheltuieli care îți depășesc bugetul. Nu trebuie să fii un zgârcit, dar un pic de frugalitate îți va fi de folos.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Zece de Cupă

Ura! Au venit vremuri fericite și nu doar tu vei sărbători. Familia și prietenii tăi vor fi în jurul tău. Bucuria ta este contagioasă. Nu te sfii să împărtășești veștile tale bune. Aveți oameni în viața voastră care vă încurajează în secret.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Zece de spade

Aceasta nu este o carte de tarot veselă, așa că va trebui să vă păziți spatele. Această carte înseamnă că vei fi trădat de cineva în care ai încredere din toată inima. S-ar putea să fii înjunghiat pe la spate cu ceva ce ai spus din încredere. Așa că, astăzi, păstrează aceste secrete pentru tine.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Asul de Pentacle

Cumpără un bilet de loterie în această săptămână. Banii și norocul se combină pentru tine astăzi și s-ar putea să dai lovitura. Nu se știe niciodată dacă vei primi biletul câștigător la loto. Chiar dacă nu ești genul de persoană care pariază, norocul pare să fie de partea ta în această săptămână.


Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Nouă de Cupă

Oamenii pot fi atât de sensibili din cauza unor lucruri mărunte, iar astăzi, s-ar putea să te simți ca și cum ai merge pe coji de ouă. Încearcă să nu postezi pe rețelele tale de socializare lucruri care ar putea fi de natură controversată. Evitați să "înțepați ursul" și să enervați oamenii pentru ceva banal.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Patru de băț

Ai o mulțime de idei, Fecioară. Ai câteva proiecte noi și toate par să îți ceară atenția. Astăzi este vorba de a-ți structura timpul și de a crea un sistem. Va trebui să mergi mai încet înainte de a te mișca rapid. Așa că nu te teme de această perioadă în care trebuie să procesezi lucrurile. Luați-o în serios și folosiți-vă timpul cu înțelepciune.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Regina de spade

Uneori, inima și mintea ta nu sunt în acord una cu cealaltă. Astăzi, este posibil să ai un conflict intern care lucrează împotriva a ceea ce logica îți spune să faci.
S-ar putea să trebuiască să mergi pe calea credinței, chiar dacă ceea ce vrei să faci nu are prea mult sens. Ai încredere în inima ta, Balanță.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Moartea

Un sezon al vieții se apropie de sfârșit. Acordă-ți timp să te gândești la ceea ce ai trăit recent. Experiențele tale sunt o trambulină spre viitor. Nu rămâneți blocat în trecut când sunteți împins să începeți lucruri noi


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Regina Pentaculelor

Uneori, inima ta îți spune să tai un colț de dragul cheltuielilor. Astăzi, când toată lumea îți spune, să nu-ți faci griji pentru finanțe, ascultă-ți inima și fă ceea ce crezi că este corect. Nu este vorba despre faptul că banii cuiva sunt sau nu ai tăi pentru a-i cheltui, ci despre responsabilitatea personală.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Trei de băț

Pentru prietenie! Astăzi este vorba de a-ți face prieteni și de a-i păstra fericiți. Înveți despre cum ar trebui să fie viața atunci când începi să ieși cu prieteni care sunt mai mondeni decât ești tu acum.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Regele de băț


Cineva va trebui să preia conducerea. Ai un proiect de grup în desfășurare chiar acum și toată lumea pare să paseze responsabilitatea. Apucă taurul de coarne și ia inițiativa de a crește echipa. Oamenii te vor urma dacă nu vor să fie liderul.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Nebunul


Îți plac lucrurile frumoase și noi. Un cadou sclipitor este atât de atrăgător pentru tine. Dar astăzi, totul se rezumă la dorința și inițiativa ta. Ești plină de viață și gata să te arunci în ceea ce crezi că îți dorești fără să știi că te va reține.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  tarot  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile




pixel