Horoscop tarot, 27 septembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec: Omul spânzurat 

Berbec, dispoziția ta înflăcărată te poate face să simți că trebuie să preiei mereu controlul asupra situațiilor și să mergi înainte cu entuziasm. Cu toate acestea, astăzi, cărțile îți cer să faci o pauză în situațiile care îți aduc ezitare. Permite-ți să zăbovești în tot ceea ce simți, validează aceste emoții și ia decizii dintr-o nouă perspectivă care te servește mai bine. Nu este nevoie să te pripești în zonele în care te simți blocat. Aceasta este o zi pentru a renunța la vechile obiceiuri care te lasă să te complaci în vechile tale obiceiuri. Acordă-ți o pauză înainte de a acționa asertiv.

Taur: Hierofantul 

Taur, tradiția și rutina se pot simți în siguranță pentru tine. Ești încăpățânat să schimbi status quo-ul. Aveți credințe fundamentale care sunt chintesențiale pentru ființa voastră. Cu toate acestea, această zi te roagă să vezi în ce fel aceste tradiții cu care te-ai obișnuit te fac să te simți limitat în creșterea ta. Ieși din zona ta de confort și începe să te adaugi la rutina ta. Nu te abține de la ceea ce te cheamă pe nume doar pentru că nu este ceea ce se așteaptă de obicei de la tine. 


Gemeni: Pustnicul 

Gemeni, s-ar putea să vă găsiți să fiți adesea viața și râsul cercului dvs. interior, dar cum puteți umple pe alții cu o ceașcă goală? Astăzi, ți se cere să te odihnești și să te retragi. Nu este vorba de evitare și nicidecum de o chemare de a te regăsi în singurătate. Cu toate acestea, aceasta poate fi văzută ca o chemare către sine. Permiteți-vă să stați în liniște, astfel încât să vă puteți auzi gândind. În acest fel, vă puteți întoarce cu o înțelepciune regăsită și un sentiment mai bun de încredere în voi înșivă atunci când stați singuri.

Rac: Șase de baghetă

Rac, aceasta este o zi de sărbătoare și de bucurie pentru tine. Oamenii recunosc munca pe care ai depus-o în tine și doresc să se bucure de succesul pe care îl acumulezi în viața ta. Nu fi timid în această privință; alătură-te sărbătorii. Ai făcut multe progrese și trebuie să sărbătorești creșterea pe care ai făcut-o în viața ta. Este timpul să strălucești și să-ți permiți să fii văzut și apreciat. 

Leu: Pagina de Cupe

Leu, lasă-ți curiozitatea să-ți ghideze ziua. Ceva te trage de ceva care se simte bine. Nu totul trebuie să se bazeze pe logică și rațiune. Uneori, este bine să explorezi idei noi doar pentru că ți se par potrivite. Nu este nevoie să validezi urmărirea pasiunii cu un raționament inteligent. Fiți creativi și fiți sălbatici. Copilul tău interior îți va mulțumi pentru călătoria în care îl vei duce astăzi. 

Fecioară: Cavalerul de cupe

Fecioară, astăzi este o zi excelentă pentru o nouă întâlnire. Dacă vi se prezintă o ofertă de la un pretendent, acceptați-o. Permiteți-vă să fiți luat pe sus. Acest lucru se poate simți inconfortabil pe măsură ce te eliberezi de ideea a ceea ce poți avea și explorezi ceea ce îți dorești cu adevărat. S-ar putea să vă fie teamă să spuneți cu voce tare ceea ce vă doriți. Cu toate acestea, atunci când oportunitatea se prezintă, nu vă îndoiți de aspectele pozitive. Trăiți momentul și bucurați-vă de ele pentru ceea ce sunt. Aveți încredere în univers că lucrurile bune vor veni.

Balanță: Cinci de baghetă 

Balanță, vor exista unele împotriviri la ceea ce urmărești. Este important astăzi să ții cont de faptul că lucrurile incomode nu sunt în mod inerent rele. Nu trebuie să fie o luptă. Să lucrezi prin comunicare și să te asiguri că toți cei implicați sunt auziți și înțeleși este sănătos. Creșterea poate fi inconfortabilă; nu există niciun motiv pentru care trebuie să fie un conflict. Aceasta este o șansă de a arăta dorința de a învăța. Fiți umili atunci când este nevoie și rămâneți fermi în ceea ce privește limitele pe care nu vă simțiți confortabil să le schimbați. 

Scorpion: Șapte de spade 

Scorpionul, astăzi, vă cere să fiți atenți la ceea ce ați devenit suspicios. Uneori, poți simți că nu poți avea încredere în intuiția ta, mai ales atunci când cuvântul cuiva este atât de convingător. Ești mai deșteaptă decât atât. Nu te lăsa înșelat de cuvinte ușoare. Țineți cont de acțiunile din spatele a ceea ce vi se spune și nu treceți cu ușurință cu vederea tiparele care s-au prezentat. Fiți înțelepți și stați în gardă. 

Săgetător: Regina de spade 

Săgetător, nu mai căutați aprobarea altora pentru deciziile pe care le luați pentru voi înșivă! Sunteți înțelept și posedați claritate și spirit. Permite-ți să ai încredere în inima ta. La rândul tău, nu există prea multe motive în spatele faptului de a face lucruri care nu sunt în folosul tău pentru a le face pe plac celorlalți. Aceasta este viața ta. S-ar putea să mergi pe un drum singuratic, dar dobândești independența în pasul tău.

Capricorn: Carul 

Capricorn, continuă să mergi înainte. Elanul tău de astăzi este de neegalat. Folosește această energie pentru a te impulsiona să avansezi spre obiectivele tale. Te așteaptă la orizont atâtea succese pe care nici măcar nu le-ai înfruntat încă. Folosește aceste visuri ca muză a ta astăzi. Poți realiza atât de multe în doar 24 de ore. Întruchipează energia unui rechin și continuă să mergi mai departe. Există mișcări de bani care trebuie făcute astăzi.

Vărsător: Lumea 

Vărsătorule, astăzi te confrunți cu închiderea unui capitol. Acest lucru nu este menit să fie privit ca o pierdere. Ți-ai încheiat călătoria în care te afli. Aceste acțiuni sunt doar realizări în povestea ta. Ziua de astăzi îți poate oferi un sens cu totul nou al scopului. Aceasta este o ocazie excelentă de a explora cine devii în timp ce reflectezi asupra a ceea ce ai fost și cine ai fost întotdeauna. Bucură-te de acțiunile tale; nimeni nu te susține așa cum o faci tu. 

Pești: Nebunul 

Pești, ce zi uimitoare pentru a porni într-o nouă aventură! S-ar putea să te trezești astăzi făcând primii pași într-o nouă călătorie pe care ți-ai dorit mult să o explorezi. Aceasta este o zi interesantă pentru tine, în care îți poți asuma riscuri și ai încredere în tine. Asta nu înseamnă că acest lucru va merge fără greșeală. Vei greși; vei face greșeli. Cu toate acestea, nu poți crește sau deveni o persoană mai bună fără erori. Fii curios, explorează fericirea și învață din orice scăpare care apare. Vei deveni o persoană mai bună pe care o poți admira.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  tarot  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel