Horoscop tarot, 28 august 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Marea Preoteasă

Poți lua lucrurile personal, Berbec. Dar astăzi, această carte de tarot te invită să fii mai puțin impulsivă. Se poate întâmpla ceva surprinzător atunci când îți reții reacția față de circumstanțe și oameni. Problema se rezolvă de la sine, iar tensiunea se poate evapora pur și simplu.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Îndrăgostiții

Ești pe muchie de cuțit, Taur. Viitorul se arată foarte promițător pentru tine, iar relația ta nu reușește să-ți rețină atenția în mod similar. Astăzi, este posibil să te simți în conflict cu privire la locul în care ar trebui să te afli. O parte din tine nu este pe deplin investită în viața ta amoroasă, dar nici nu ești dispus să renunți la ceea ce ai acum pentru un viitor incert. Este o zi dificilă pentru dragoste, dar vei rezolva lucrurile la timpul potrivit.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Împăratul

Ești gata să lupți pentru ceea ce crezi. Cartea de tarot de astăzi, Împăratul, dezvăluie spiritul de luptător din tine. Îți dorești cu ardoare să te afirmi și să le spui celorlalți că nu vei fi luată de bună voie. Ești gata să-ți susții poziția și să te asiguri că dorințele tale sunt cunoscute.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Turnul

Iubești stabilitatea, iar când vezi cartea de tarot Turnul, o carte care înseamnă probleme bruște, poate fi neliniștitor. Nu lăsa ca această carte să te facă să te simți alarmată. Uneori, oamenii întârzie la întâlniri sau uneori oamenii uită să ia ceva cu ei la birou. Este posibil ca ziua să nu decurgă fără probleme, dar înveți să te lași dus de val și să ai încredere în proces.


Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Temperanță

Te gândești prea mult la lucruri. Cartea de tarot Temperance este o carte revelatoare despre viitor. Ți-ai făcut griji pentru câteva lucruri care au dus la mult mai multe. Astăzi, este posibil să te îngrijorezi din mai multe motive, dar nu uita, îngrijorarea nu rezolvă problemele. Acțiunile o fac.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Magicianul

Ești o persoană înzestrată și talentată, Fecioară. Așa că atunci când primești cartea de tarot "Magicianul", va trebui să îți folosești toate abilitățile pe care le ai astăzi, chiar și pe cele pe care nu le folosești în mod obișnuit. Astăzi, vei arăta cuiva cât de bine este să ai în preajmă o persoană dinamică.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Moartea

Un sfârșit poate fi inevitabil, Balanță. Poate fi greu să recunoști că nu ai putut păstra speranța în acest domeniu al vieții tale. Dar așa funcționează universul, iar când în sfârșit vei da colțul pentru a o lua de la capăt, vei găsi că este revigorant. Poți alege cu curaj ce cale vei urma.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Luna

Această carte de tarot implică faptul că cineva nu îți arată totul. Este posibil să suspectezi că se spune o minciună sau că se omit fapte. În loc să te prefaci că totul este în regulă, înfruntă problema direct.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Împărăteasa

Este plăcut să fii în contact cu latura ta feminină. Ziua de astăzi este perfectă pentru a-ți extinde grija și îngrijirea față de ceilalți în moduri care îți fac plăcere. S-ar putea să-ți placă să gătești o masă acasă sau să mergi la casa unui prieten pentru a discuta. O parte din tine s-ar putea să se bucure să încerce un curs de yoga sau să petreacă timp în natură.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Nebunul

Ești gata să faci să se întâmple următorul capitol din viața ta. Este posibil ca o parte din tine să prefere altceva decât să meargă singură. Ai vrea să-ți iei prietenii cu tine, dar vrei să îți păstrezi ritmul. Ați așteptat acest lucru, acum este momentul să vă mișcați.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Puterea


Ziua de astăzi cere de la tine mai mult decât te simți în stare să dai de obicei. În adâncul sufletului tău, vei găsi curajul de a termina un proiect pe care l-ai început. S-ar putea să fii obosit sau să te simți plictisit și să vrei să renunți. Dar nu vei lăsa lucrurile să plece fără să le finalizezi. Ești hotărât să duci lucrurile până la capăt.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Lumea


Astăzi, simți un sentiment de pace în inima ta. Chiar dacă lucrurile nu au fost așa cum v-ați dorit în acest an. Există o senzație de cum viața face întoarceri în "U" și te scoate de pe o cale și îți pune picioarele pe alta. Astăzi, calea pe care te afli duce la multe succese.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  tarot  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”




pixel