Horoscop tarot, 3 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (19 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Regina Pentaculelor

Berbec, folosește-ți energia cu înțelepciune astăzi. Regina Pentaculelor îți amintește să te menajezi. Depui mult efort în responsabilitățile tale zilnice, iar astăzi vei culege roadele muncii tale asidue. Nu te suprasolicita. Atunci când ți se prezintă noi oportunități, este în regulă să spui "nu". Este timpul să vă odihniți, așa că ascultați-vă corpul și mintea. Stabiliți limite și granițe dacă este nevoie. 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Moartea

Taur, Moartea este o carte din Arcanele Majore care implică faptul că un ciclu se încheie. Se pot întâmpla schimbări serioase în viață, ceea ce este bine. Nu ești menit să rămâi la status quo. O nouă cale te-a chemat și poate că ai ignorat-o din teamă. Astăzi, verifică-ți contorul de fericire. Ești fericit într-o rutină banală sau ești gata să scuturi lucrurile pentru a-ți crea o cale mai plină de bucurie? Alegerea îți aparține.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Cavalerul de cupe


 Ideile care, în general, îți oferă fericire și confort pot fi descurajante pentru tine acum. Astăzi, prietenii s-ar putea să nu te susțină pe deplin atunci când urmărești ceea ce te face să te simți cel mai mult tu însuți. În timp ce prietenii pot avea intenții bune, este important să îți amintești că tu ești cel care deține controlul total asupra vieții tale. Nu-ți face griji că dezamăgești pe altcineva în afară de tine însuți.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: As de spade

Rac, pentru a avea relația pe care ți-o dorești, vei dori să te deschizi în legătură cu lucruri care sunt greu de discutat, dar despre care este necesar să vorbești. Te temi că trebuie să fii sinceră în legătură cu anxietățile tale?  S-ar putea să îți reprimi sentimentele pentru că nu vrei ca oamenii să se îngrijoreze pentru tine. Astăzi, universul te ghidează spre onestitate. A fi sincer te poate ajuta să îți depășești anxietatea, așa că vorbește despre ele. S-ar putea să fiți plăcut surprins de cât de pozitiv se termină această discuție.


Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Nouă de cupe

Leu, dacă cineva a intrat în viața ta și se simte în siguranță, nu te teme să îi permiți să se apropie. Ai încredere că inviți cea mai bună companie, iar acest lucru nu va fi o repetare a trecutului tău. Ai multe lucruri de care te poți simți mândru în viața ta.  Supraveghează-ți cu atenție succesul. Mândria ta te poate înstrăina uneori. S-ar putea să te fi găsit rănit în trecut de oameni care nu pot savura același entuziasm pe care îl simți față de maximele tale. De asemenea, este posibil să fi fost trădat de persoane care au încercat să își asume meritele pentru succesul tău. 


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Regina de băț

Fecioară, ai muncit din greu pentru a-ți stabili un renumit simț al sinelui. Nu te neîncrede în tine acum. Continuă să mergi înainte, ascultându-ți inima atunci când te simți inconfortabil. Nu permite accesul oamenilor la tine dacă te fac să-ți pui la îndoială personalitatea sau realizările într-un mod care nu te inspiră să te dezvolți.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Patru de băț
 
Balanță, astăzi, creezi mulțumire în casa ta. Este posibil să fi simțit disconfort în reședințele anterioare, mai ales în jurul colegilor de casă cu care îți împarți spațiul. Pentru a alunga orice sentiment rezidual, fă-ți timp să te ocupi de conacul tău. Oferă-i casei tale puțină dragoste și îngrijire tandră. Permiteți ca spațiul dvs. să reflecte persoana care ați devenit pentru a vă permite să vă simțiți în siguranță în locul în care vă odihniți capul. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Nebunul

Scorpion, atunci când ieși din zona ta de confort, fii blând cu tine însuți. Este uman să faci greșeli. Este totuși posibil să vrei să îți ceri scuze pentru orice greșeală pe care ai făcut-o; eroarea umană nu este întotdeauna o greșeală. Greșelile se întâmplă. S-ar putea să simți că îi vei dezamăgi pe ceilalți, dar nici măcar tu, puternicul Scorpion, nu poți fi perfect. Fii deschis să înveți mult mai mult de aici. 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Șase de cupe

Săgetător, în copilărie, este posibil să ți se fi spus să-ți respingi intuiția și să-ți asculți bătrânii. Astăzi, ți se cere să rescrii acele vechi obiceiuri și să ai încredere în tine și în ceea ce îți amintești. Ai ignorat prea mult timp ceea ce simți din teamă. Nu vă place să dezamăgiți oamenii. Întreabă-te, în ce moment te dezamăgești doar pe tine însuți?

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Împărăteasa

Capricorn, îngrijește-te. Când viața devine grea, vezi pe cine te poți baza și cine este prea ocupat. Maturizarea la vârsta adultă poate fi stresantă, așa că de ce să nu-ți iei o zi pentru a avea timp pentru mine?  Fă ceva care îți umple inima și se varsă în cupa ta de iubire. Poți schimba lumea atunci când faci schimbări active pentru a fi o persoană mai bună și mai odihnită.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Pustnicul

Vărsătorule, ascultă-ți ideile înainte ca alții să intervină. Judecata și percepția altora îți influențează viața mai mult decât îți dai seama astăzi. Retrageți-vă. Acordă-ți spațiul necesar pentru a deveni genul de persoană la care oamenii apelează primii atunci când au nevoie de un sfat. Ești demn de încredere, dar dacă îți lipsește încrederea în tine, ceilalți pot vedea acest lucru în tine.

Pești (19 februarie - 18 martie)
Carte de tarot: Regele de spade

Pești, este posibil să începi să pui la îndoială oamenii din jurul tău. Validitatea afirmațiilor lor nu mai rezistă ca înainte. Începi să îți pierzi încrederea. Oamenii pun multă presiune pe tine astăzi. Așa că ar trebui să îți cauți adevărul. Stabiliți o nouă rutină și acordați prioritate îngrijirii de sine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  tarot  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori




pixel