Horoscop tarot, 30 august 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Patru de băț

Te iubește partenerul tău? Cartea de tarot Patru de baghete indică faptul că răspunsul este "da". Astăzi, viața ta amoroasă, indiferent de faza în care se află, dă semne de promisiune și intimitate. Astăzi, romantismul este la orizont pentru a-ți aprinde inima în flăcări.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Împărăteasa

Guvernată de Venus, cartea de tarot Împărăteasa îți dă undă verde pentru a avansa în relația ta. Există un sentiment de armonie și plenitudine în viața ta astăzi. Chiar și în parteneriatele de afaceri, totul curge natural. Nu este nevoie să te zbați; stai liniștit și lasă lucrurile să se desfășoare în ritmul lor.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Trei de Pentacle

Helen Keller a spus odată: "Singuri, putem face atât de puțin; împreună, putem face atât de mult". Astăzi, Trei de Pentacle indică spre munca în echipă și spre beneficiile de a fi într-un mediu de susținere și iubire. În loc să încerci să gestionezi de unul singur tot ceea ce faci, orientează-te spre un partener iubitor care te poate ajuta să îți asumi responsabilitățile vieții.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Cinci de spade

Astăzi, s-ar putea să nu-ți placă limitările pe care ți le impune universul și, din păcate, ceea ce îți dorești s-ar putea să nu fie disponibil chiar acum. Astăzi, va trebui să găsești o nouă modalitate de a face o sarcină sau să cauți o portiță pentru a îndeplini un obiectiv. Nu lăsa un eșec să te descurajeze; unde există voință, există și o cale.


Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Regele de Cupă

Nu-i așa că-ți place când dorințele ți se împlinesc? Regele de Cupă de astăzi te face să stai liniștit și să te simți bine în legătură cu viitorul tău. Nu ai așteptat ca viața să-ți ofere inelul de aramă pe tavă pe un platou de argint. Ai muncit din greu și ți-ai dedicat timpul necesar. Tu ești cel care face ca speranțele tale să se manifeste.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Îndrăgostiții

Poate. Dragostea poate fi atât de confuză, Fecioară. S-ar putea să ai nevoie să afli ce îți rezervă viitorul pentru tine și pentru jumătatea ta semnificativă. Să fii într-o relație exclusivă este o decizie importantă și este una cu care vrei să nu te grăbești. Vrei să oferi cuiva inima ta atunci când îi cunoști intențiile. Este romantic să îți dai seama că te place pe tine și numai pe tine, dar trebuie să decizi, de asemenea, dacă vrea ca tu să îl dorești.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Steaua

Vara aceasta a început un capitol cu totul nou din viața ta, iar acum cartea de tarot Steaua îți dezvăluie un sentiment de speranță la orizont. Dezamăgirea lovește puternic inima, dar bucuria revine atunci când vezi o problemă, te întorci și te îmbunătățești. Așa că nu-ți pierde credința, Balanță. Zorii de la sfârșitul furtunii sunt aici.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Nouă de Pentacle

Respingerea poate fi unul dintre cele mai bune lucruri care ți se pot întâmpla. Oamenii care nu au ce căuta în viața ta te pot împinge afară din a lor. Acest lucru este dureros, dar, în același timp, ești liberă să îți găsești tribul și grupul care te va aprecia cel mai mult.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Opt de Cupă

Astăzi, trebuie să te întorci și să începi să te îndepărtezi de persoanele toxice. Ai încercat tot ce ai putut pentru a te înțelege. Dar oamenii dificili nu caută să se joace frumos. Așa că, în loc să te joci, părăsește energia lor negativă și găsește-ți fericirea.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Puterea

Ești curajos și îndrăzneț, Capricorn. Dificultățile financiare te pot face să te simți lipsit de putere, însă aici ești împins să găsești o soluție creativă. Poți cere o mărire de salariu sau poți căuta un loc de muncă cu un salariu mai bun. Este înfricoșător să faci schimbări, dar vei găsi o modalitate de a trece peste.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Magicianul


Ai câteva trucuri în mânecă, Vărsătorule. Nu ești o ființă unidimensională, așa că nu ești blocat într-o rutină fără opțiuni creative. Ești plin de resurse și orientat spre soluții, așa că atunci când pare că nimeni nu este pe aceeași lungime de undă, îți dai seama cum să faci să funcționeze.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Șapte de spade


Pace și liniște, de asta ai nevoie. Ești gata să te afunzi într-o carte bună sau să-ți alimentezi mintea cu gânduri intelectuale. Ai avut nevoie de ceva timp pentru tine, iar astăzi este un moment excelent pentru a te creiona.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  tarot  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO




pixel