Horoscop tarot, 5 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Doi de spade

Dacă nu te decizi tu, altcineva va decide pentru tine. Nu vrei să fii lăsat la mila circumstanțelor, Berbec. Întotdeauna este mai bine să fii tu cel care dictează direcția vieții tale. Bineînțeles, nu poți prezice viitorul sau chiar controla un rezultat. Dar poți participa activ la proces. Alege.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Temperance

Ieri erai gata ca lucrurile să se schimbe. De fapt, nu ești sigur de ce totul durează atât de mult. Ai retras controlul și ai renunțat la el puțin mai mult în fiecare zi, pentru că nu vrei să ratezi momentul în care viața ia o întorsătură bună. Trăiești după motto-ul: "Ceea ce îți este destinat va fi întotdeauna al tău". Soarta nu poate fi evitată.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Împărăteasa

Te așteaptă o surpriză, Gemeni. Cartea de tarot Împărăteasa te pune pe un piedestal și te face să primești un tratament de regină din partea celorlalți. Vei fi respectată și ținută în mare respect. Indiferent care este situația ta actuală, pregătește-te. Viața ta se va înălța.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Steaua

Dumnezeu știe prin ce treci și chiar dacă nu simți că relația ta cu puterea ta superioară este atât de puternică, astăzi, ceva bun vine spre tine printr-un fel de miracol. Este posibil să primești un cuvânt de la cineva sau o oportunitate la care nu te așteptai. Ai puțină încredere și vei vedea cum lucruri minunate îți ies în cale.


Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Magicianul

Poți fi talentată și poți ști să faci atât de multe lucruri mărețe și minunate, dar dacă niciunul dintre ele nu te face fericită, trebuie să te întorci la planșa de desen. Să-ți dai seama ce îți place să faci necesită timp. Este vorba de încercări și erori și un pic de autodescoperire. Nu vă faceți griji; momentul beculețului va veni.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Soarele

Viața se îndreaptă într-o direcție excelentă. Lucrurile pe care credeai că nu vor funcționa niciodată se mișcă brusc rapid și sigur. Observi îmbunătățiri și lucrări deosebite, ceea ce înseamnă oportunități de creștere. Lucrurile nu pot fi mai bune de atât.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Marea Preoteasă

Natura ta intuitivă și latura ta sensibilă sunt motive pentru care oamenii nu vor să se apropie prea mult și te dezamăgesc. Nu sunt reticenți în a primi ajutorul tău, dar poate că este mai bine pentru ei să își rezolve singuri situația.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Omul spânzurat

Ai tot așteptat și ai tot așteptat, dar răbdarea pare să se fi epuizat acum. Oamenii par să tragă de timp, când tu deja i-ai dat cuiva cuvântul tău. Acum depinde de tine să faci pe managerul de proiect și să te gândești la ceea ce a spus.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Hierofantul

Reguli vechi. Se simt ca și cum te rețin, dar acum s-ar putea să nu fie un moment bun pentru a încerca să te lupți cu o persoană să se schimbe. În schimb, lasă-i să se schimbe pe cont propriu. Este întotdeauna mai receptivă atunci când simți că decizia ta a fost luată în mod pașnic.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Roata norocului

Zi norocoasă! Astăzi, ceea ce faci se întoarce la tine cu aceeași energie. Dacă ești amabil, vei primi bunătate. Dacă ești rece, lucrurile se vor încălzi cu timpul. Atitudinea ta preia energia din jurul tău și iubește destul de mult ca să nu te lași dus de val.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Puterea


Te-ai întors din nou, Vărsătorule. Te întrebi unde vei găsi curajul de a trece la următorul capitol al vieții. Amintește-ți că viața nu-ți dă niciodată mai mult decât poți face față. Este o povară grea, dar, în curând, totul va fi în trecut.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Luna


Oamenii nu dezvăluie întotdeauna adevărul atunci când se tem că alegerile lor vor fi judecate. Astăzi, a pune întrebări clare și directe ajută. Să știi ce îți dorești este esențial pentru succesul tău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




pixel