Horoscop tarot, 5 septembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Justiție

Această carte de tarot îți cere să rămâi corect față de tine și față de ceilalți. Încearcă să nu alegi o tabără, ci să rămâi imparțială în fața problemei. Poți găsi o soluție și poți ajunge la miezul problemei atunci când îți păstrezi capul drept astăzi.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Luna

Vor fi zile în care nu vei putea vedea adevărul pentru că ți se blochează accesul la el. Astăzi, cartea de tarot Luna îți amintește să ai încredere în oamenii care și-au câștigat dreptul de a fi crezut. Nu-ți oferi încrederea fără să-ți verifici mai întâi prietenii.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Magicianul

Ești atât de talentat, Gemeni. Această carte de tarot indică abilitățile tale și cât de multifațetată ești. S-ar putea să te împrăștii prea mult atunci când ești omul tuturor meseriilor la locul de muncă sau în grupul tău de prieteni. Este timpul să te concentrezi asupra a ceea ce vrei să faci și să devii cu adevărat bun la asta.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Soarele

Astăzi va fi o zi minunată, Rac. Cartea de tarot Soarele este cea mai pozitivă carte din pachet; guvernată de Leu, poate însemna că ești pe cale să intri în lumina reflectoarelor. Ai putea fi rugată să vorbești la radio ro mergi la televiziune - sau ceva ce postezi online poate fi citit de o mulțime de oameni, poate chiar să devină viral.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Doi de Cupă

Ai de făcut o alegere și nu va fi o decizie ușoară. Doi de Cupă înseamnă să-ți asculți inima și să urmezi calea pe care ți se cuvine să o urmezi. Vei ști dacă ai luat decizia corectă dacă vei simți pace în inima ta.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Trei de băț

Iubești creativitatea și atunci când poți petrece timp cu prietenii tăi te simți mult mai bine. Această carte de tarot înseamnă că ziua de astăzi este perfectă pentru a petrece timp cu prietenii făcând o lucrare manuală sau ceva distractiv și jucăuș.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Turnul

Atunci când apare această carte de tarot înseamnă probleme bruște, dar nu este ceva de care să te îngrijorezi. De îndată ce intră o problemă, aceasta se va rezolva. Astăzi, rezistă. Problema cu care te confrunți nu va dura mult timp. Se va îmbunătăți mult mai repede.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Patru de Pentacle

Această carte se referă aproape întotdeauna la subiectul bogăției. Vestea bună este că vei intra în bani. Rezultatul este că va trebui să fii inteligent și să știi cum să-ți gestionezi banii. Astăzi, ai grijă să nu cheltuiești prea mult și fii cu ochii pe bugetul tău general.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Trei de Cupă

Trei de cupe este o carte a armoniei și a fericirii. Cupele au de-a face cu emoțiile. Astăzi, vei simți bucurie în inima ta. S-ar putea chiar să ți se spună că nu ai părut niciodată mai fericit. Acesta este un lucru bun.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Împărăteasa

Împărăteasa este o carte din Arcanul Major, ceea ce înseamnă că o situație care nu se află sub controlul tău va avea un impact asupra vieții tale. Și îți cere să ai răbdare. Ești o persoană cu inima blândă, dar poți fi puternică. Ai încredere în intuiția ta feminină astăzi. Nu te va trimite în direcția greșită.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Cinci de Cupă


Cinci înseamnă instabilitate, și nu este întotdeauna o carte pozitivă de primit. Cinci de Cupă poate însemna că lucrezi la o durere de inimă. O despărțire te poate duce la un sentiment de tristețe pentru că relația ta nu a ieșit așa cum ai sperat că va fi. Odată ce durerea a trecut, ghici ce, Vărsătorule? Vei privi înapoi la acest moment și te vei simți bucuros că s-a întâmplat.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Opt de spade


Atât opt cât și spadele implică un test al rezistenței tale. Așadar, este posibil să treci printr-o perioadă dificilă, din punct de vedere emoțional. Uneori poți crede că ai fost trădat și ești blocat. Dar când privești cu adevărat problema îți dai seama că poți schimba lucrurile în bine. Tot ce trebuie să faci este să iei o decizie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  tarot  zodii 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel