Horoscop tarot, 6 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Soarele

Ce înseamnă o zi bună pentru tine, Berbec? Este posibil să îți imaginezi o zi plină de soare și o mulțime de experiențe minunate. Astăzi, însă, s-ar putea ca imaginea pe care o primești să fie diferită. Ar putea fi vindecarea și renunțarea la durerile tale. Rezultatul final va fi același - bucurie. Învățați să îmbrățișați viața în toate condițiile ei. Aceasta este o realizare uriașă pentru tine. Sărbătoriți.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Judecata

Este în firea umană să te judeci de două ori. Atunci când te întrebi dacă ar fi trebuit să faci ceva diferit, acceptă acest lucru. Înveți să vezi imaginea de ansamblu. Acest lucru necesită să vezi ce a mers bine și ce nu a mers atât de bine. Ați învățat atât de multe de-a lungul anilor, iar înțelepciunea v-a învățat că există întotdeauna timp pentru reflecție.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Pustnicul

Ai dat atât de mult din tine în ultima vreme, așa că acum este timpul să te retragi și să te concentrezi asupra ta. Nu poți fi "pe val" în fiecare zi a săptămânii. Există momente în care trebuie să închizi lumea și să-ți acorzi timp să te relaxezi, să te destinzi și să-ți refaci sufletul.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Diavolul

Presiunea colegilor este reală. Ești mereu interesat de autoperfecționare, iar asta înseamnă să oprești obiceiurile care îți sabotează creșterea. Îți dorești să fii fericită și acest lucru este total posibil pentru tine. În acest moment, poate fi frustrant să poftești la lucruri pe care știi că nu le vrei sau că nu mai sunt făcute pentru tine. Dar, odată ce vei trece de această perioadă grea în recuperarea ta, te vei simți incredibil de puternică decât în acest moment.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Carul

Oamenii te susțin, Leu. Faci ceva ce alți oameni nu au mai făcut până acum. Ai o viziune pentru viitorul tău și asta presupune să spargi plafonul de sticlă. Nu este niciodată ușor să fii "primul" care face ceva ce alții nu au făcut, dar odată ce o faci, îi inspiri pe toți cei care te urmează.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Marea Preoteasă

Această carte de tarot implică faptul că ești pusă pe un piedestal. Cineva te vede ca pe un lider care este înțelept și capabil să le arate celorlalți cum să facă ceva să se întâmple. Astăzi te afli într-o poziție privilegiată de putere și influență. Dacă ai ceva important de spus, va fi atât de impactant, cât și bine primit.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Luna

Nu te interesează să pretinzi că ești cineva care nu ești. Astăzi, s-ar putea să ți se ceară să arăți o latură a ta care nu este cu adevărat fidelă cu cine ești. Natura ta autentică înseamnă foarte mult pentru tine. Așa că, indiferent cât de greu este să respingi sfatul cuiva, va fi și mai dificil să îți închizi conștiința interioară.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Moartea

Un sfârșit este aici și este timpul să spui la revedere unui moment pe care credeai că va dura pentru totdeauna. Te poți confrunta cu crize de tristețe, dar odată ce treci de sentimentele inițiale de melancolie, vei simți un puternic sentiment de ușurare. Hotărârea ta va fi perfectă, Scorpionule. Este timpul să epurezi și să treci la o nouă călătorie.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Steaua

Universul vorbește mereu și îți arată calea. Trebuie să îți asculți inima. Credința este ceva ce este greu de explicat. Te agăți de ceva intangibil. Viitorul este întotdeauna în curs de desfășurare, iar faptul de a crede că soarta te va găsi întotdeauna te poate ajuta să faci ca încrederea să fie mai puțin înfricoșătoare.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Împăratul

Astăzi, ești tu împotriva lumii. Această carte de tarot înseamnă că vei duce o luptă pentru a obține ceea ce îți dorești. S-ar putea să fie nevoie să ai o piele mai groasă, iar dacă nu o vei face, vei deveni mai rezistent și mai dur până la sfârșitul acestei săptămâni.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Omul spânzurat

 Nu ai timp pe lumea asta să aștepți ca altcineva să își dea seama ce vrea. De fapt, s-ar putea să te gândești că le stai în cale și îi împiedici să vadă că ei pot decide. Astăzi, gândește-te să mergi mai departe cu ziua ta pentru a ajuta la crearea unui spațiu de vindecare care să le permită celorlalți să aleagă cu înțelepciune.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Justiție


Viața are multe momente în care pare că răul câștigă. Astăzi poți fi tentat să cazi în depresie sau să te simți deznădăjduit pentru că o situație nu a mers bine. Se poate simți ca și cum karma a părăsit planeta și lumea este în haos. Nu lăsa o situație să te păcălească și să crezi că puterile care sunt la mijloc nu acționează. Lucrurile se rezolvă așa cum trebuie, iar motivul îl veți vedea mai târziu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  tarot  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel