Horoscop TAROT, 7 iunie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop tarot. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Magicianul


Dacă te-ai concentrat prea mult pe un domeniu al vieții tale mai mult decât pe altele, această carte de tarot îți amintește să îți diversifici interesele. În timp ce este frumos să fii un expert într-un anumit domeniu al vieții tale, este, de asemenea, o idee bună să te dedai la lucruri noi pentru a menține lucrurile interesante.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Omul spânzurat


Ești răbdător și amabil, Taurule, ceea ce poate fi un lucru bun, dar, în extremis, poate deveni și un obstacol în calea fericirii tale. Cartea de tarot Omul spânzurat este un memento că a aștepta ca alții să-ți dea permisiunea poate fi un lucru prostesc. Acordă-ți permisiunea de care simți că ai nevoie.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Marea Preoteasă


Poți să te gândești prea mult la lucrurile din viața ta, dar vine un moment și un loc în care trebuie să-ți asculți instinctul. Trebuie să îți urmezi inima, Gemeni. S-ar putea ca alții să nu meargă pe aceeași cale ca și tine, și de aceea este mai important să îți lași inima să îți arate calea decât să urmezi sfaturile altora.


Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Puterea


Ești inteligent din punct de vedere emoțional și asta poate fi superputerea ta astăzi. Poți să plângi dacă ai nevoie sau să simți durere pentru ceva prin care ai trecut recent. A simți emoții nu este un semn de slăbiciune, ci că te simți confortabil să stai în emoțiile tale fără să te lași dominată de ele.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Luna


S-ar putea să vă simțiți puțin suspicios față de cineva fără niciun motiv. Faptul că nu există nicio dovadă a instinctelor tale instinctuale nu înseamnă că trebuie să te prefaci că nu simți deloc ceva. Ai răbdare, Leu. Ceea ce trebuie să știi s-ar putea să apară pentru tine mai devreme sau mai târziu.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Lumea


Norocul nu îți este întotdeauna înmânat. Astăzi trebuie să ieși în lume pentru a crea binecuvântările pe care ți le dorești. Fii oportunist. Caută domeniile vieții care sunt deschise și receptive pentru tine și apoi intră pe ușa care se deschide.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Justiție


Dacă ai de rezolvat o problemă juridică, vei vedea că lucrurile se vor balansa mai mult de partea ta decât de partea altuia. Nu este momentul să te oprești sau să renunți la ceea ce simți că este un tratament nedrept față de tine. În schimb, rezistă și așteaptă până la sfârșit pentru a-ți primi răsplata.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Hierofantul


În unele zile, noul nu este întotdeauna mai bun. Astăzi ar putea fi mai logic să păstrezi lucrurile așa cum sunt. Ceea ce a fost testat, încercat și adevărat poate funcționa mai bine pentru situația ta. Cu alte cuvinte, dacă nu este stricat, nu-l repara.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Steaua


Ai o bogăție de cunoștințe și înțelepciune de împărtășit. Nu fi zgârcit cu ceea ce știi. Astăzi ai putea fi invitat să predai un curs sau ai putea decide să oferi unul persoanelor care și-au exprimat interesul de a învăța de la tine.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Carul


Vremurile dificile înseamnă că trebuie să fii atât rezistent, cât și perseverent. Astăzi s-ar putea să te simți tentat să renunți și să te dai bătut. În loc să lași emoțiile negative să te împingă să arunci prosopul, rămâi puternic. Ești foarte aproape de victorie.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Temperanță


Răbdarea ta nu va fi o pierdere de timp. Astăzi s-ar putea să pui la îndoială fiecare decizie pe care ai luat-o, dar când te aștepți mai puțin, va exista un punct care îți va dovedi că totul a meritat. Nu vrei să ratezi acel moment frumos. L-ai câștigat.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Moartea


Niciodată nu este prea târziu pentru a lua deciziile corecte și a schimba cursul vieții tale. Sfârșitul nu este altceva decât o oportunitate de a o lua de la capăt. Te afli în locul perfect în viață, unde poți alege să urmezi orice cale pe care vrei să o urmezi.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  tarot  zodii 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel