Horoscop TAROT, 7 iunie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Horoscop tarot. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Magicianul


Dacă te-ai concentrat prea mult pe un domeniu al vieții tale mai mult decât pe altele, această carte de tarot îți amintește să îți diversifici interesele. În timp ce este frumos să fii un expert într-un anumit domeniu al vieții tale, este, de asemenea, o idee bună să te dedai la lucruri noi pentru a menține lucrurile interesante.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Omul spânzurat


Ești răbdător și amabil, Taurule, ceea ce poate fi un lucru bun, dar, în extremis, poate deveni și un obstacol în calea fericirii tale. Cartea de tarot Omul spânzurat este un memento că a aștepta ca alții să-ți dea permisiunea poate fi un lucru prostesc. Acordă-ți permisiunea de care simți că ai nevoie.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Marea Preoteasă


Poți să te gândești prea mult la lucrurile din viața ta, dar vine un moment și un loc în care trebuie să-ți asculți instinctul. Trebuie să îți urmezi inima, Gemeni. S-ar putea ca alții să nu meargă pe aceeași cale ca și tine, și de aceea este mai important să îți lași inima să îți arate calea decât să urmezi sfaturile altora.


Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Puterea


Ești inteligent din punct de vedere emoțional și asta poate fi superputerea ta astăzi. Poți să plângi dacă ai nevoie sau să simți durere pentru ceva prin care ai trecut recent. A simți emoții nu este un semn de slăbiciune, ci că te simți confortabil să stai în emoțiile tale fără să te lași dominată de ele.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Luna


S-ar putea să vă simțiți puțin suspicios față de cineva fără niciun motiv. Faptul că nu există nicio dovadă a instinctelor tale instinctuale nu înseamnă că trebuie să te prefaci că nu simți deloc ceva. Ai răbdare, Leu. Ceea ce trebuie să știi s-ar putea să apară pentru tine mai devreme sau mai târziu.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Lumea


Norocul nu îți este întotdeauna înmânat. Astăzi trebuie să ieși în lume pentru a crea binecuvântările pe care ți le dorești. Fii oportunist. Caută domeniile vieții care sunt deschise și receptive pentru tine și apoi intră pe ușa care se deschide.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Justiție


Dacă ai de rezolvat o problemă juridică, vei vedea că lucrurile se vor balansa mai mult de partea ta decât de partea altuia. Nu este momentul să te oprești sau să renunți la ceea ce simți că este un tratament nedrept față de tine. În schimb, rezistă și așteaptă până la sfârșit pentru a-ți primi răsplata.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Hierofantul


În unele zile, noul nu este întotdeauna mai bun. Astăzi ar putea fi mai logic să păstrezi lucrurile așa cum sunt. Ceea ce a fost testat, încercat și adevărat poate funcționa mai bine pentru situația ta. Cu alte cuvinte, dacă nu este stricat, nu-l repara.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Steaua


Ai o bogăție de cunoștințe și înțelepciune de împărtășit. Nu fi zgârcit cu ceea ce știi. Astăzi ai putea fi invitat să predai un curs sau ai putea decide să oferi unul persoanelor care și-au exprimat interesul de a învăța de la tine.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Carul


Vremurile dificile înseamnă că trebuie să fii atât rezistent, cât și perseverent. Astăzi s-ar putea să te simți tentat să renunți și să te dai bătut. În loc să lași emoțiile negative să te împingă să arunci prosopul, rămâi puternic. Ești foarte aproape de victorie.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Temperanță


Răbdarea ta nu va fi o pierdere de timp. Astăzi s-ar putea să pui la îndoială fiecare decizie pe care ai luat-o, dar când te aștepți mai puțin, va exista un punct care îți va dovedi că totul a meritat. Nu vrei să ratezi acel moment frumos. L-ai câștigat.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Moartea


Niciodată nu este prea târziu pentru a lua deciziile corecte și a schimba cursul vieții tale. Sfârșitul nu este altceva decât o oportunitate de a o lua de la capăt. Te afli în locul perfect în viață, unde poți alege să urmezi orice cale pe care vrei să o urmezi.

Data: 07 iun 2023, 11:20
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  tarot  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Filip Bunkens

Am putea avea din nou o iarnă adevărată? Meteorologul Oana Păduraru, ultimele informaţii de la ANM despre evoluţia vremii

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacaleMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...