Horoscop TAROT, luna septembrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop tarot pentru luna septembrie 2023. 

Berbec: Roata norocului

Cuvinte cheie pentru luna: revelație, reînnoire, scop


Roata Norocului nu este o carte de tarot rea pentru a acoperi o lună întreagă, Berbec. Acest horoscop implică faptul că toată munca ta anterioară nu numai că este pe cale să dea roade, dar și că știai că așa va fi, iar acum știi că ceea ce va urma este pozitiv și regenerator. Îți vei petrece luna septembrie a anului 2023 descoperind cine ești, iar această descoperire va fi fericită. Este timpul să te scuturi de vechea carapace. Sunteți gata acum. Gata să creșteți, gata să creați și gata să trăiți.

Taur: Trei de băț, inversat

Cuvinte cheie pentru luna: călătorie, mutare, continuare


Este timpul să spui la revedere de la ceva sau de la "un loc" cu care te-ai obișnuit. Fie îți vei muta locația, fie îți vei pune ochii pe ceva nou și diferit. Prietenii vechi sunt asigurați pe loc și știi că îi poți vizita la locul lor. Această lună îți aduce schimbare și acceptare. Ești puternic și curajos și te adaptezi bine la schimbări. Ești nomadă și curioasă, iar în luna septembrie a anului 2023, acest lucru ți se potrivește de minune.

Gemeni: Asul de Cupă, inversat

Cuvinte cheie pentru luna: ritm, sincronizare, optimism 


S-ar putea să fi ajuns la concluzia, Gemeni, că Asul de Cupă, inversat, îți arată că vei obține tot ceea ce îți dorești și de care ai nevoie, dar s-ar putea să nu apară luna aceasta. În septembrie 2023, vei înțelege că ești absolut stăpân pe soarta ta și că poți face atât de mult bine pentru tine și pentru cei pe care îi iubești... dar că nu poți realiza totul într-o singură zi. Această lună te forțează să ai răbdare și să fii înțelegător cu viața ... și cu tine însuți.

Rac: Patru de băț, inversat

Cuvinte cheie pentru luna: răbdare, planificare, realitate


Deși totul în casă arată bine la suprafață, știi că mai sunt anumite lucruri pe care vrei să le realizezi în ceea ce privește dragostea și viața de familie. Îți poți vedea clar obiectivul, iar acesta este realist și realizabil. Septembrie 2023 îți aduce ideea că totul vine la timpul său. Ai vise mari și toate merită să trăiești pentru ele. Cu toate acestea, această lună te ajută să le pui în perspectivă și se vor simți și mai bine atunci când îți vei îndeplini obiectivele.

Leu: Diavolul

Cuvinte cheie pentru luna: exces, lăcomie, aroganță


Luna septembrie 2023 îți rezervă o lună a exceselor, ceea ce nu este neapărat un lucru rău... asta dacă ai de gând să îți controlezi excesele. Cheia aici este să te distrezi fără a exagera prea mult. Vei avea multe ocazii de a te implica în oportunități noi și rare. S-ar putea să vă împrăștiați un pic prea mult. Dacă poți să păstrezi lucrurile moderate și să nu arunci în aer banca, vei putea să te bucuri de perioada de sălbăticie. Nimic nu durează la nesfârșit, așa că bucură-te de ceea ce poți acum... să știi că va trebui să pui un capac la un moment dat.

Fecioară: Pagina de băț

Cuvinte cheie pentru luna: hotărâre, decizie, claritate


Vei face o alegere înțeleaptă în această lună, Fecioară, după cum sugerează Pagina de băț. Deții controlul asupra unui lucru pe care nimeni altcineva nu îl poate influența. Vei face o mișcare care îți va schimba viața și, deși este un efort solo, îi vei afecta și pe cei din jurul tău. Este posibil să călătorești sau să stabilești un plan de acțiune care îi implică pe alții. Știi ce faci, chiar dacă totul este nou. În cursul lunii septembrie 2023, te vei simți mai puternic decât te-ai simțit de foarte mult timp.

Balanță: Pagina de cupe

Cuvinte cheie pentru luna: risc, speranță, îndrăgostire


O nouă iubire ar putea să te prindă în mrejele ei în cursul lunii septembrie 2023, Balanță. Vă simțiți tânără și naivă și nimic din toate acestea nu vă deranjează. Pentru prima dată după mult timp, simți că există ceva ce NU știi și ești entuziasmat de ideea de a învăța. Există cineva nou în viața ta și te concentrezi asupra lui. Nu știi dacă sunt atât de buni pe cât îi percepi, dar un lucru este sigur: ești pe cale să afli. Să-ți asumi riscuri în dragoste este în regulă cu tine în această nouă lună.

Scorpion: Magicianul, inversat

Cuvinte cheie pentru luna: aroganță, falsă speranță, îngâmfare, îngâmfare


Pe parcursul lunii septembrie 2023, vei vedea consecințele comportamentului din trecut și cum ceea ce ai făcut a ajuns acum să te muște de spate. O mare lecție va veni în calea ta, iar aceasta este cea în care persoana înțeleaptă ajunge să recunoască faptul că este un prost, iar prostul ajunge să știe că a fost înțelept în tot acest timp. Tu ești foarte înțelept, Scorpionule, iar înțelepciunea ta este acumulată prin greșelile pe care le-ai făcut în trecut. Zilele în care te păcăleai singur au trecut. Este timpul să lucrezi cu prezentul.

Săgetător: Patru de săbii, inversat

Cuvinte cheie pentru luna: stoicism, echilibru, detașare


Imaginea acestei cărți de tarot ar putea fi interpretată ca o persoană ținută în sus de săbii. Ceea ce ai dobândit este cunoașterea faptului că, în viața ta, a avea încredere în toată lumea nu este ideal. În septembrie 2023, veți observa că sunteți foarte calm. Ceva se află acolo și te-ar putea supăra dacă îi permiți. Înțelepciunea vârstei a început să se instaleze, iar în această lună vei folosi durerea și suferința din viața ta în avantajul tău. Ești puternic și de oțel și nimic nu îți poate doborî comportamentul rece.

Capricorn: Șase de săbii

Cuvinte cheie pentru această lună: acceptare, caritate, familie

Grija față de ceilalți este una dintre preocupările tale principale în luna septembrie 2023. Deși este un lucru la care te pricepi, totuși ți se pare obositor. Cu toate acestea, poți interpreta actele tale caritabile ca fiind ceva care îți formează caracterul și te vei simți bine doar pentru că... ești tu. Nu vă mai plângeți. Ești aici și acum, și te-ai adaptat la ceea ce face ca viața ta să fie a ta. Din punct de vedere spiritual, ești în cea mai bună formă pe parcursul acestei luni.

Vărsător: Șase de băț

Cuvinte cheie pentru această lună: minte, viitor, scop

În sfârșit, v-ați adaptat la noua schimbare din viața dvs. A avut loc o bulversare în ultima vreme și ți-a luat ceva timp să te adaptezi. Septembrie 2023 îți permite să te muți în noul tău spațiu - o locație fizică sau un spațiu mental de cap - și să-ți stăpânești lumea. În sfârșit, te simți suficient de liber pentru a te așeza și a face lucruri. S-au dus zilele în care te mustrai pentru că nu ești suficient de "activă". Decizia este luată: acum vă scufundați în creativitate. Acum nu vă mai poate opri nimeni.

Pești: Nouă de săbii, inversată.

Cuvinte cheie pentru luna: șoc, claritate, alegere

Aceasta este luna în care decizi că ceea ce trebuie scuturat se scutură... pentru totdeauna. Trăiești cu paranoia și coșmaruri de atâta timp și știi că asta se datorează faptului că nu ai trecut peste ceva. Știi, de asemenea, că în septembrie 2023, te salvezi sau nu se întâmplă nimic. Această realizare este cea care te scoate din nou din depresie. Este timpul să te miști mai departe. Te așteaptă schimbări pozitive... trebuie doar să fii de acord cu ele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  tarot  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO




pixel