Horoscop TAROT pentru săptămâna 18-24 decembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)


Carte de Tarot: Diavolul

După cum probabil ai presupus, primirea Diavolului ca și carte a săptămânii implică, cu siguranță, tentația. Tu, Berbec, s-ar putea să nu poți rezista la ceea ce ți se oferă în săptămâna 18 - 24 decembrie 2023. Săptămâna aceasta te face să te hotărăști dacă ar trebui sau nu să te răsfeți, deoarece cu siguranță te-ai reținut și acum simți că meriți o mică recompensă ici și colo. S-ar putea totuși să devii un mâncăcios în toată regula, așa că ai grijă unde îți plasezi concentrarea indulgentă.

Există șanse foarte mari să nu fiți singur în această indulgență radicală, ceea ce ar putea să vă facă și mai greu să rezistați. din nou, nu este nimic aici care să vă sugereze că nu ar trebui să vă lăsați în voia sorții în această perioadă, deoarece chiar este "sezonul". Ai totul sub control, Berbec, așa că nu te vei simți prea rău după aceea. Doar ține-o sub control și ar trebui să fii în regulă cu ofertele tentante din această săptămână.

Cuvinte cheie ale săptămânii: tentație, indulgență, slăbiciune


Date și momente de care să ții cont: 20, 21, 23 decembrie. Consideră aceste zile ca fiind zile menite să înveți lecții importante care vor dura o viață întreagă. Se întâmplă multe în această săptămână și ai nevoie de o minte limpede pentru a le asimila pe toate. Această săptămână poate aduce tentații, dar aduce și înțelepciune. Rămâi deschis, Berbec.

Taur/
(20 aprilie - 20 mai)

Carte de Tarot: Cartea de Tarot: Opt de băț, inversat

Ești un maestru în a întoarce lucrurile din loc, iar acest lucru se datorează în mare parte faptului că nu te scufunzi cu adevărat odată cu corabia. Indiferent prin ce ai trecut și prin ce te-a dus în locul în care te afli acum, este ceva care nu a făcut decât să-ți întărească hotărârea de a face ceea ce trebuie... de unul singur. Această carte arată că poți transforma orice în aur, dacă decizi că asta îți dorești.


De asemenea, nu ai de gând să dai înapoi, chiar dacă ești convins să "iei o pauză". Nu ești aici pentru "o pauză", pentru că vrei să mărșăluiești în noul an știind exact unde te afli. Ați făcut munca și acum vă interesează doar rezultatele. În cazul în care aceste rezultate vor fi mai puțin decât v-ați așteptat, atunci veți continua să mergeți mai departe. Sunteți de neoprit, iar scopul dumneavoastră este binele.

Cuvinte cheie ale săptămânii: reziliență, leadership, determinare.

Date și momente de reținut: 21, 23 decembrie. Înțelege această săptămână ca pe o crestătură la centură, Taur. Ai făcut mai mult decât să parcurgi un drum lung, iar fiecare dintre aceste zile menționate aici îți rezervă o lecție de învățare. Folosește-ți puternicul simț pozitiv.

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Carte de Tarot: Cartea de Tarot: Cavalerul de Cupă

Sunt vești bune peste tot și, fie că le aduci, fie că le primești, Gemeni, se pare că săptămâna aceasta îți va aduce o mare bucurie. Acum, nu este un lucru teribil de auzit, nu-i așa? Cu această carte care reprezintă evenimentele și acțiunile săptămânii, vei ști că tot ceea ce faci este în numele iubirii și asta s-ar putea extinde la familie și prieteni, precum și la interesul romantic din viața ta. 

Ceea ce ai putea observa, de asemenea, că se întâmplă în această săptămână este că puterea ta de comunicare își va face simțită prezența în mare măsură și că știi foarte bine cum să le spui anumitor persoane din viața ta ce ai în minte. Bineînțeles, ai intenții bune și astfel reușești să le arăți și celorlalți că poți avea încredere în tine și că dragostea ta valorează greutatea ei în aur. Ai succes în dragoste și prietenie în această perioadă.


Cuvinte cheie ale săptămânii: iertare, simpatie, felicitări

Date și momente de care să ții cont: 18, 19, 21 decembrie. În oricare dintre aceste zile vei realiza că ai cu adevărat un scop aici și că trebuie să fii atent la ceea ce te înconjoară. Creează-ți un mediu plin de iubire.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Carte de tarot: Cartea de tarot: Cavalerul de spade

Vei face legea, iar asta înseamnă, în esență, că le vei spune mai multor persoane despre planurile și visele tale de viitor. Aceste persoane sunt actori importanți în viața ta și îți vor susține dorințele, deoarece aceste speranțe și vise îi includ și pe ei. Sunteți vocea poporului în acest caz și sunteți ascultat și respectat. Sunteți lucid și minuțios și nu lăsați niciun capăt liber.


Ceea ce vei face cunoscut este că, începând din această săptămână, nu mai vrei drame în viața ta. Nu vei găsi niciun argument în acest sens, deoarece oamenii din viața ta sunt de acord cu acest tip de gândire. Deși poți părea o persoană cu voință puternică sau chiar insistentă, tu și cei care te susțin știți de unde veniți. Ai intenții bune și, deși stilul tău poate fi deschis și intens, întregul scop este de a crea o condiție mai bună pentru tine și pentru ceilalți.

Cuvinte cheie ale săptămânii: concentrare, aroganță, fermitate.

Date și momente de reținut: 21, 22, 23, 24 decembrie. Vei observa că, în special în aceste zile, vei simți o cantitate extraordinară de sprijin venind atât din partea oamenilor din viața ta, cât și din partea universului însuși. Profită de aceste zile pentru a te gândi în profunzime și bucură-te de orice timp liber pe care îl ai în această săptămână.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Carte de Tarot: Cartea de Tarot: Nebunul

Nebunul este o carte atât de interesantă și are mai multă greutate decât în alte momente, pur și simplu din cauza momentului. Este ca și cum ai avea o permisie gratuită în această săptămână pentru a fi ... prostuță. Există un sentiment care ne cuprinde pe toți în această perioadă a anului, când pur și simplu nu vrem să fim nevoiți să luăm totul atât de în serios, iar tu ești primul la rând pentru a capta un pic de atenție pentru că faci toate lucrurile cele mai prostești.

Ceea ce înseamnă, în esență, că în această săptămână nu vei face mai mult decât să te relaxezi și să te comporți ca un copil. Știi ce te așteaptă și totul este muncă, muncă, muncă, muncă. Accepți faptul că ești o persoană care trebuie să muncească, dar știi și că trebuie să existe un moment pentru niște JOCURI serioase, iar aceasta este săptămâna în care te abandonezi inocenței, râsului ușor și multă balonare, fără să faci nimic.


Cuvinte cheie ale săptămânii: risc, copilărie, nepăsare.

Date și momente de care să ții cont: 18, 19, 21, 23 decembrie. Vei observa că în aceste zile, energia pozitivă este cu siguranță de partea ta, căci pari să îi faci foarte fericiți pe toți cei din jur. Săptămâna aceasta vei dobândi o perspectivă și asupra unei persoane pe care o iubești.

Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)

Carte de Tarot: Cartea de Tarot: Zece de Pentacle

Pentru a primi această carte implică în mod cert faptul că tu, Fecioară, trebuie să fii la rând pentru un bonus frumos la locul de muncă. Munca ta asiduă a fost remarcată, iar cei care se află în poziția de a acorda bonusuri au luat munca ta foarte în seamă. Partea cea mai bună este că ție chiar ți-ar prinde bine această lovitură în plus în contul bancar. Săptămâna aceasta este prosperă, dar este și plină de satisfacții; ai câștigat acest lucru și acum știi că și tu ești cu adevărat apreciat.


Așadar, ar fi bine să începi să te gândești la toate lucrurile pe care vrei să le cumperi. Da, este genul acela de săptămână indulgentă pentru tine. În timp ce banii care par să ajungă la tine vor fi cu siguranță cei pe care îi vei cheltui pe necesități, s-ar putea să vrei să fii doar puțin frivol în această perioadă și să-ți cumperi ceva ridicol de inutil și extravagant. Ce distractiv va fi să nu trebuiască să vă faceți griji cu privire la așa ceva.

Cuvinte cheie pentru această săptămână: echilibru, împământare, egalitate.

Date și momente de care să ții cont: 19, 21, 23 decembrie. Acestea sunt zilele în care vei observa că nu ești atât de nevrotic pe cât ai fi crezut că ești. În această perioadă, vei găsi o nouă versiune a ta acolo, în amestec. Vei vedea că, da, poți fi foarte încrezătoare și colectivă.

Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)

Carte de tarot: Cartea: Regele de baghete, inversat

În timp ce lumea din jurul tău pare să fie obsedată de sezonul sărbătorilor, cumpărând cadouri, cheltuind bani și muncind până la refuz, tu ești Balanță, simțind că vrei să te îndepărtezi de mulțime și să te relaxezi în pace. Aceasta ar putea foarte bine să devină una dintre acele săptămâni în care tot ce faci este să stai pe canapea. Dacă ești suficient de norocos să faci asta, vei descoperi că, în timp ce mintea ta este relaxată, lucrează și în mod pozitiv.

Vei respinge presiunile sociale și vei face doar ce vrei tu. Simți că nu datorezi nimic nimănui și nu încerci să fii nepoliticos în această privință. Ceea ce începe cu adevărat să aibă sens pentru tine este ideea de a-ți asculta corpul. Săptămâna aceasta, corpul tău îți spune să te retragi, să te relaxezi și să petreci timp singur, făcând ceea ce vrei să faci TU. Nu trăiești pentru toți ceilalți, nu în această săptămână, cel puțin.


Cuvinte cheie pentru săptămâna aceasta: stoicism, realitate, eliberare.

Date și momente de care să ții cont: 21, 23 decembrie. Dacă iubirea de sine este ceea ce se află în meniu, atunci vei recunoaște acest element în timpul datelor menționate. Aceasta este cu adevărat o perioadă de autoperfecționare pentru tine, Balanță. Deși s-ar putea să te facă să faci totul pe cont propriu, ei bine, acesta este planul universului. Sunteți aici pentru a realiza ceea ce ați venit aici.

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Carte de Tarot: Cartea de Tarot: Împăratul, inversat


S-ar putea să decideți să acordați o pauză tuturor celor din viața dumneavoastră. Asta înseamnă că, dacă te afli într-o situație familială, le vei spune tuturor celor din familia ta să se "dea în vânt" în această săptămână, dacă asta este ceea ce aleg să facă. Ești Împăratul și ești cu capul în jos, iar ceea ce înseamnă că ai autoritatea de a conduce peste oameni. Cu toate acestea, regula ta din această săptămână este ca toată lumea să ignore regulile.

Haosul guvernează, dar este cel pe care îl controlezi tu, care se bazează oarecum pe hedonism. Vei avea parte de multă distracție în această perioadă, Scorpionule, și ești serios în privința faptului că oamenii se vor alătura petrecerii. Vrei ca cei pe care îi iubești să știe că li se dă o marjă de manevră pentru excese. Ai suficientă încredere în toată lumea pentru a ști că nu vor merge prea departe, dar ce înseamnă puțină distracție între membrii iubitori ai familiei?

Cuvinte cheie pentru săptămâna aceasta: libertate, vacanță, relaxare.

Date și momente de care să ții cont: 22, 23, 24 decembrie. Sunt zile minunate aici și unele la care trebuie să fii atent. Ai și un mare suport astrologic, căci vei vedea că totul te ajută să faci alegeri excelente și să iei decizii demne de luat în considerare. Perioada 18 - 24 decembrie 2023 ar putea fi o săptămână fabuloasă pentru tine, Scorpionule.

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Carte de Tarot: Cartea de Tarot: Temperanța, inversată

S-ar putea să te întrebi cum ai reușit să te menții în tot acest timp. Anul acesta, mai ales în ultimele luni, ți-am pus cu adevărat la încercare răbdarea. Cu toate acestea, ți-ai păstrat echilibrul în toate acestea. Te întrebi uneori de unde ai atâta răbdare și dacă vei ceda vreodată sub presiune. Ei bine, ghici ce, Săgetătorule? Săptămâna aceasta te-a făcut să cedezi. Nici acesta nu este neapărat un lucru rău.


Vei vedea că te simți foarte emotiv și, așa cum spune această carte inversată, temperamentul tău ar putea fi răsturnat. Aceasta este săptămâna în care eliberezi unele dintre acele frustrări înăbușite, ceea ce, într-un fel, este un lucru bun, deoarece te împiedică să le târăști cu tine în noul an. Să fii o persoană răbdătoare îți va fi întotdeauna de folos, dar vor fi momente, cum ar fi această săptămână, când pur și simplu îți vei ieși din minți și vei da drumul.

Cuvinte cheie ale săptămânii: câștig neașteptat, spirală, libertate.

Date și momente de care să ții cont: 18, 20, 23 decembrie. Ai petrecut mult timp "ținându-te bine" și vei descoperi că momentul tău de a da drumul la tot are loc în oricare dintre aceste zile menționate aici. În perioada 18 - 24 decembrie 2023, va trebui să te menții în ritm, dar o vei face și totul se va solda cu o conștiință mult mai clară.

Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de Tarot: Cartea de Tarot: Doi de băț


Înainte de a face orice mișcare importantă, fă-ți timp pentru reflecție și memorie. Nu neapărat de genul celor care te rețin, ci mai degrabă de genul folosirii trecutului pentru a influența prezentul și viitorul. Ai parcurs un drum lung în afaceri, carieră, finanțe ... chiar și în dragoste și romantism. Aceasta este săptămâna care te face să te afunzi din nou în minte pentru a trece în revistă evenimentele anului. Ai învățat foarte, foarte multe lecții valoroase în acest an. Această carte îți arată că reflecția nu este doar bună, ci și necesară dacă vrei să-ți construiești un drum și mai bun pe care să mergi în viitor. Nu te gândești doar la tine însuți în timp ce planifici, ci trebuie să fii singur pentru a-ți pune ideile în formă de lucru. Săptămâna aceasta este introspectivă și plină de semnificații, deși mai liniștită decât ți-ai putea imagina.


Cuvinte-cheie ale săptămânii: măiestrie, reflecție, considerație.


Date și momente de reținut: 22, 23, 24 decembrie. Din fericire, vei reuși să intri cu zâmbetul pe buze în anotimpul tău solar din Capricorn în această săptămână, 18 - 24 decembrie 2023. Aceste zile de aici sunt semnificative pentru tine, deoarece vei constata că universul conspiră pentru a te ajuta în această perioadă.

Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)

Carte de tarot: Cartea de tarot: Pagina Pentaculelor, inversată

S-ar putea să ajungi să regreți o achiziție, dar ai putea, de asemenea, să încerci să te convingi că nu are sens să regreți nimic. Tot ceea ce îți dorești cu adevărat de la această săptămână este să știi că ești în siguranță, sigur și corect în ceea ce privește alegerile pe care le faci. Nu vrei să fii pus la îndoială, iar dacă există prieteni în viața ta care tind să "își împărtășească părerea", ești mai degrabă în ideea de a-i ignora de-a dreptul.

Săptămâna aceasta te pregătești să cumperi ceva destul de scump și s-ar putea să faci semne de întrebare în timpul achiziționării acestuia, deoarece ar putea fi un efort care îți va schimba viața. Deși te simți oarecum singur în timpul acestui proces, știi, de asemenea, că nu vrei ca cineva să te influențeze, deoarece știi că poți fi influențabil. Vrei neapărat să faci acest lucru de unul singur, fără a fi constrâns de prieteni, familie sau parteneri romantici.


Cuvinte cheie ale săptămânii: istețime, singurătate, autonomie.

Date și momente de care să ții cont: 22, 23 decembrie. Deși în aceste zile s-ar putea să te simți nesigură, incertitudinea este cea care te stârnește și te pune în mișcare. Te vei simți inspirat în aceste zile și într-una din ele vei lua marea decizie de a face ceea ce vrei să faci. Perioada 18 - 24 decembrie 2023 îți rezervă multe lucruri.

Pești 
(19 februarie - 20 martie)


Carte de Tarot: Cartea de Tarot: Șapte de Pentacle, inversat

În această săptămână stai liniștit, mulțumit să faci ceea ce faci tu, în felul tău, iar asta s-ar putea să se termine prin a trece în revistă victoriile din acest an. Ai parcurs un drum lung și anul acesta a fost deosebit de important pentru tine. Ai realizat multe dintre lucrurile pe care îți dorești să le realizezi. În ceea ce privește ambiția, te-ai surprins chiar și pe tine însuți. Succesul este evident pentru tine în această perioadă, deși nu vei avea chef să sărbătorești prea mult.

Pentru că această carte este în sens invers, implică faptul că vei prețui acest timp de unul singur, reflectând asupra lucrurilor bune pe care le-ai făcut și cum să le îmbunătățești. Dacă vei observa greșelile pe care le-ai făcut, îți vei da seama cum să le îndrepți în anul care vine. Este un moment excelent pentru tine să îți verifici contul bancar și să vezi cât de departe ai ajuns. Deși nu vă place să spuneți că "iubiți banii", adevărul este că îi iubiți.

Cuvinte cheie ale săptămânii: considerație, introspecție, respect.


Date și momente de reținut: 20, 21, 22, 23 decembrie. Sunt multe de spus despre modul în care comunici în această săptămână. vei observa că în aceste zile menționate, fie vei folosi tăcerea ca modalitate de a comunica o idee importantă, fie vei găsi exact cuvintele potrivite la momentul potrivit pentru a te exprima. Ești scurt de cuvinte în această săptămână, dar incredibil de concentrat și de ușor de înțeles.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO




pixel