Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Previziuni pentru toate semnele zodiacale, perioada 2 - 8 octombrie 2023.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Carte de Tarot:  Asul Pentaculelor, inversat

Devine foarte evident pentru tine în această săptămână, 2 - 8 octombrie 2023, că trebuie să iei o decizie financiară importantă... și este una mare. Este posibil să trebuiască să vinzi o investiție sau să decizi la ce să renunți pentru a aduce mai multă abundență în viața ta. Este o săptămână de bani uriașă pentru tine și ar putea fi foarte benefică, dar va trebui să decizi la ce trebuie să renunți pentru ca impulsul să înceapă.


Cuvinte cheie ale săptămânii: discernământ, decizie, finanțe

Taur 
(20 aprilie - 20 mai)

Carte de Tarot: Regina de spade, inversată

Săptămâna aceasta, 2 - 8 octombrie 2023, poate fi una dintre acele săptămâni în care te întrebi dacă ai luat decizia corectă în privința iubirii și a persoanei cu care ești. Acest lucru nu înseamnă că ai făcut o alegere greșită, ci doar că ești aici, ai de-a face cu această persoană autentică și, cu toată sinceritatea, uneori, pur și simplu nu-i poți suporta personalitatea. O să treci peste asta, dar săptămâna aceasta te va face să faci cu ochii mari în cea mai mare parte a ei.


Cuvinte cheie ale săptămânii: regret, acceptare, rezistență


Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Carte de Tarot:  Regina Pentaculelor, inversată

Săptămâna aceasta, 2 - 8 octombrie 2023, necesită răbdare, deoarece nu ești sigur de poziția ta în ceea ce privește o anumită oportunitate de angajare. Ai impresia că ai nimerit-o și că ai garantat succesul financiar în orice are legătură cu acest lucru, însă nu primești confirmarea săptămâna aceasta, ceea ce te scoate puțin din minți. Nu exagera cu grijile, dacă te poți abține.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Carte de tarot:  Luna, inversată

Săptămâna aceasta vine cu o verificare a realității în ceea ce privește ceea ce crezi că poți face față de ceea ce poți face. Ești o persoană cu o voință foarte puternică și determinată. Cu toate acestea, uneori îți supraestimezi abilitățile, iar în săptămâna 2 - 8 octombrie 2023, vei descoperi că nu ești făcut pentru jobul la care credeai că vei fi excelent. Asta nu înseamnă că nu ești excelent. Este doar pentru a spune că nu poți face "totul".


Cuvinte cheie pentru săptămâna: umilință, limită, viziune


Leu 
(23 iulie - 22 august)

Carte de tarot: Trei de Cupă

Cel puțin cineva se distrează săptămâna aceasta, Leu, cu această carte. Cu siguranță se pare că, dacă este distracție de făcut, tu ești cea care are petrecerea în desfășurare. Nu te preocupă nimic din ceea ce te doboară în această săptămână. Asta îți permite să te bucuri de compania prietenilor și a celor dragi în liniște, fără probleme sau drame. Aceasta este o alegere din partea ta, iar în perioada 2 - 8 octombrie 2023, vei alege să te bucuri de tine.


Cuvinte cheie pentru săptămâna: companie, împreună, ușurință


Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)

Carte de Tarot:  Trei de băț

Deși această săptămână nu este dezamăgitoare, aduce cu sine ideea de "same ol', same ol', same ol'. Asta implică faptul că, dacă te așteptai să se producă un fel de schimbare majoră în săptămâna 2 - 8 octombrie 2023, vei fi dezamăgit, deoarece nimic nu se schimbă prea mult. Statu quo-ul încă domnește suprem, ceea ce este bine, deoarece nu promite un dezastru. Doar că emoțiile sunt puține și rare în această perioadă.


Cuvinte cheie pentru această săptămână: plictiseală, apatie, uniformitate

Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)

Carte de tarot: Opt de Pentacle

Fluieră în timp ce lucrezi, Balanță. Ești destul de mulțumită să îți faci treaba în liniște în săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Vei avea o mare oportunitate de a excela și de a învăța mai multe despre subiectul care te interesează cel mai mult. Îți place să te afunzi într-un proiect în care uiți cu totul de timp, iar săptămâna aceasta te implică profund în ceva creativ și care îți consumă teribil de mult timp.


Cuvinte cheie ale săptămânii: artă, interes, devotament


Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Carte de tarot: Cinci de băț

Să-ți păstrezi cumpătul pe plan emoțional va fi sarcina ta numărul unu în săptămâna 2 - 8 octombrie 2023, deoarece drama din viața ta preia controlul... și nimic din toate acestea nu este personal sau al tău. Nu ești responsabil pentru reacțiile sau acțiunile celorlalți, și totuși, această săptămână pare să te pună în centrul ei, unde va trebui, fără să vrei, să rezolvi lucrurile ... pentru alte persoane.


Cuvinte cheie ale săptămânii: confuzie, muncă în echipă, dramă


Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Carte de tarot:  Lumea

Ei bine, cineva și-a făcut afirmațiile pozitive și se pare că ai stârnit ceva în univers, deoarece în această săptămână, 2 - 8 octombrie 2023, primești foarte mult din ceea ce ai afirmat. Cererile tale excelente se aliniază acum pentru a fi primite de tine. După cum dezvăluie această carte, dacă îți dorești, este al tău pentru a cere. Este o carte excelentă, într-adevăr.


Cuvinte cheie ale săptămânii: afirmație, pozitivitate, realizare

Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Carte de Tarot:  Șapte de cupe


Dacă o vrei, este a ta. Așa funcționează această carte pentru tine în săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Ți se vor prezenta mai multe opțiuni. Alegerea pe care o vei face este cea cu care va trebui să trăiești. Cu toate acestea, vei face alegerea corectă și vei simți că o mare parte din ea are legătură cu faptul că vei fi recompensat pentru că ai rezistat. Ești stoică și devotată și, desigur, această carte va reflecta acest lucru... și îți va oferi și ceea ce meriți.


Cuvinte cheie pentru săptămâna: sârguință, inteligență, echilibru


Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)


Carte de tarot:  Cinci de Pentacle


Chiar dacă nu ai de ce să-ți faci griji din punct de vedere financiar, s-ar putea să te afli într-o stare de conștiință a sărăciei în săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. pentru că ți se cere să cheltuiești bani pe ceva în care nu vrei neapărat să te implici, nu te poți abține să nu te temi de sărăcie. Deși acest lucru este lipsit de sens în cazul tău, această carte sugerează că tot ce te gândești este să îți pierzi banii.


Cuvinte cheie pentru săptămâna: manifestare, gând negativ, frică

 

Pești 
(19 februarie - 20 martie)


Carte de Tarot: Pagina de spade, inversată


O singură mișcare prostească este suficientă pentru a te face să te simți puțin jenată acum și, deși știi că poți să te revanșezi, nu te poți abține să nu te simți supărată pe tine însăți în săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. S-ar putea să spui ceva deplasat sau să arăți cuiva pe care vrei să îl impresionezi o latură a ta care îți arată naivitatea. Oricum ar fi, îți vei petrece o mare parte din această săptămână dorindu-ți să nu fi acționat din ignoranță.


Cuvinte cheie pentru săptămâna: chibzuință, impulsivitate, discreție

Data: 28 sep 2023, 10:05
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  tarot  zodii 

Doliu în lumea teatrului. A murit actorul Ion Roxin

Actorul Ion Roxin s-a stins din viață la vârsta de 85...


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vlad Ciurea, iTHINK cu IUSTI FUDULU

Cele 3 cancere care dau metastaze cerebrale. Testul care îți arată dacă ai metastaze. Vlad Ciurea: Sunt foarte periculoase. Pleacă de la o tumoare nedepistată și ajung direct în creier

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre Smiley: „Este singurul bărbat din viața mea care mi-a făcut asta” / Video

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh, o stea în devenire a folclorului românesc. Fiica lui Christian Sabbagh se lansează în muzică: „În curând va lansa prima ei melodie”/ EXCLUSIV

Irina Fodor, Alexia Eram/ sursa Instagram

Alexia și Aris Eram, penalizați de Irina Fodor la America Express. Fiica Andreei Esca a izbucnit în lacrimi: „Am crezut că înnebunesc”

Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești, pus la zid, după ce a refuzat să facă poze cu fanii: „Andra, care e vedetă internațională, s-a oprit, iar el nu a făcut-o”

Cătălin Bordea, Micutzu, captură video Youtube

Cătălin Bordea a aflat din presă faptul că Livia l-a înșelat. Cum a reacționat Micutzu când a auzit: „Era mai agitat decât mine”

Sursa foto: Andra, instagram

Andra, mesaj pentru cei care au sărit să o critice că nu știe imnul României: „Nu poți risca. Suntem oameni, avem emoții”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Dan Bittman, atac către show-urile de talente din țara noastră: „E o minciună”. A fost jurat la o astfel de emisiune

sursa foto: Elvira Deatcu, Facebook

Elvira Deatcu, poveste de dragoste ca în filme: “M-am îndrăgostit! Am simțit acei fluturași, ceva ce nu mai simțisem până atunci”

Carol Ionescu

Carol, fiul regretatului artist Șerban Ionescu, mărturisiri emoționante despre tatăl său: „Cred că ar fi foarte supărat. Îmi pare rău, tata” / Video

Sursa foto: Vlad Ciurea, iTHINK cu IUSTI FUDULU

Visul, al optulea mister al creierului. Ce spune Prof. Dr. Vlad Ciurea despre semnificația viselor: "Aşa apar visele premonitorii"

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, rețetă sănătoasă pentru micul dejun. Modul de preparare este unul inedit: „Astfel față de cum face toată lumea”Cele DOUĂ ZODII cu noroc în DRAGOSTE în 2024

Horoscop 2024. Care sunt zodiile avantajate de Cupidon?