Horoscop TAROT pentru săptămâna 20- 26 noiembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Carte de Tarot: Trei de Pentacle

Pentru tine, în săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023, această carte este o implicație a muncii grele și a sentimentului tău de nemulțumire față de produs. Pe de o parte, știi că faci tot ce poți, iar pe de altă parte, simți că ai livrat ceva de mâna a doua. Poate că această săptămână scoate la iveală perfecționistul din tine și nu reușești să vezi cât de cu adevărat stelară este munca ta.

Ai în vedere și întâlnirile de grup și strângerea de idei. Acesta este genul de experiență care îți face plăcere; deși ești independent, ești și foarte sociabil și îți place să faci brainstorming cu ceilalți și să vii cu planuri de viitor. În perioada 20 - 26 noiembrie 2023, vei vedea că lucrezi bine cu ceilalți și că îți place să fii acceptat în mulțimea lor. Există un sentiment profund de dorință de apartenență care te însoțește pe tot parcursul săptămânii.

Cuvinte cheie ale săptămânii: mândrie, realizări, frustrare

Date și momente de care să ții cont: Gândește-te la 22 noiembrie, care este prima zi a Săgetătorului și, de asemenea, o zi bună pentru tine să crezi în tine. Și ziua de 26 noiembrie se anunță bună, pentru că reușești să dai sens multor lucruri în timpul tranzitului Lunii în trigon cu Pluton. Schimbarea se deschide pentru tine și ești pregătit pentru ea.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Carte de Tarot:  Pagina de cupe

S-ar putea să ai sentimentul de "înapoi de unde am plecat" în săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023, deoarece această carte îți oferă șansa de a "fi din nou copil". Deși ar putea suna ca distracție și jocuri, în cazul tău, Taur, ceea ce înseamnă de fapt este că te-ai întors la punctul de plecare în ceea ce privește viața ta romantică. Acest lucru ar putea însemna fie că încerci să te reconectezi cu cineva, fie că te-ai despărțit recent de cineva și simți chiar acum libertatea acestei despărțiri.


Te vei bucura de sentimentul pe care ți-l permite această săptămână, iar acest lucru este accentuat de debutul sezonului Săgetătorului pe 22. Nu ți-e frică să fii singur; de fapt, a fi singur este ceva ce ți-a lipsit și acum pare un vis devenit realitate. S-ar putea să nu-ți dorești asta pentru totdeauna, dar în săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023, cu siguranță te simți fericit. În timp ce lumea sărbătorește împreună ... tu ești destul de mulțumit să rămâi solitar.

Cuvinte cheie pentru săptămâna: independență, uimire, redescoperire

Date și momente de care să ții cont: Ziua de 20 noiembrie intră în forță și te anunță că această săptămână ar putea fi potențial nebună dacă nu te controlezi. Partea bună este că ești în regulă cu ea și nu lași nimic să te supere. Soarele în cuadratură cu Saturn pe 23 îți aduce genul de energie de care ai nevoie pentru a nu lăsa lucrurile să devină prea emoționale.

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Carte de Tarot:  Roata norocului

OK, cam asta spune totul. Când primim această Roată a Norocului, știm că, la un anumit nivel, suntem responsabili pentru soarta noastră și asta înseamnă că, dacă alegem să fim fericiți, plini de viață și plini de iubire, atunci așa va fi. Aceasta este o săptămână minunată pentru tine și una pe care simți că o aștepți cu nerăbdare. Nu ai capacitatea de a suporta dramele altora sau poate chiar pe ale altora înșiși. Ziua Recunoștinței ar putea fi unul dintre acele evenimente pe care le treci anul acesta pur și simplu pentru că te bucuri de timpul petrecut singur ATÂT de mult.

Vei vedea că în perioada 20 - 26 noiembrie 2023, sunt multe de depășit și că vei sări într-adevăr peste toate obstacolele care îndrăznesc să-ți stea în cale. Ești o mașină de succes și tu ești cel care definește "succesul" pentru tine. Dacă alegi să adaugi dragostea în acest amestec, atunci vei găsi succesul în asta. Dacă nu, atunci singurătatea va fi cel mai bun prieten al tău.


Cuvinte cheie ale săptămânii: optimism, singurătate, viziune

Date și momente de care să ții cont: După ce Săgetătorul se mută pe 22, poți aștepta cu nerăbdare ziua de 24 noiembrie ca fiind ziua ta de putere, deoarece Marte intră în Săgetător și îți permite să simți că ești pe drumul spre ceva mare, îndrăzneț și palpitant. Faci ce vrei în săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023 și nimeni nu te poate opri.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Carte de tarot: Cartea de tarot: Șase de Cupă

Ce se poate spune altceva decât că atunci când primești o carte de frumusețe și grație, cum este cea care ți-a fost extrasă săptămâna aceasta? Vei avea parte de o săptămână de o frumusețe prețioasă. S-ar putea ca în săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023 să descoperi că în viața ta există cineva care nu este întotdeauna prezent... o rudă, poate, poate un copil? Această persoană are puterea de a-ți topi inima, iar tu te vei simți atât atras de ea, cât și protector față de ea.


Săptămâna ta se învârte în jurul acestei persoane, ceea ce are sens într-un fel, deoarece aceasta este săptămâna în care vedem Ziua Recunoștinței și tot ceea ce vine cu ea. S-ar putea ca în săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023 să joci rolul de profesor sau de expert. Îi vei arăta cuiva cum să facă anumite lucruri, iar acesta te va privi ca pe cineva în care să aibă încredere, în care să creadă și cu care să își dorească să fie alături.

Cuvinte cheie pentru săptămâna: familie, dragoste, casă

Date și momente de care să ții cont: În timp ce Soarele Săgetătorului este cu siguranță prietenul tău și sosește pe 22, vei avea o zi sensibil minunată pe 23, în timpul trigonului Lunii cu Mercur și a sărbătorii Zilei Recunoștinței. Bucurați-vă de momente, prețuiți oamenii și simțiți-vă liberi să zâmbiți.

Leu 
(23 iulie - 22 august)

Carte de Tarot:  Opt de băț, inversat

Această carte este interesantă în măsura în care, în starea inversată, înseamnă succes, deoarece toate baghetele sunt îndreptate în sus. În general, această carte se referă la munca grea sau la pregătirea mentală, dar în acest caz, în săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023, ceea ce vei vedea este că munca ta grea dă acum roade. Dacă ai încercat să închei o afacere sau să finalizezi ceva în mintea ta, atunci vei vedea succesul în această săptămână.

Totuși, aceasta nu este o carte financiară... aceasta are mult mai mult de-a face cu ceea ce se întâmplă în mintea ta și reușești să treci peste ceva care a fost cândva un adevărat obstacol pentru tine. Aceasta ar putea fi vindecarea care are loc după o inimă frântă sau pur și simplu capacitatea ta de a face față unei lumi care simți că te-a ținut în jos. Indiferent despre ce este vorba, îți vei găsi pacea și succesul în săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023.


Cuvinte cheie pentru săptămâna: reînnoire, speranță, ajustare

Date și momente de care să ții cont: Viața începe din nou pentru tine începând cu data de 22, cu Luna în Berbec care îți deschide calea, iar Soarele în Săgetător care îți dă de înțeles că tu, dintre toți, nu trebuie să renunți niciodată. Ai lumea la picioarele tale; poți face orice și, deși nu este ușor, cu siguranță nu este imposibil.

Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)

Carte de Tarot: Cartea de Tarot: Împăratul


Pentru tine, Fecioară, să primești această carte, Împăratul, în săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023, înseamnă cu adevărat că atunci când vine vorba de întâlnirile de familie, tu ești șeful. Acest lucru ar putea însemna, de asemenea, că o mare parte din stres cade pe umerii tăi, dar acesta poate fi doar prețul pe care îl plătești pentru controlul pe care îl vei avea. Ești o persoană care este complet în spiritul Zilei Recunoștinței și, în cazul tău, asta înseamnă să preiei frâiele și să dai ordine oamenilor... într-un mod iubitor.

Ce ne-am face fără tine? Aceasta va fi propoziția pe care o vei auzi din nou și din nou în această săptămână, deoarece tu ești cel care pare să vină în permanență în ajutorul celorlalți. Fie că știi să planifici lucrurile la perfecție, fie că ai un mod energic de a pune lucrurile la punct, tu vei fi cel care va fi la conducere săptămâna aceasta. Chiar dacă îți vine să țipi și să-ți smulgi inima din cauza asta, să fii "șeful" este mai bine decât să fii persoana cu care vorbește șeful.

Cuvinte cheie ale săptămânii: ordine, haos, severitate

Date și momente de care să ții cont: Nu există cu adevărat o dată anume care să fie bună sau rea pentru tine, Fecioară, deși s-ar putea să ai parte de o pauză în jurul datei de 24, ceea ce ar trebui să încheie frumos luna pentru tine. Să spunem doar că fiecare zi până pe 23 va fi plină de emoții, dragoste, manie și comportament de obsedat de control.

Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)

Carte de tarot: Doi de spade, inversat

Săptămâna aceasta vei face o alegere care nu este ceea ce așteaptă ceilalți de la tine și, deși va fi greu să faci această alegere, ceea ce vei obține la final este singurătatea și capacitatea de a spune: "Am făcut-o în felul meu". Calea ta, desigur, nu este ceea ce oamenii vor de la tine, deoarece ar vrea ca tu să o faci "în felul lor", ceea ce pornește opinia publică în sus și te face să îți dorești cu atât mai mult să evadezi.

Îți place ideea că toată lumea din jurul tău are acest minunat spirit de sărbători, dar tu pur și simplu nu-l simți anul acesta și, mai degrabă decât să te prefaci până reușești, ai prefera să-ți asculți inima și să faci singură această călătorie mai departe. S-ar putea să te prezinți la o cină de Ziua Recunoștinței, dar nu ești în stare să pregătești una. Nu vreți să fiți deprimantul petrecerii, motiv pentru care vreți să vă retrageți din timp.

Cuvinte cheie pentru săptămâna: dezinteres, alegere, încredere în sine

Date și momente de care să ții cont: 22 noiembrie îți aduce Soarele în Săgetător, iar acest tranzit major te face să te simți ca și cum ai putea face orice îți dorești, chiar dacă este împotriva curentului, ceea ce se întâmplă. Vei simți presiunea pe 23, în timpul Lunii opusă lui Venus, iar greul îl vei simți ca și cum ai dezamăgi așteptările celorlalți.

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Carte de Tarot: Șapte de băț, inversat

Intențiile tale sunt strălucite în această săptămână și vrei să profiți la maximum de ultimele tale zile de Soare Scorpion, înainte ca acestea să se încheie și să inaugurezi sezonul Săgetătorului pe 22. Lăsând la o parte bunele intenții, vei da peste o surpriză care te va lua prin surprindere. Deși nu este nimic îngrijorător, s-ar putea să constați că problemele legate de muncă îți stau cu adevărat în cale și că trebuie să compensezi o greșeală foarte proastă a altcuiva... la locul de muncă.

Probabil că te-ai gândit că aceasta este săptămâna în care ai parte de timp liber de calitate, dar nu, nu se va întâmpla așa. Oh, vei putea să te odihnești și să te relaxezi și poate chiar să te bucuri de săptămâna de vacanță la sfârșitul ei, dar începutul ei este numai muncă și resentimente. Te simți ca și cum ai fost ales ca cobai, cel pe care toată lumea îl testează, și nu-ți place sentimentul. Rezistă, Scorpionule. Asta nu durează toată săptămâna.

Cuvinte cheie pentru săptămâna: furie, indignare, muncă

Date și momente de care să ții cont: 20 - 23 noiembrie vor fi zilele cele mai grele și mai încercate pentru tine, deoarece acestea sunt zilele în care vei da înapoi și vei reface orice lucrare care ți-a fost repartizată. Rămâi totuși calm, deoarece restul săptămânii se desfășoară foarte bine și îți oferă un sfârșit de săptămână mult mai ușor.

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Carte de Tarot: Opt de Cupă, inversat

Vei avea atât de mult noroc în această săptămână, încât nu vei ști ce să faci cu el. Și, deși este o replică clasică, ea se aplică și în cazul tău în săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023, deoarece această carte, în stare inversată, îți arată că ar putea exista un lucru precum "prea mult dintr-un lucru bun". Te poți baza pe faptul că te vei distra în această săptămână, Săgetătorule, dar încearcă să înțelegi că toate lucrurile bune trebuie să se termine mai devreme sau mai târziu.

Ceea ce devine evident pentru tine în această săptămână este că este timpul să te retragi și să faci versiunea ta de hibernare. Vei simți că ai făcut destul și că acum trebuie să te retragi într-o oarecare măsură pentru că nu poți da continuu în ritmul în care ai dat. Te simți creativ și productiv, dar și epuizat, iar corpul tău îți spune să încetinești și să te... relaxezi.

Cuvinte cheie pentru această săptămână: acceptare, relaxare, cunoaștere

Date și momente de care să ții cont: Ei bine, este sezonul Săgetătorului și asta este întotdeauna o veste bună pentru tine, așa că imediat ce începe pe 22 noiembrie, probabil că te vei simți destul de încrezător în independența ta. Știi ce ai de făcut și te apuci de treabă. Ceea ce ai nevoie este... odihnă. Ia-ți o pauză.

Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Carte de Tarot:  Trei de băț, inversat

Nu te poți abține să nu-ți amintești de trecut și de oamenii pe care i-ai cunoscut de-a lungul anilor în săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023. Vine odată cu tristețea de sfârșit de an, iar tu ai întotdeauna tristețea de sfârșit de an. Este în regulă, nu este nimic care să te afecteze prea mult, dar faci asta în fiecare an cu privire la trecut. Nu ești trist sau îndurerat, dar simți că dacă trecutul nu ar fi fost ceea ce a fost, atunci nu ai fi cine ești. Această carte, în stare inversată, ar putea fi negativă, dar în cazul tău, asta doar pentru că există melancolie pentru tine în a privi la trecutul tău. Ai făcut greșeli, dar le-ai și reparat. Ești hotărât să-ți trăiești restul vieții în pace, dacă este posibil, iar dacă va trebui să petreci cea mai mare parte a perioadei 20 - 26 noiembrie 2023 în reflecție tăcută, atunci o vei face. Aceasta este viața ta și răsfățul tău, iar reflecția asupra trecutului este ceva ce simți că trebuie să faci.

Cuvinte cheie ale săptămânii: memorie, persistență, melancolie

Date și momente de reținut: Ziua de 22 noiembrie aduce ideea că poți să nu te grăbești cu gândurile tale, dacă așa alegi. 23 noiembrie îți aduce verificarea realității pe care știai că o vei face, și asta pentru că, în timpul Soarelui în cuadratură cu Saturn, îți dai seama că nu poți să te gândești la trecut decât pentru o perioadă limitată de timp. Asta este în regulă. Știai că asta îți dorești; asta îți dorești de la Ziua Recunoștinței.

Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)

Carte de Tarot:  Zece de Cupă, inversat

Atât de aproape, și totuși atât de departe... asta înseamnă această carte și este încă o carte grozavă, cu o semnificație grozavă, chiar dacă este inversată. În săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023, nu vei simți nimic altceva decât optimism ... mai ales când vine vorba de planurile tale creative și de viața ta amoroasă. Simțiți că, deși nimic nu este cu adevărat "așezat în piatră" deocamdată, viziunea voastră de iubire, lumină și succes este în toi. Nimic nu-ți întunecă strălucirea în săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023.

Vei observa că viziunea ta nu este încă completă și că, dacă te oprești prea mult timp asupra acestei idei, s-ar putea să te cobori cu o treaptă mai jos. Ești atât de intenționat optimist, încât este aproape imposibil să te doboare. Oamenii cu siguranță nu pot să o facă și cu siguranță încearcă. Dar tu nu ești aici pentru a satisface capriciile nevrotice ale oamenilor și dorințele lor de a te face să te simți lipsit. Pur și simplu nu te simți lipsit; ești complet. Iubirea de sine are grijă de asta.

Cuvinte cheie pentru săptămâna: credință oarbă, stoicism, putere

Date și momente de care să ții cont: 21 noiembrie îți aduce Marte în sextil cu Pluton, în același timp în care Luna se află în cuadratură cu Mercur, iar aceste două tranzite sunt cele care pun în mișcare preluarea vibrațiilor tale pozitive, pur și simplu pentru că le amenință. Săptămâna aceasta nu ți se întâmplă nimic care să te absoarbă. Ziua ta cea mare este pe 24, când Marte intră în Săgetător, iar tu te simți de neoprit.

Pești 
(19 februarie - 20 martie)

Carte de Tarot: Dreptatea, inversată

Dreptatea în sens invers. Ei bine, cam asta spune totul, iar modul în care putem interpreta această carte pentru tine în săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023 este să spunem că încă trebuie să reziști pentru acel răspuns specific pe care îl aștepți. Ceea ce se întâmplă este că ești în căutarea unor răspunsuri în perioada anului în care totul fie se închide, fie se uită în altă parte. Totul ține de sincronizare, Pești, și în timp ce săptămâna aceasta s-ar putea să nu-ți ofere ceea ce îți dorești, este pentru că... este sezonul sărbătorilor, asta e tot.

Așadar, în săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023, cel mai bun pariu este să te adaptezi și să ai răbdare, deoarece nu ești singur când vine vorba de jocul de așteptare de sfârșit de an. Dacă ți-ai dorit o mărire de salariu ... vei primi una ... dar nu până la sfârșitul acestui an. Dacă v-ați dorit un răspuns din partea unui potențial partener romantic, îl veți primi ... dar nu în această săptămână. Săptămâna aceasta este despre lipsa de dreptate, iar asta nu înseamnă că nu vei primi niciun răspuns ... ci doar implică faptul că va trebui să aștepți mai mult.


Cuvinte cheie pentru săptămâna: nerăbdare, frustrare, zen

Date și momente de care să ții cont: Adevărul este că te descurci bine și că nu sunt prea multe lucruri pentru care să te agiți în săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023. În zilele de 22, 23, 24 și 25 noiembrie, vei vedea că, indiferent de ceea ce îți dorești, vei avea sentimentul direct că nu se va întâmpla până când nu va fi momentul potrivit. Acesta este semnalul tău, Pești. Acesta este semnalul tău de a te retrage și de a sta liniștit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  tarot  zodii 


DC Media Group Audience

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Captură video: YouTube/Cristian Stan

Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 6 - 12 mai 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile




Horoscop, joi, 9 mai 2024. Avertizări pentru mai multe zodii

Previziunile astrale pentru ziua de joi, 9 mai.

pixel