Horoscop TAROT, săptămâna 11-17 septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Data publicării:
Previziuni pentru toate semnele zodiacale, perioada 11-17 septembrie.

Berbec: Regele Pentaculelor, inversat
Cuvinte cheie ale săptămânii: ambiție, neînfricat, risc

Săptămâna aceasta, Berbec, îți vei asuma responsabilitatea de a crea o schimbare importantă în cariera ta, și chiar dacă nu știi exact cum să o pui la punct, te vei simți atât de puternic și de încrezător în a ajunge în locul următor, încât îți vei crea singur o cale spre succes. Este posibil ca succesul tău să nu fie instantaneu, dar eforturile tale vor deschide calea pentru viitorul tău.

Taur: Zece de Cupă
Cuvinte cheie pentru săptămâna: bucurie, entuziasm, familie

Fie că este vorba de o reuniune de familie sau de o simplă întâlnire cu prietenii, vei petrece această săptămână exaltat de ideea că ești atât de norocos în ceea ce privește viața ta socială. Totul pare să decurgă conform planului, inclusiv relația ta sentimentală. Completați acest lucru cu un mare noroc în domeniul financiar și veți putea considera că este una dintre cele mai bune săptămâni din acest an.

Gemeni: Opt de Pentacle, inversat
Cuvinte cheie pentru săptămâna: angajat, disciplină, provocare

Munca grea te face să te simți împlinit, dar ai o latură perfecționistă, iar orice muncă pe care o vei face în această săptămână te va implora să mergi și mai departe. Îți place această provocare, deoarece poți oricând să faci mult din ea. Așteaptă-te să muncești din greu și să iubești fiecare minut. Nu există teamă în această muncă, Gemeni, asta e sigur.

Rac: Șapte de baghete, inversat
Cuvinte cheie pentru săptămâna: sârguință, atenție, ordine

Munca tinde să te împotmolească în săptămâna 11 - 17 septembrie 2023. Cu toate acestea, vei fi sârguincios și te vei îngriji de tot ceea ce are nevoie de atenția ta. Acest lucru te poate distrage de la ceea ce vrei să faci, dar dacă are legătură cu dragostea, nu-ți face griji; partenerul tău romantic înțelege pe deplin ceea ce cere viața. Ei vor fi alături de tine atunci când vei termina cu obligațiile tale.

Leu: Cinci de băț
Cuvinte cheie pentru săptămâna: dezamăgire, tulburare, atitudine

Nu te așteptai ca săptămâna să fie atât de dezordonată, așa că depinde de tine să intervii și să faci ordine. Poate că ți-ai fi dorit ca săptămâna 11 - 17 septembrie 2023 să aibă o atitudine mai degrabă "petrecăreață", dar se pare că micile lucruri mondene și sâcâitoare ale vieții îți stau în cale. Este doar o pauză temporară în mentalitatea ta de petrecăreț, iar tu vei reveni pe drumul cel bun după ce Mercur va deveni direct la mijlocul săptămânii.

Fecioară: Patru de cupe, inversat
Cuvinte cheie pentru săptămâna: răbdare, umilință, realism

Un eșec te face să aștepți ceva ce simți că ai pus deja în așteptare de ceva timp. Totul este bine, Fecioară, și este vorba mai ales despre un test asupra răbdării tale. Totul decurge în continuare conform planului. În săptămâna 11 - 17 septembrie 2023, așteaptă-te la întârzieri; nimic de care să te îngrijorezi. Totul este încă în mișcare.

Balanță: Zece de băț, inversat
Cuvinte cheie ale săptămânii: putere, angajament, dăruire

Munca grea dă roade în această săptămână, Balanță, dar asta nu diminuează ideea că munca ta este nebunește de grea și s-ar putea să nu te simți pe deplin apreciat pentru eforturile tale în perioada 11 - 17 septembrie 2023. Ești excelent în ceea ce faci și, din păcate, nu primești laudele pe care le meriți pentru eforturile tale. Nu te simți prost; nimeni nu poate face ceea ce faci tu, Balanță.

Scorpion: Magicianul
Cuvinte cheie pentru săptămâna: concentrare, viziune, manifestare

Vei face o cascadorie în această săptămână care îți va ridica statutul în ochii altcuiva, și asta este exact ceea ce ai vrut să faci. În săptămâna 11 - 17 septembrie 2023, vei descoperi că, dacă îți dorești atât de mult să fie așa, devine. Ești un magician în acest sens, deoarece determinarea ta feroce poate fi aplicată la diverse subiecte. Ceea ce îți pui în minte devine realitate.

Săgetător: Trei de Pentacle, inversat
Cuvinte cheie pentru săptămâna: unitate, viitor, economii

Este din nou la planșa de desen pentru tine, iar asta este foarte bine în cazul tău. Munca grea este ceea ce faci, iar săptămâna aceasta te bagă până la genunchi în lucrurile care te ajută să aduci acasă șunca și să te simți bine cu mintea ta dedicată. Îți iubești munca și chiar dacă poate fi solicitantă, faci ceea ce trebuie să faci. 

Capricorn: Cinci de săbii, inversat
Cuvinte cheie ale săptămânii: nemulțumit, judecător, stoic

Ești cam la capătul răbdării în săptămâna 11 - 17 septembrie 2023, pentru că nu știi prea bine de ce este mereu lăsat la mâna ta să ridici bucățile celorlalți... la serviciu. Unii dintre voi vor să se năpustească asupra tuturor și să le citească tuturor actul de revoltă, dar la un moment dat, în timpul săptămânii, nu veți dori să vă deranjați. Este prea mult să țineți pasul cu lenea altora, dar să vă implicați mai departe? Nu.

Vărsător: Zece de spade, inversat
Cuvinte cheie pentru săptămâna: regret, transformare, stabilitate

Aceasta este săptămâna în care înveți ceea ce trebuie să știi din durerea trecutului, iar acesta este un lucru fantastic, Vărsătorule. Ești acum într-o transformare totală; ești ținut în aer de amintirea cuiva care ți-a greșit, dar nu mai ești disponibil din punct de vedere mental pentru acest tip de amintire. Săptămâna aceasta îți schimbă căile, stilul, direcția și pe tine însuți. E bine pentru tine.


Pești: Pagina de cupe
Cuvinte cheie pentru săptămâna: inocență, exaltare, noutate

Perioada 11 - 17 septembrie 2023 îți aduce fericire și simplitate. În această perioadă, ești lipsit de griji și oarecum lipsit de griji, iar o mare parte din ceea ce te deranja anterior se rezolvă de la sine, datorită faptului că Mercur devine direct. Această carte de tarot îți arată că nu trebuie să cazi în groapa cu drame și că fericirea te așteaptă cu brațele deschise, dacă alegi să fii fericit.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  tarot  zodii 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

Captură video: YouTube/Micutzu Stand-up Official

Denise Rifai a dezvăluit care a fost primul ei salariu. Prezentatoare TV a uimit pe toată lumea: „Și-a luat diamante din primul job?”

Captură video: Pro TV

Ce meserii a avut Zanni înainte de Survivor All Stars: „Alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel