Horoscop TAROT, săptămâna 28 august- 3 septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Data publicării:
Previziuni pentru toate semnele zodiacale, perioada 28 august- 3 septembrie.

Berbec 
Carte de Tarot: Regele de Cupă, inversat

Cuvinte cheie pentru săptămâna: dezamăgire, resemnare, neîncredere

Ceea ce se întâmplă pentru tine în această săptămână, Berbec, este că vei apela la cineva pentru ajutor, iar acesta fie te va respinge, fie te va îndruma în direcția greșită. Încă o dată, te confrunți cu ideea dacă poți avea sau nu încredere în oameni. Vrei să te simți bine în legătură cu oamenii, mai ales cu această persoană anume, dar această săptămână ar putea să devieze această idee.

Taur

Carte de Tarot: O carte de tarot: Regina de spade, inversată

Cuvinte cheie pentru săptămâna: restricție, inteligență, stoicism

Ești în control în această săptămână și s-ar putea să fii nevoit să iei decizii ferme. Nu toată lumea va fi de acord cu ceea ce vei găsi. S-ar putea să nu-ți placă nici ție însuți aceste alegeri, dar totuși, tu ești cel care scrie povestea aici, așa că vei face ceea ce crezi că "trebuie" făcut.

Gemeni

Carte de Tarot: Îndrăznește să te gândești la o carte de tarot: Opt de Cupă

Cuvinte cheie pentru săptămâna: finalizare, concluzie, pozitivitate

Este timpul să te îndepărtezi de un proiect la care nu mai poți adăuga nimic. Este un lucru bun. Această carte de tarot face aluzie la finalizare. Este timpul să treci acum la proiecte mai noi și mai interesante. Ai făcut toate lucrurile corecte și ai mulțumit mulți oameni cu realizările tale - este timpul să îți lărgești câmpul de viziune acum.

Rac
Carte de Tarot: Pagina de baghete, inversată

Cuvinte cheie pentru săptămâna: naivitate, distracție, creativitate

Săptămâna aceasta, s-ar putea să ai o curiozitate copilărească și să fii inspirat să te dedai la ceva nou și creativ. Nu îi asculți pe ceilalți, ceea ce este bine pentru că știi că nu vor încerca decât să te descurajeze. Ești prea curios și dornic să-ți urmezi inima, așa că o vei face... și îți va fi benefic și îți va aduce bucurie în viață.

Leu 
Carte de Tarot: O carte de tarot: Cavalerul de cupe, inversat

Cuvinte cheie pentru săptămâna: adorabilitate, dragoste, directețe

Întotdeauna ai fost o persoană care își poartă inima pe mânecă, iar săptămâna aceasta nu va arăta nicio diferență în această atitudine. Ești îndrăgostită și vrei ca partenerul tău să știe acest lucru. S-ar putea să-ți fie greu cu modul în care îi exprimi această iubire frumoasă și nemărginită, dar c'est la vie! Ești o persoană cu o misiune care va împărtăși dragostea ta, într-un fel sau altul.

Fecioară 
Carte de tarot: Împăratul

Cuvinte cheie pentru săptămâna: farmec, finețe, direcție

Aceasta este săptămâna în care tu iei deciziile, pentru că ai învățat că, dacă nu o faci, ele sunt luate în locul tău și asta nu se întâmplă sub ochii tăi. Pe parcursul acestei săptămâni, Fecioară, vei fi foarte clară cu privire la ceea ce ai nevoie și la ceea ce ai nevoie ca ceilalți să fie atenți la tine. Abordarea ta elegantă va funcționa și vei fi ascultat.

Balanță 
Carte de Tarot: Cartea de Tarot: The Fool

Cuvinte cheie pentru săptămâna: risc, frivolitate, distracție

Această carte nu sugerează ceea ce pare că sugerează, iar tu vei fi stăpân pe această carte în măsura în care aceasta este săptămâna în care lași grijile deoparte și te arunci în distracție. S-ar putea chiar să te simți puțin riscant sau îndrăzneț. La urma urmei, este viața ta și pentru că nu ești stresată sau nervoasă, această săptămână este cea pe care o dedici să te bucuri de tine "așa cum ești." Bravo ție, Balanță.

Scorpion 
Carte de Tarot: Nouă de Pentacle, inversat

Cuvinte cheie pentru săptămâna: lăcomie, indulgență, fericire

Să cheltui o sumedenie de bani te poate face să te simți foarte bine în această săptămână, dar ține cont că există o limită. Probabil că nu vei ține cont de acest sfat și "Oh, bine". Știi ce faci, iar dacă a te răsfăța cu toate bunătățile pe care ți le oferă viața este ceea ce se află în meniul acestei săptămâni, atunci așa să fie. Vă veți ocupa de consecințe mai târziu ... dacă vor exista.


Săgetător
Carte de Tarot: Cinci de baghetă

Cuvinte cheie pentru săptămâna: stres, frenezie, gândire excesivă

Ți-ar fi mai bine dacă ai putea să nu-ți mai calculezi finanțele la fiecare zece minute și să te oprești să miroși cafeaua. În acest moment, viața ta merge foarte bine. Totuși, nu lași liniștea să te cuprindă, deoarece ești într-o continuă pregătire financiară și stres. Să știți că faceți ceea ce trebuie, dar nu trebuie să vă faceți atâtea griji în acest sens.

Capricorn 
Carte de Tarot: Hierofantul
Cuvinte cheie pentru săptămâna: spiritualitate, autoritate, cunoaștere


Vei constata că, în cazul tău, cel mai bine este să te orientezi spre chestiuni legate de spirit în această săptămână. Te consolează meditația și rugăciunea. Te bucuri de micile ritualuri spirituale care îți însoțesc ziua. Atunci când viața devine prea grea pentru tine, așa cum s-ar putea întâmpla în această săptămână, ai un loc în inima ta la care să te întorci pentru ușurare. Știți cum să vă trăiți viața și să o faceți în felul vostru.

Vărsător 
Carte de Tarot: Cartea de Tarot: Asul de spade, inversat

Cuvinte cheie pentru săptămâna: eliberare, sfârșit, încheiere.

Această carte este ca un mare degetul mare în jos. Într-un fel, este ceva ce trebuie să auzi sau să știi. Aceasta este o carte de tarot bună pentru tine, deoarece închide în sfârșit capitolul despre ceva de care nu erai sigur. Săptămâna aceasta, vei primi o declarație finală care te anunță că ești liber să mergi mai departe. Ceea ce pare a fi o respingere este doar o ușă către o nouă libertate.

Pești 
Carte de tarot: Nouă de spade

Cuvinte cheie pentru săptămâna: gânduri tulburi, paranoia, acceptare

Visele urâte te fac să-ți scanezi psihicul în căutarea unor probleme cu care credeai că ai terminat. Totuși, cel mai bine este să nu iei prea în serios aceste coșmaruri, pentru că, uneori, ceea ce se întâmplă în capul nostru în timpul stării de vis este doar o grămadă de gunoaie psihice care plutesc fără sens. Nu-ți lua visele la inimă, Pești. Încearcă să eviți să te holbezi la telefon înainte de culcare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  tarot  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO




pixel