Horoscop. Tranzitul lui Marte în Rac: 25 martie - 20 mai 2023. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent
Marte va sta în Rac în perioada 25 martie-20 mai. Află previziunile complete pentru fiecare zodie/ascendent!

Azi, pe 25 martie, Marte părăsește semnul Gemenilor și își va începe tranzitul în Rac.

Ce înseamnă asta? Că planeta acțiunii o să se mute într-un semn cardinal, dornic să pună baze, să construiască. De asemenea, vizate stabilirea unor rădăcini și punerea unor fundații. Este adevărat că acțiunea nu va fi una fățișă, ci mai degrabă interiorizată.

Pentru că Marte intră într-un semn de apă și nu unul care îi place foarte mult, cel al Racului, această planetă o să ne fiarbă ceva până când o să trecem la treabă.

Marte în Rac ne dă voie să respirăm mai ușurați.

Această planetă își va începe tranzitul într-un semn foarte important în astrologie. Să ne amintim că cele patru semne cardinale - Berbec, Rac, Balanță, Capricorn - sunt semne de acțiune.

Toate ideile apărute în timpul tranzitului lui Marte în Gemeni vor putea fi construite, ancorate și scoase la suprafață. Cu Marte în Rac, avem nevoie de rădăcini. 

Când te gândești la Marte în Rac, gândește-te la verbul a construi. La fundația unei case. Până pe 20 mai, avem ocazia să construim ceva. Este adevărat că acest tranzit poate veni și cu multe frustrări, pentru că, dacă Marte vrea război, Racul își dorește armonie, liniște, siguranță, cămin, confort, echilibru.

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este guvernatorul tău, așa că acest tranzit este destul de important pentru tine. Mai ales că va intra tot intr-un semn cardinal, cel al Racului, așa cum este și Berbecul. Marte va trece prin Casa a 4-a, ceea ce înseamnă că este foarte mare nevoie să acorzi mai multă atenție dinamicii familiale. 

Pot fi tensiuni, discuții sau neînțelegeri ori evenimente bruște și neplăcute în familie, la care trebuie să asiști. În primă fază, vei dori să eviți aceste discuții. Dar nu vei putea. Tot cu Marte în Casa a 4-a mai pot apărea situații în care se strică una alta prin casă. Sau te gândești să te muți, fiindcă nu îți mai convine locul în care stai. 

Până pe 20 mai, ai ocazia să pui rădăcinile unui proiect. Gândește-te la ce ți-a venit în minte din august 2022 până în prezent, fiindcă acest tranzit te va ajuta.

Taur/Ascendent în Taur

La tine, Marte va trece în Casa a 3-a. Începe o perioadă deosebită să fii mai asertiv, mai dinamic, mai vorbăreț și mai comunicativ. Să fii plin de viață. Când aducem în discuție Casa a 3-a, vorbim de comunicare, de minte, dar și de o mișcare de proximitate.

Te vei mișca foarte mult, faci foarte multe drumuri sau lucrezi cu tot felul de instituții. Dacă ai de învățat, este o perioadă nemaipomenită. O să ai succes dacă susții examene până în mai.

Ar trebui să ai grijă și la posibilele discuții sau dispute cu vecinii, cu frații, cu surorile. S-ar putea să ai niște replici mai ascuțite. În schimb, este un moment foarte bun să te gândești cum să faci mai mulți bani.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.

Data: 25 Martie 2023, 13:35
Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: aprilie  horoscop  mai  marte  martie  rac  zodii 


DC Media Group Audience

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacalMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...