Horoscop Urania pentru săptămâna 16 - 22 septembrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna 16 – 22 septembrie 2023.

Astrologul Urania a prezentat horoscopul săptămânal, potrivit libertatea. Urmează o perioadă ce aduce provocări pe planul comunicării pentru anumite semne zodiacale, care nu trebuie să uite de folosirea diplomației. Totodată, este o săptămână tensionată pentru anumite persoane, iar planul profesional al altora poate fi și el destul de zguduit. Tot probleme se mai anunță și pe plan financiar pentru anumiți nativi, în timp ce alții pot fi presați să ia anumite decizii importante, dar cărora nu le găsesc atât de repede finalitate. Cu previziunile pe larg vine însă astrologul Urania, pentru toată săptămâna care urmează. 


Berbec

Relațiile parteneriale vor evolua anevoios, îndreptându-se spre un moment critic, care va începe să creeze efecte din 22 septembrie. Nici Berbecii nu vor excela la capitolul răbdare și diplomație, nici cei cu care aceștia trebuie să se întâlnească pentru a găsi rezoluții convenabile


Taur

Stare de spirit dublată de o stare organică instabilă, cu oscilații între enervare și o abordare superficială, între efort și derobare de sarcini, fie ele profesionale sau de viața personală.

Gemeni

În plan profesional, nativii nu trebuie să se lase influențați de manevrele unor persoane publice sau păcăliți de tertipurile unor superiori.

Rac

Relațiile personale vor fi și ele fluctuante și vor depinde în mare măsură de solicitările și prioritățile asupra cărora nativii se vor concentra.

Leu

Întâmplări modeste, dar cu valoare de exemplu sau de semnal de alarmă, mai ales dacă acestea se vor petrece în timpul unei deplasări (călătorii, excursii, vizite, întâlniri oficiale).

Fecioară

Presiuni de moment pe sectorul banilor: plăți modeste ca valoare, dar urgente, neclarități în documente, discuții în legătură cu felul în care s-au aplicat niște acte normative, întârzieri care nasc complicații firești.

Balanță

Luna va traversa casa I a personalității celor despre care vorbim acum și, alături de Marte, va crea un context dinamic, dar instabil în comportament, dar și în păreri și în decizii.

Scorpion

Impact astral modest ca intensitate, dar care le va induce nativilor o stare de spirit contraproductivă în planul muncii și al rezolvării treburilor curente.

Săgetător

Nativii vor traversa o perioadă delicată, care ar putea să le pună problema rezolvării unei chestiuni de bună administrare a efortului personal sau de consolidare a statutului public.

Capricorn

Contextul momentului nu este suficient de explicit pentru a formula o serie de anticipări legate de casa a XII-a a sănătății și a lucrurilor tăinuite din existența nativilor.

Vărsător

Comunicare defectuoasă, conflictuală, reacții subiective, implicații pătimașe în controverse care nu întotdeauna îi vor privi în mod direct pe nativi.


Pești

Neliniști salariale, deși va fi vorba mai mult de vorbe, afirmații, informații, comentarii, supoziții și mai puțin de o direcție clară de acțiune.

Te-ar putea interesa și: Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodiile care au parte de bani: „Apare prosperitate”

Data: 15 sep 2023, 13:54
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  urania  zodii 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Sursă foto: Unsplash.com/ Jackub Pasis

Care sunt cele mai frumoase semne zodiacale? Află care este cea mai atractivă trăsătură a zodiei taleMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...