Horoscop Urania pentru săptămâna 3-9 februarie 2024. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Data publicării:
Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna 3-9 februarie 2024.

Astrologul Urania a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în săptămâna care urmează, potrivit libertatea. 

Berbec

Dor de ducă, nostalgia depărtărilor, dorința de a stabili contacte interumane plăcute ori necesare în cazul unor deplasări în afara țării.

Taur

Taurii vor fi prudenți în abordările parteneriale; circumspecția lor s-a instalat de anul trecut și a funcționat când mai intens, când mai atenuat, dar niciodată nu a fost abandonată.

Gemeni

Părțile implicate într-o negociere vor da dovadă de o atitudine pozitivă și de dorința de a reglementa disputa survenită în relația lor.


Rac

Tulburate de nemulțumiri sau de amintiri care stârnesc emoții neplăcute; neîncredere în afirmațiile celor dragi stârnită de rezerva manifestată de aceștia față de dorințele și nevoile lor afective.

Leu

Leii s-ar putea confrunta cu tristeți sau cu nemulțumiri nerostite, dar trăite intens, provocate de situația familială.

Fecioară

Nativii nu vor avea chef de conversații pe teme care nu-i privesc în mod direct și le abat atenția de la chestiunile importante; abordare responsabilă a activităților profesionale.

Balanță

Dialoguri pe care nu Balanțele le vor iniția dar la ale căror provocări vor trebui să răspundă, prilej care va pune în lumină caracterul unei persoane dragi lor, o realitate de care n-aveau habar ori un adevăr.

Scorpion

Nativii vor fi într-o bună formă psihică (intuiție, imaginație, gândire subtilă) care le va permite să fie niște buni observatori ai detaliilor discrete.

Săgetător

Unele vești îi pot pune în situația de a reevalua o relație, o simpatie, un proiect, o persoană, un demers.

Capricorn

Mobilitate interioareă moment al unei învigorări pe fondul eliminării unor gânduri fataliste, al unei tendințe de a vedea totul „în negru”.

Vărsător

Mercur le va da Vărsătorilor curaj, originalitate, inventivitate, dorință de cunoaștere, exprimare interesantă, elevată sau profund originală.

Pești

Mecanisme astrale favorabile celor care au funcții, care verifică, controlează, impun norme, trasează o direcție, conduc, în general, un colectiv.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel