Horoscop Urania pentru săptămâna 5 - 11 august 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Data publicării:
Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna  5 - 11 august  2023.

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna viitoare, după cum ne-a obișnuit deja, potrivit libertatea. Așadar, urmează o perioadă excelentă pentru socializare, pentru anumite persoane, în timp ce altele vor experimenta dezamăgirea cu anumiți prieteni pe care-i considerau a fi apropiați. Asemenea situații contradictorii vor apărea și la locul de muncă, în săptămâna 5 - 11 august  2023. În timp ce unele zodii vor avea parte de succes și de reușite, altele vor trebui să facă față unor conflicte neprevăzute. 

 

Berbec

Berbecii vor fi în formă, poate chiar vorbăreți, vor dori să se întâlnească cu persoane din medii de muncă și viață diferite care să le ofere noi perspective și informații legate de realitatea de fiecare zi și de evenimentele curente.


Taur

Luna va tranzita zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn o binevenită stabilitate interioară, mai mult temei în toate activitățile practice, mai mult echilibru interior și mai multă vigoare fizică.

Gemeni

Posibile tensiuni între nativi și prietenii acestora, care se pot dovedi egoiști, lipsiți de delicatețe sau de bună creștere, abuzivi, insistenți, egoiști sau dificili în abordările de interes comun.

Rac

Informații amestecate, neclare sau greu de luat în seamă cu privire sau cu referire și impact asupra preocupărilor lor școlare, universitare, profesionale de învățare și perfecționare.

Leu

Leii vor accepta destul de greu condițiile impuse într-un mediu socio-profesional, indiferent de argumentele, mai mult sau mai puțin rezonabile, prin care acestea sunt justificate.

Fecioară

Unii dintre cei născuți în acest semn zodiacal se pot bucura de un succes, de o laudă, de un context în care au făcut „o figură frumoasă”; admirație, aplauze, felicitări, simpatie a publicului.

Balanță

Agitație, implicare, osteneală, dialoguri în contradictoriu, stres în relațiile parteneriale; puține șanse de a se pune capăt unei disensiuni. Pentru a se ajunge la o împăcare a părților unii nativi vor apela la sfatul unui prieten.

Scorpion

Enervări la locul de muncă sau în contextul desfășurării unei activități; posibile evenimente care se petrec în legătură cu serviciul care să-i alarmeze pe nativi.

Săgetător

Context astral puțin semnificativ pentru activitățile casnice și treburile familiale; evoluție probabilă în nota obișnuită a ultimelor două zile.


Capricorn

Context scurt dar favorabil pentru cei care desfășoară activități de creație prin capacitatea de a ajunge la soluții convenabile, oneste, eficiente pe „șantierul lor de creație”.

Vărsător

Va fi o perioadă când vechile animozități vor prinde viață și se vor amplifica. E bine să vă ridicați deasupra evenimentelor mărunte și a pasiunilor modeste, trecătoare dar compromițătoare pentru imagine.


Pești

Interese gospodărești moderate, efort domestic minim, relații confortabile pe care Peștii vor face efortul să le țină departe de orice stres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrolog  horoscop  urania  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”




pixel