Horoscop Urania pentru săptămâna 7 - 13 octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Data publicării:
Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna  7 - 13 octombrie 2023.

Astrologul Urania a prezentat horoscopul pentru săptămâna care urmează, pentru toate semnele zodiacale, potrivit libertatea. Urmează o perioadă cu decizii, pentru anumite persoane, dar și cu posibile conflicte la locul de muncă, pentru altele. Există însă un semn zodiacal care va avea parte de succes din plin în săptămâna 7 - 13 octombrie, când astrele îi sunt foarte favorabile. Atenție, însă. Vine o perioadă extrem de stresantă, plină de oboseală și diferite simptome neplăcute pentru o zodie, care trebuie să aibă grijă în perioada următoare, avertizează astrologul. Cu previziunile pe larg vine însă astrologul Urania, care dezvăluie pe larg ce le așteaptă pe zodii. 


Berbec
Venus le va permite găsirea unor soluții pragmatice care să compenseze consecințele unor eventuale restructurări în cadrul respectivei instituții.


Taur
Atenuare a unor disfuncții organice. Sub o (falsă) amabilitate, relațiile la locul de muncă pot ascunde vulnerabilități sau abordări ambigui.

Gemeni
Chef de a petrece timpul în mod plăcut, relaxant, fără consum de energie sau implicare afectivă; suplețe artistică și fantezie creatoare.

Rac
Context astral favorabil tuturor, pe diverse paliere de viață și activitate, în funcție de vârsta și statutul familial ori socio-profesional al Racilor, care vor avea o doză mai mare de sensibilitate și o afectivitate intens trăită.

Leu
Stare denumită cu un termen generic „indispoziție”, care presupune stres, oboseală, lipsa poftei de mâncare, somnolență, mobilizare greoaie, nevoie de singurătate pentru a calma spiritul răscolit de evenimentele de dată recentă.

Fecioară
Fecioarele nu vor avea chef de vizite, de întâlniri, petreceri, de dialoguri vesele, fie pentru că vor fi ocupate, fie unele persoane din grupul lor nu le fac plăcere.

Balanță
Context astral care nu ne dă indicații directe asupra felului în care vor evolua lucrurile în casa a X-a a puterii (funcții, succes), ci doar a felului în care nativii vor traversa acest răstimp.


Scorpion
Abordările energice le vor dovedi unor competitori, rivali sau dușmani că Scorpionii nu se lasă intimidați și că au rezistență la stres, au autoritate și combativitate.

Săgetător
Tranzitul care privește casa problemelor financiare sau patrimoniale este insuficient pentru a formula o anticipare justificată.

Capricorn
Unele atitudini, decizii sau strategii în plan partenerial pot avea legătură cu o situație specială legată de muncă, de funcție, de imagine sau de succes.

Vărsător
Uneori, confruntările de idei pot avea asupra Vărsătorilor o influență destabilizatoare mai mare decât un conflict în toată regula.


Pești
Pești vor dezvolta orgolii, mândrii și vanități, pot emite pretenții, pot formula sugestii cu autoritate, mai ales dacă vârsta și experiența lor justifică această alonjă profesională.

Te-ar putea interesa și: Mariana Cojocaru, horoscop pentru luna octombrie. Zodiile care primesc atenționări: „Acum e bine să fiți cu ochii în patru”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrolog urania  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




pixel