Horoscop Urania pentru săptămâna 9 - 15 decembrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna 9 - 15 decembrie 2023.

Astrologul Urania a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii săptămâna care urmează, potrivit libertatea. Urmează, astfel, o perioadă prielnică pentru consolidarea anumitor relații care s-au deteriorat în trecut, cu ajutorul comunicării, dar și prin fapte, însă, în același timp, astrologul avertizează o zodia anume că nu trebuie să se bazeze pe promisiuni, întrucât intențiile anumitor persoane nu sunt întotdeauna cele mai bune. Vor mai avea parte de situații nefavorabile și alți nativi, însă cu previziunile pe larg vine astrologul Urania.

 

Berbec

Berbeciii vor avea posibilitatea să repare ori să refacă o legătură prin comunicare, demersuri, acțiune, finalizare a unui proiect pe care l-au abandonat în luna noiembrie, legate de profesie și de carieră.

Taur

Nu este o perioadă bună pentru ca nativii să se bazeze pe promisiunile de cooperare sau de înțelegere care ar putea fi formulate, pentru că ele vor evolua pe un teren șubred, subminat de neîncredere sau de intenții ascunse.

Gemeni

Contextul trebuie înțeles corect și nu trebuie contracarat cu soluții aparent „salvatoare” care le-ar oferi alternative „în marginea legii”, artificii și speculații.

Rac

Univers afectiv marcat de opoziția planetelor Jupiter și Venus, care pot destabiliza relațiile firave, neconsolidate sau fisurate de bănuieli ori de indisponibilitatea nativilor de a mai tolera inconvenientele unei prietenii sau ale unei relații afective.

Leu

Vor fi avantajate o serie de activități motivate de ambiție sau de dorința de afirmare (nevoia de succes sau de victorie în cadrul activităților interpretative, sportive sau creative – efervescență a ideilor, „foc” creator).

Fecioară

Venus și Jupiter se vor bloca reciproc și vor crea situații bizare în care, deși nu se petrec lucruri grave sau importante, totuși, un demers nu poate fi controlat de către nativi.

Balanță

Cele două case ale banilor și avantajelor materiale vor fi bruiate de opoziția dintre Venus și Jupiter. Cei doi Benefici se vor contracara reciproc, creând motive enervante sau încurcături cărora trebuie să li se găsească repede o soluție.

Scorpion

Casa a II-a a banilor câștigați prin efort personal va evolua sub cupola de influențe astrale, bogate în sugestii, ale fazei de Lună Nouă în Săgetător.

Săgetător

Cele două case ale sănătății vor evolua sub influența dizarmonică a opoziției dintre Venus și Uranus, care nu vor introduce factori de risc, ci doar o schimbare a stării de spirit sau o reacție greoaie.

Capricorn

Cele două case ale relațiilor personale de prietenie, de simpatie, de dragoste vor fi bruiate de opoziția, deloc simplă, a celor doi Benefici.

Vărsător

Ținând cont de opoziția categorică, pe axa familiei și a carierei, a planetelor Venus și Jupiter, indicat ar fi să-și reprime acest tumult și să aștepte o perioadă mai favorabilă punerii în aplicare a acestei dorințe.

Pești

Peștii vor avea avantajul unei frumoase corespondențe spirituale cu persoane cu care se vor întâlni pe aceleași coordonate culturale, artistice, morale sau religioase.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel