Horoscop, vineri, 1 decembrie. Ce le așteaptă pe zodii de Ziua Națională a României
Data publicării:
Horoscop zilnic, vineri, 1 decembrie. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Începeți să vă dedați la lucruri noi. Fiți experimental, mai ales în domeniul artelor. luna intră în Leu, sectorul dvs. de creativitate. Acesta este momentul perfect pentru a vă apuca de un hobby artistic sau pentru a încerca un nou obicei de a scrie scrisori prietenilor cu care doriți să rămâneți în legătură. Cumpărați hârtie de scris frumoasă sau autocolante de lux. Folosește un stilou pentru a crea o caligrafie frumoasă și trimite un bilet unui prieten pe care îl iubești.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Îmbrățișări mari, Taur. Este timpul să te gândești pe termen lung când vine vorba de oamenii pe care îi adori. Luna intră în Leu, sectorul tău de familie. Familia poate însemna multe lucruri pentru tine și, din moment ce Mercur guvernează mintea superioară, gândește-te care poate fi definiția pe care ai vrea să o asociezi cu familia. S-ar putea să te gândești la unele schimbări sau să ai câteva mici ajustări în casa ta pe care ai vrea să le faci. Fă-o cât timp ai ocazia, înainte ca Mercur retrograd să înceapă la mijlocul lunii.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Dacă ești puțin predispus la bârfe, încearcă să eviți să vorbești despre alții. Luna intră în Leu, sectorul tău de comunicare. S-ar putea să fiți cel care să le spuneți. Dacă ți-au fost încredințate anumite lucruri pe care nu ar trebui să le împărtășești, fii un om bun. Nu te deschide în preajma persoanelor nepotrivite. Păstrează anumite detalii pentru tine.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Spendy - cheltuitor. S-ar putea să fiți predispus să cumpărați lucruri doar pentru spectacol și este mai bine să vă gândiți la acest lucru pe termen lung. Luna intră în Leu, sectorul tău al banilor. Contează cu adevărat numărul de cadouri pe care le deschide o persoană? Nu sunteți în competiție cu alții. Leul îți poate umfla ego-ul și te poate face să pari că trebuie să cumperi din ce în ce mai mult. Gândește simplu și dăruiește în schimb tot mai mult din tine.

Leu (23 iulie - 22 august)

Privește-te în oglindă și fii sigur că îți place ceea ce vezi. Luna intră în semnul tău și îți activează sectorul de identitate personală. Este momentul perfect pentru a începe să îți stabilești rezoluțiile. Înscrie-te la un curs pe care ai vrut să-l urmezi. Citește o carte despre caracter și alătură-te unui grup de sprijin care încurajează să fii sănătos și util. Începeți să lucrați la ele cât mai repede. asigurați-vă că aveți grijă de dorințele și dorințele dvs. în viață. Dacă nu le onorezi tu, cine o va face?


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Acesta este momentul să te rogi. Rugăciunea este un lucru atât de bun de făcut, Fecioară, iar atunci când vorbești cu universul și cu puterea ta superioară, nu uita să te rogi pentru toți cei pe care îi întâlnești într-un fel sau altul. Luna intră în Leu, sectorul tău de spiritualitate. Acesta este un moment excelent pentru a-ți cultiva dorințele de a te conecta cu ceilalți.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ieși în evidență într-un mod plăcut, Balanță, iar acest lucru atrage oamenii spre tine. Aceștia vor să îți fie prieteni. Luna intră în Leu, sectorul tău al prieteniilor, în special al celor din parteneriatele de afaceri. Acesta este un moment excelent pentru a crea cărți de vizită și pentru a programa întâlniri la cafea cu colegii de serviciu. Faceți cunoștință cu cineva nou în sectorul dvs. de activitate în această lună. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este momentul să strălucești și să te afirmi cu adevărat în domeniul carierei. Luna intră în Leu, sectorul tău de carieră, și, deși "nu o poți lua cu tine", te simți bine dacă te descurci bine în domeniul tău de interes. Lucrează mai inteligent. Urmează cursuri de formare profesională. Dacă există obstacole care vă afectează cariera, conectați-vă la programul de asistență pentru angajați de la locul de muncă și profitați de funcția lor de consiliere.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Este timpul să te întorci la școală? Poate că ai o grămadă de cărți pe care ai vrea să le citești, dar încă nu te-ai apucat de ele. Din fericire pentru tine, Luna intră în Leu, sectorul tău de educație. Acesta este un moment excelent pentru a cerceta școli sau pur și simplu pentru a citi despre subiecte pe care vrei să le înveți. Poți stabili un program pentru o seară de întâlnire cu prietenii, stimulantă din punct de vedere intelectual, pentru a vorbi despre lucrurile pe care le înveți.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

 Luna intră în Leu, sectorul tău al secretelor. Oamenii pot da dovadă de o doză suplimentară de curiozitate cu privire la viața ta. Dacă nu vrei ca problemele tale personale să fie împărtășite fără consimțământul tău, încearcă să eviți să vorbești despre ele la serviciu sau în preajma unor persoane care ar putea vorbi pe la spatele tău. Un secret este la fel de sigur ca și persoana care l-a auzit ultima dată.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este o perioadă minunată pentru a te conecta la un nivel apropiat cu ceilalți. Este posibil să întâlnești un suflet pereche sau să găsești pe cineva cu care îți place să vorbești și pe care l-ai cunoscut pe o aplicație de dating. Luna intră în Leu, sectorul tău de angajament, iar acesta poate fi momentul în care te poți conecta în sfârșit cu o persoană care te place la fel de mult ca și tine. Verifică aplicația gratuită de dating Facebook sau redeschide o altă aplicație de dating pentru a vedea cu cine te potrivești.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pe ce îți petreci timpul? Aceasta este o întrebare foarte bună de pus, mai ales dacă încerci să îți îmbunătățești productivitatea. Luna intră în Leu, sectorul tău al rutinelor, așa că lucrează la programul tău. Încearcă să nu faci economii, dar dublează cât de bine îți îndeplinești sarcinile în funcție de nivelul lor de oportunitate și de efort.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Captură video: YouTube/Cristian Stan

Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 6 - 12 mai 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile




Horoscop, joi, 9 mai 2024. Avertizări pentru mai multe zodii

Previziunile astrale pentru ziua de joi, 9 mai.

pixel