Horoscop, vineri, 1 iulie 2022: Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic: 1 iulie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbec, ziua este plină de oportunități. Chiar și în mijlocul luptelor, este bine să vă luați un moment pentru a respira și să vă permiteți să simțiți momentul. Poate fi greu să înțelegi cât de repede trece acest an, dar există binecuvântări și o mulțime de lucruri minunate care se deschid pentru tine. De ce? Pentru că universul vrea să fie generos cu tine.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur, dacă ai nevoie de un sfat, un mentor poate apărea în viața ta pe neașteptate. Există atât de mulți oameni buni care vor să fie de ajutor și să își împărtășească înțelepciunea și experiențele de viață. Pe măsură ce te implici în activități caritabile, alții îți vor da înapoi în schimb. Da, este greu să întâlnești oameni buni, dar atunci când mintea ta este deschisă și optimistă, porțile încep să se deschidă.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni, iubești muzica și fericirea pe care ți-o poate aduce un cântec chiar și atunci când ești ocupat și ai atâtea de făcut. Astăzi, să te bucuri de playlistul tău preferat sau să lași muzica să te inspire pentru a rămâne ocupat și productiv este o modalitate minunată de a te folosi de energia Lunii în Leu.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Rac, o factură neașteptată în această lună s-ar putea să-ți fi epuizat contul de economii, dar ceva se întoarce pentru a-ți oferi ceea ce ai pierdut. Este posibil să găsești o oportunitate de a face bani sau o modalitate de a-ți recupera pierderile financiare, fie printr-o rambursare care vine la tine, fie printr-un fel de cadou care vine la tine în această săptămână.


Leu (23 iulie - 22 august)

Leu, vine un moment în care ai terminat de lucrat la vindecarea ta și poți să ieși în lume și să trăiești viața ca și cum tot ceea ce ai nevoie se rezolvă așa cum ți-ai dorit. Astăzi, sărbătorește marile tale victorii și câștigurile tale. Nu-ți permite să te îngrijorezi prea mult de ceea ce ai greșit în trecut. Lucrurile se rezolvă pentru tine în viitor, iar asta este ceea ce contează cel mai mult.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioară, odihna este atât de importantă, iar atunci când simți că ești obosită trebuie să îți realimentezi mintea, inima și corpul. S-ar putea să fii nevoit să rogi pe cineva să ia de pe „farfuria” ta unele dintre lucrurile pe care le ai de făcut. Sunt momente în care trebuie să spui că ești om și că nu le poți face pe toate.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanță, crede în tine. Poate că nu simți că ești un lider, dar asta nu înseamnă că nu ești. Îți pasă de oameni. Știi să faci un pas înapoi și să vezi lucrurile din punctul de vedere al unei alte persoane. Poți fi o persoană cu o inimă uriașă, care vine alături și îi ajută și pe alții să fie cei mai buni. Astăzi, preia conducerea și simte-te bine în legătură cu această oportunitate.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion, miracolele se întâmplă în fiecare zi, iar atunci când te afli în pană de cuvinte sau în lipsă de direcție eliberează problema către univers. Viața ta are un scop, iar uneori trebuie doar să te lași dus de val și să permiți ca drumul să se deschidă în fața ta. Tot ce trebuie să faci este să fii pregătit și să fii dispus.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetător, există ceva minunat în legătură cu adevărul care, pentru tine, este dulce, bun și iubitor. Nu te deranjează să fii atât de îndrăzneață și sinceră, pentru că știi că atunci când ești, cuvintele tale au foarte multă valoare. Astăzi, în timp ce împărtășești din inimă, fii drăguț în această privință, dar nu-ți îndulci sinceritatea în numele bunăvoinței. Fii drăguț, dar fii și amabil cu ceea ce este real.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn, credința în ceva îți poate părea străină în acest moment. O parte din tine poate trece printr-o noapte întunecată a sufletului în care îndoielile și temerile tale fac ca totul să pară suspect dacă nu te-ai gândit cu adevărat până la capăt. Să iei lucrurile la valoarea nominală poate părea o alegere proastă acum, așa că este un moment bun să cauți răspunsuri și să faci acest lucru în mod imparțial.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorule, astăzi, este timpul să ierți și să te încurajezi că inima ta este la locul potrivit atunci când eliberezi pe cineva de judecata ta. S-ar putea să nu-i vezi schimbându-se. S-ar putea să continue să facă lucrurile pe care știi că nu ar trebui să le facă, dar iertându-i te eliberează de problemă și acum poți face propriile alegeri fără să te simți vinovat.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești, atunci când faci anumite lucruri și vezi rezultate, așa va crește credința ta. Dacă vrei ca ceva să se întâmple, nu-ți dori doar să fie așa. Fă ceea ce știi că trebuie făcut, indiferent cât de dificil este de făcut, și privește cum munca ta dovedește că eforturile tale au meritat să fie făcute.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   2022  horoscop  iulie  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel