Horoscop, vineri, 11 august 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de vineri, 11 august 2023, potrivit știrileprotv. Pot veni oportunități noi pentru mai multe persoane, pe diferite planuri, iar când vine vorba de dragoste, se anunță o căsătorie. Și pe plan profesional se anunță noutăți, acolo unde se pot ivi proiecte și bani.

 

BERBEC

Relaţia de cuplu trece printr-o perioadă de rescriere a unor capitole şi o să vă străduiţi să păstraţi prospeţimea, vibe-ul ca să rămâneţi conectaţi.

Se poate să deveniţi interesaţi de o şcoală, poate câteva luni de cursuri doar şi să vă luaţi o diplomă ca să puteţi lucra.

TAUR

Se poate să începeţi o viaţă nouă şi să vă cumpăraţi o casă, poate pentru că urmează să vă căsătoriţi, ori vă mutaţi în alt oraş, altă ţară.

O să aflaţi în ce direcţie se-ndreaptă relaţia voastră de cuplu, c-aţi atins, se pare, acea maturitate care vă poate duce la căsătorie.

GEMENI

Noutăţi, poate va invita cineva într-o zonă de agrement şi o să cunoaşteţi lume nouă, poate fi se face vreo propunere de afacere, aşa, stând la un grătar, un foc de tabără.

Poate faceţi un sacrificiu financiar pentru copii şi o să-i trimiteţi o săptămână într-o vacanţă organizată, sau la bunici.

RAC

O să mai daţi nişte telefoane, emailuri ca să vă luaţi banii, că unii dintre datornici s-au întrecut cu glumă şi o să vă ţineţi de capul lor până-i primiţi.

Poate vă duceţi la un interviu, că speraţi să găsiţi un job mai bine plătit, sau mai aproape de casă Trebuie răbdare şi lucrurile or să se aşeze frumos

LEU

O să primiţi un răspuns afectiv de la fiinţă în care v-aţi pus mari speranţe şi o să ştiţi cam ce se aşteaptă de la voi şi ar fi frumos să vă conformaţi.

Poate ajungeţi, în sfârşit, acolo unde v-aţi dorit cu ceva timp în urmă, poate anul trecut şi o să vă bucuraţi de peisaje, de anturaj.

 FECIOARĂ

O reuşită în plan material - poate faceţi nişte achiziții pentru locuinţă şi o să vă pregătiţi, poate, de un eveniment important, o nuntă, un botez, o aniversare.

O să vă îngrijiţi şi de voi, vă duceţi la fizioterapie, la doctor, poate, la un control şi o să vă revigoraţi zilele astea.

BALANŢA

Se poate să vă faceţi un cerc nou de prieteni şi să ieşiţi pe la mondenităţi, să vă duceţi în vacanţe împreună şi să vă refaceţi starea de spirit.

O să faceţi o inginerie financiară ca să nu cheltuiţi prea mult, c-aveţi nevoie în concediu, şi cumpăraţi strictul necesar în perioada asta.

SCORPION

Poate organizaţi o ieşire în doi ca să vă consideraţi relaţia că situaţia s-a cam rarefiat, s-a destabilizat şi voi vreţi să o consolidaţi.

Vă revin nişte sume de bani, din cine ştie ce datorii mai vechi, bani pe care i-oţi fi împrumutat cuiva.

SĂGETĂTOR

Se poate să vă contacteze cineva care vrea să vă puneţi umărul la o colaborare şi o să vă daţi tot interesul să vă achitaţi, onorabil, de toate responsabilităţile.

Poate reamenajaţi interiorul şi o să puneţi casa la punct pentru evenimentele care vor avea loc în curând.

CAPRICORN

O plecare la odihnă v-ar detensiona şi chiar şi două, trei zile v-ar prinde bine că atmosferă o să fie revigorantă, o să vă "şteargă" toată oboseala acumulată.

Poate încercaţi să scăpaţi cât mai repede de un împrumut, fie ca să vă eliberaţi, fie ca să faceţi unul nou.

 VĂRSĂTOR

Poate vă luptaţi cu nişte piese de mobilier ca să reamenajaţi spaţiul domestic, să vă eliberaţi de o grijă că vreţi să plecaţi în concediu şi să lăsaţi totul în ordine, acasă.

Poate vă mutaţi o vreme în altă localitate, posibil şi din altă ţară şi o să fie, poate, un concediu, sau o deplasare de serviciu

PEŞTI

Se poate să vă duceţi într-o escapadă turistică şi să vă bucuraţi de peisaje, de oamenii care vă însoţesc și o să vă eliberaţi de tensiuni.

V-aşteaptă proiecte noi la serviciu, condiţiile pot fi diferite şi să vă daţi peste cap să le faceţi pe plac şefilor, care nu vor fi uşor de mulţumit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  Neti Sandu  zodii 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel