Horoscop, vineri, 12 aprilie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Află ce-ți rezervă astrele pentru data de 12 aprilie 2024. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ai multe de rezolvat în această zi, mai ales dacă te grăbești să trimiți ceva la poștă sau dacă prezinți un raport cu multe date unui șef înainte de sfârșitul zilei de lucru. Cea mai bună parte a zilei vor fi orele de dimineață, așa că concentrează-te pe ce ai de făcut.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ai fost multe idei prin care îți poți monetiza ideile. Cu toate acestea, s-ar putea să nu ai parte de asociații pe care ți-i dorești, însă nu trebuie să lași ca acest lucru să te descurajeze. Dacă îți propui ceva, vei face.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

În timp ce te gândești continuu la problemele vieții, vine un moment în care trebuie să-ți lași grijile deoparte și să faci altceva. Poți ajuta un prieten care are nevoie. Poți suna un părinte sau un fost coleg de serviciu pentru a verifica ce mai fac. Poți fi mult mai productiv, dacă renunți la aceste gânduri și ieși în lume.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

De multe ori ai auzit oamenii spunând că atunci când cineva te bârfește pe tine, este pentru că nu are prea multe lucruri de făcut în propria viață. Acest lucru te poate întrista și te poate face să nu mai vrei să fii prietenos, dar nu trebuie să permiți asta. Învață că vor fi zile în care va trebui să-i ignori pe cei care te urăsc.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Ești talentat și poți avea parte de niște lucruri mari în viață. Când Luna este în Gemeni, poate veni un mentor neașteptat în viața ta care te poate ghida în această călătorie. Ți-ar prinde bine unul și, chiar dacă nu știi de unde să începi, vei afla pe parcurs.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Asta e ziua în care s-ar putea să-ți dai seama că vrei să te deschizi în fața cuiva și poți face asta chiar prin intermediul unui blog, spre exemplu. Există însă și multe alte modalități prin care poți face asta, care te pot face chiar să devii viral.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Este bine să îți provoci modul în care gândești în fiecare zi. Capacitatea ta de a vedea viața din perspectiva altora este motivul pentru care ești atât de corect și drept în momentele dificile. Așadar, când Luna în Gemeni îți activează capacitățile de învățare și tu ai capacitatea de a „absorbi” tot.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

S-ar putea să ai planuri sau idei mari pe care ți-ar plăcea să le împărtășești cu ceilalți, dar acest lucru ți-ar putea schimba destul de mult traiectoria. Astăzi, trebuie să păstrezi lucrurile pentru tine.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Cum îți dai seama când cineva este "alesul"? Pentru asta există întâlnirile, iar în timpul Lunii în Gemeni, încearcă să nu grăbești lucrurile. Dragostea, chiar și cea pe care o simți pentru un proiect, o sarcină creativă, partenerul de afaceri și lucrurile pe care îți place să le faci, toate acestea necesită să te simți conectat și pasionat de proces. Oferă timp procesului.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

 În timpul Lunii curioase din Gemeni, este bine să-ți asculți semnalele corporale și să-ți dai seama exact cum te simți. Corpul tău îți vorbește în mod constant, însă tu s-ar putea să nu observi semnele și simțurile care îți indică faptul că este timpul să încetinești ritmul cu care faci anumite activități. Ia o pauză și relaxează-te.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Bucuria este o experiență spirituală, Vărsătorule, iar tu trebuie să încerci să o pui în practică cât mai mult. Despre asta trebuie să fie ziua de azi.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ce înseamnă "acasă" pentru tine? Acum ai putea afla exact această semnificație, care nu este întotdeauna un loc; poate fi vorba și de oameni. Poate fi o stare interioară sau un loc de confort, iar acum îți dai exact seama despre ce e vorba.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa: captură Youtube Selly

Acuzații de viol în lumea vedetelor Buzz House. A fost Selly indiferent în fața unui abuz sexual? /video




pixel