Horoscop, vineri, 12 august 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic: 12 august 2022.

Horoscop - 12 august 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbec, nu este loc pentru oamenii toxici în viața ta. Așa că astăzi, este timpul să-ți cureți lista de prieteni de pe rețelele de socializare. Alungă negativitatea din feed-urile tale, astfel încât să ai mai mult control asupra tipului de mesaje pe care le citești.


Horoscop - 12 august 2022. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur, să ai un loc de muncă în care te simți prost plătit și subapreciat nu este ușor. Luna plină te poate îndemna să îți schimbi cariera. Deși să acționezi impulsiv nu poate fi o opțiune, acum este un moment bun să îți pui antenele pentru a vedea ce oportunități există pentru tine.


Horoscop - 12 august 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni, eliberează-te de vechile opinii și moduri de gândire. Te-ai schimbat și ai crescut atât de mult în ultimii ani. Ca urmare, unele dintre rutinele tale ar trebui să dispară.


Horoscop - 12 august 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

S-ar putea să nu îți iasă un plan, așa cum ți-ai fi dorit, dar stai liniștit. Nu a fost menit pentru tine, iar acum te poți concentra pe ceea ce îți va aduce cu adevărat bucurie.

 

Horoscop - 12 august 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

O potențială despărțire ar putea fi la orizont. S-ar putea să descoperi că ai depășit o relație și, pentru a întâlni persoana cu care ești menit să fii, s-ar putea să fii nevoit să renunți la cineva la care ții, dar pe care nu o iubești cu adevărat.


Horoscop - 12 august 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Obiceiurile proaste mor greu, dar asta nu înseamnă că nu poți învăța să scapi de ele. S-ar putea să te trezești recunoscând ceea ce nu mai funcționează în viața ta. Această perspectivă te va ajuta să vezi unde pot apărea cele mai semnificative îmbunătățiri.


Horoscop - 12 august 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanță, o aventură de vară sau un proiect pasional începe să se încheie. Acum vă puteți concentra pe lucruri mai importante. Este un moment bun pentru tine să planifici următoarele câteva luni.


Horoscop - 12 august 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion, o situație de muncă dificilă se apropie de sfârșit. Cu toate acestea, există lecții speciale pe care trebuia să le înveți, așa că, în timp ce te uiți în oglinda retrovizoare a vieții tale profesionale, întreabă-te ce ai fi putut face mai bine și începe să planifici să te autodepășești.


Horoscop - 12 august 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Vorbele răutăcioase pot dezvălui adevărata natură a intențiilor unei persoane față de tine. Așa că atunci când cineva decide să îți arate cine este, nu te preface că nu ai văzut. Un semnal de alarmă nu este nimic de ignorat.


Horoscop - 12 august 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este timpul să elimini orice dezordine inutilă din viața ta, inclusiv mobila și bunurile personale. Gândește-te cât de utile ar putea fi altor persoane.


Horoscop - 12 august 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător, începe un capitol din viața ta personală și poți scrie orice poveste vrei tu. În plus, ți se oferă șansa de a o lua de la capăt în orice mod dorești, așa că profită de ea.


Horoscop - 12 august 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești, trecutul va fi mereu cu tine și poți fi mândru de istoria ta. Ceea ce te face unic sunt toate experiențele prin care ai trecut. În timp ce cauți un sens, amintește-ți că povestea ta de viață diferă de a oricui altcuiva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: 12 august  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional




pixel