Horoscop, vineri, 12 ianuarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, vineri, 12 ianuarie. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize pentru unii nativi ai zodiacului. 

Berbec

Arată-ți prezența în lume,  mai ales dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă. Este o zi excelentă pentru a-ți îmbunătăți prezența pe rețelele sociale și pentru a face curățenie.

Taur

Viața ta profesională este pe cale să înflorească în ceva incredibil. Apar vești bune despre un proiect care ar putea apărea în această săptămână și ai putea afla că poziția ta într-un anumit rol ar putea să crească.

Gemeni

Vrei să te întorci la facultate? Interesează-te în online de școlile pe care ai vrea să le urmezi pentru a afla care este procesul.

Rac

Ai încă energia de la Luna Nouă de pe 11 ianuarie. Gândește-te cum ai putea să ai un venit mai mare.

Leu

Dacă vrei să te dedici cu adevărat cuiva, următoarele zile sunt perfecte pentru a reuși. Discută și află ce își dorește partenerul tău. Două minți gândesc mai bine decât una. Vezi cum evoluează lucrurile.

Fecioară

Ocupă-te de responsabilitățile tale. Fă o listă cu lucrurile pe care vrei să le realizezi în weekend. Ține o evidență a modului în care îți petreci timpul pentru a lucra la programul tău pentru săptămâna viitoare.

Balanță

Este timpul să te distrezi. Planifică un eveniment cu prietenii. Pregătiți un platou cu aperitive și o listă de cântece.

Scorpion

Arată-le celor dragi că îi iubești și că ești acolo pentru ei. Gătește câteva rețete de familie. Adună povești de la rude și pune-le într-o carte.

Săgetător

Fii deschis și expresiv. Dacă iubești să scrii, acum este momentul să începi următorul tău roman. Scrie mai mult. Ține un jurnal. Oprește-te puțin pentru a avea o conversație semnificativă cu un bun prieten. Bucură-te de puterea cuvintelor.

Capricorn

Situația financiară se îmbunătățește. Ia în considerare să revizuiești plățile automate. Dacă nu obișnuiești să verifici extrasele de cont ale cărților de credit, fă-o acum. 

Vărsător

Cunoaște-te pe tine însuți. Fă teste de personalitate pentru distracție.  Încearcă să afli care sunt punctele tale forte, după părerea prietenilor tăi. Gândește-te cum ai vrea să îți îmbunătățești viața și creează un plan pe 6 luni, 1 an sau 5 ani, scrie YourTango.

Pești

Unele persoane nu se vor schimba. Poate fi nevoie să creezi puțin spațiu cu scopul de a avea o perspectivă asupra lucrurilor din viața ta. Încearcă să te alături unor grupuri cu persoane care au au aceleași păreri ca ale tale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel