Horoscop, vineri, 12 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Data publicării:
Horoscop zilnic. 12 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Ocupă-te de afaceri. Faceți un pas înapoi și lucrați din interior.

Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău al dușmanilor ascunși. Acum nu este momentul să ieșiți în evidență, ci, în schimb, concentrați-vă în interior.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Se întâmplă multe lucruri cu prietenii tăi acum, iar faptul că ești atât de ocupat este menit să te enerveze un pic.
Când Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de prieteni, ești sociabil, dar riști ca prietenii tăi  să te excludă.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Sunt atât de multe lucruri pe care trebuie să te concentrezi acum, iar acesta nu este un moment în care să negociezi termenii sau să faci ca lucrurile să meargă așa cum vrei tu.
Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de carieră și statut social.
Canalizează-ți dorința de a face mari schimbări în responsabilitățile tale de la birou. Nu vei regreta că ești super productiv în acest moment.

 


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Fă o căutare spirituală, Rac. Există atât de multe motive foarte bune pentru tine să te bucuri de viață la un alt nivel.
Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de educație, dar aceasta este o chemare către adâncurile intuiției și dorințelor tale.
Gândește-te la ceea ce ți-ar plăcea să înveți de la un mentor sau un prieten, poate să studiezi ceva astrologie. Nu toată educația vine de la o instituție formală. Viața este o lecție uriașă.

 

Leo
(23 iulie - 22 august)

Poți fi îngrozitor de confuz în acest moment, iar zilele următoare s-ar putea să nu dea niciun rezultat dacă încerci să rezolvi problemele sau să obții niște răspunsuri.
Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de resurse comune, și este atât de ușor să pierzi din vedere ceea ce este important acum.
Poate că ar fi bine să iei o scurtă pauză departe de toate problemele și să te întorci la munca pe care trebuie să o faci mai târziu.


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Nu faceți promisiuni pe care nu le puteți respecta, doar pentru că vă simțiți prins în momentul respectiv. S-ar putea să simțiți că trebuie să spuneți mai mult decât este necesar pentru că sunteți emotiv.
Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău al angajamentelor, iar sprijinul pentru ca tu să  duci planurile până la capăt este complicat și intens.
Faceți o pauză. Dacă ceea ce te gândești este cu adevărat menit să fie, atunci timpul le va rezolva.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Este greu să rămâi concentrat în acest moment, dar de ce, Balanță? Ei bine, nu este vorba că ești indecis. Ai luat o decizie de a face lucruri și totuși, iată că în schimb te holbezi la telefon.
Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de îndatoriri zilnice, iar aceste sarcini te ocolesc.
Pur și simplu știi că trebuie să începi de undeva, dar de data aceasta s-ar putea ca ceea ce trebuie să adaugi pe lista ta de lucruri de făcut să fie cuvântul "nimic". Ia o pauză. Aveți nevoie de ea.

 


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Acele mâzgălituri de pe carnețelul tău în timpul ședinței de la serviciu sunt doar un semnal că ar trebui să fii în altă parte să te distrezi și să faci un pic de haos atunci când apare ocazia.
Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de creativitate.
Așadar, programează o seară de întâlnire pentru pictură  sau, dacă nu ești o personalitate practică, uită-te la o emisiune despre meșteșuguri sau despre cum să-ți faci ordine în casă.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Indiferent cât de mult îți iubești familia sau îți dorești să fii aproape de oamenii pe care îi iubești, există și o parte din tine care crede că nu e chiar așa cum pare.
Ai nevoie de spațiul tău, iar atunci când Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău al căminului și al familiei, ești adepta faptului de a nu lăsa pe nimeni să te lege sau să te forțeze să fii undeva la o anumită oră.


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Fiți atenți. Minciunile albe sunt tot minciuni, iar oamenilor nu le crește nasul când sunt mincinoși.
S-ar putea să auzi un basm sau două și să crezi ceea ce ți se spune. Acest lucru este normal atunci când Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de comunicare.
Lucrurile sunt spuse pur și simplu și nu prea există un motiv. S-ar putea să nu-ți dai seama că ai fost mințit până când nu este prea târziu.


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Trebuie să te dezvolți și să te bucuri de propria viață. Ești pregătit să simți că ai ambele picioare pe pământ și că ești capabil să te descurci singur. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău al banilor.
Vin la tine lucruri de care ai nevoie. Veți dori să fiți atenți la modul în care vă petreceți timpul și banii și la drepturile pe care le aveți de a vă gestiona viața, afacerile și propria persoană.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Ești un fel de metamorfoză, iar personalitatea ta de Cameleon este atât de utilă uneori, dar încearcă să nu te pierzi prea mult în momentul în care uiți cine ești.

Rămâi fidel ție însuți, Pești. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de identitate, și ai putea să muncești mai mult și să încerci să fii ceea ce nu ești de dragul de a face pe plac oamenilor, dar nu uita că cea mai bună persoană pe care o poți face fericită ești tu însăți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: berbec  fecioara  horoscop  leu  pesti  vineri  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel