Horoscop, vineri, 13 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, vineri 13 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Viața ta socială înflorește. Ți-ai petrecut ultimele zile pentru a face ordine, așa că acum este timpul să te recompensezi pentru bună purtare. Luna intră în Balanță, sectorul tău al parteneriatelor - atât romantice, cât și orientate spre afaceri.
Este timpul să vă întindeți antenele pentru a vă conecta pozitiv cu prietenii și cu un șef sau un supraveghetor. Lucrurile funcționează bine pentru tine, iar dacă trebuie gestionată vreo energie negativă, ești corect și interesat să găsești soluții de compromis.găsești imediat soluția.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Următoarele zile sunt perfecte pentru "a face treabă", deoarece Luna intră în zodia ta soră, Balanța. Energia unei Luni în Balanță aduce atenția asupra sectorului tău de sănătate.
Dacă ai câteva întâlniri pe care trebuie să le stabilești sau vrei să notezi meniul și lista de cumpărături, astăzi și mâine sunt optime pentru a pune ordine în acest sens.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Dragostea putește în aer, zilele acestea, când Luna intră într-un semn de aer. Latura ta cochetă iese la iveală din plin. De la mesaje dulci trimise cu emoție sinceră până la a-i oferi partenerului o îmbrățișare lungă la sfârșitul zilei de lucru, romantismul tău este la cote maxime și gata să îți arăți dragostea.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

O reuniune de familie poate suna ca ceva ce ai vedea la televizor, dar este o practică care poate fi extrem de benefică și pentru tine. Poți să comanzi o pizza și să îi pui pe toți să se adune în jurul mesei pentru a discuta despre treburile casnice, despre ora de culcare și despre aranjamentele de program sau orice altceva care trebuie refăcut acum că a venit noul an.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Îți place să auzi feedback-uri pozitive, Leu, iar conversația grozavă de astăzi include câteva complimente. Este acea perioadă a lunii în care Luna se află în sectorul tău de comunicare. Trimiterea de feed-back pozitiv altora prin SMS sau e-mail sau a spune ceva bun și sincer poate fi o modalitate de a începe ziua cu dreptul.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Echilibrul financiar este ceva la care te gândești la început de an. Să faci ordine și să știi ce intră și ce cheltuieli au bani care ies este o prioritate absolută.

Luna în Balanță de astăzi te face să fii echilibrat și clar din punct de vedere mental, dar și emoțional. Este o zi excelentă pentru a-ți face timp pentru a-ți revizui veniturile și pentru a determina ce trebuie să faci pentru a-ți atinge obiectivul de economisire.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Astăzi este vorba despre tine, Balanță; pe măsură ce Luna intră în semnul tău zodiacal, primești un impuls de energie care te invită să te concentrezi pe ceea ce trebuie să faci în această săptămână. Ai nevoie să sortezi hainele vechi și să-ți planifici următoarele achiziții din garderobă?
Ți-ai stabilit următoarea programare la manichiură? Concentrează-te pe lucrurile mărunte care trebuie făcute, dar care te fac să te simți de milioane!


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Uneori, oamenii consideră că ești ranchiunos, dar în următoarele zile nu ești interesat să retrăiești drame vechi, ci vrei să mergi mai departe. Mintea ta este concentrată pe a fi în largul tău și în lumea din jurul tău. Când vine vorba de bârfe sau de discuții despre ceva stresant, vei opta să te retragi.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Este plăcut atunci când ai un prieten bun în viața ta care poate transforma o situație negativă într-una pozitivă.
Astăzi, cineva care vede lumea ta într-un mod unic are ocazia să vorbească despre viață și să-ți dea un sentiment puternic de speranță și dragoste.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Găsești acel echilibru corect între viața profesională și cea personală pe care îl dorești, Capricorn. E vorba de pauzele de masă și de plecarea la timp. Nu vei dori să dai peste cap timpul personal de dragul muncii. Este timpul să stabilești aceste limite.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Când a fost ultima dată când ai citit o carte cu adevărat bună? Chiar dacă nu ai timp să citești, optează pentru un audio book pentru a-l asculta în drum spre serviciu sau în timp ce faci treburi prin casă.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Este timpul să îți actualizezi parolele și toate setările de confidențialitate de pe telefon și calculator.
Luna intră în sectorul tău al secretelor și al resurselor comune. Când Luna se află în Balanță, este un moment excelent pentru a vă verifica istoricul de logare, pentru a vă consulta un raport de credit și pentru a vă verifica setările de siguranță și securitate de pe Google pentru a vă asigura că totul este bine închis și protejat de hackeri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel