Horoscop, vineri, 13 octombrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 13 octombrie 2023. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
O oportunitate vine către tine și poate fi valabilă atât în afaceri, cât și în relații. Luna intră în Balanță, unde va avea loc eclipsa de săptămâna aceasta. Este un moment bun pentru a te pregăti mental pentru schimbările care se vor desfășura în următoarele șase luni pentru tine, când vei cunoaște și mulți oameni noi.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Ai parte de echilibru în toate lucrurile, Taur. Eclipsele sunt cunoscute pentru marile schimbări pe care le aduc, iar luna care intră în Balanță îți activează sectorul sănătății și al bunăstării.  Este timpul să te gândești la ceea ce te face să te simți bine și să iei atitudine.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Dragostea te poate lovi atunci când te aștepți mai puțin și, de multe ori, o relație începe cu o mică scânteie. Acum că Luna intră în Balanță, unde va avea loc eclipsa de Soare din această săptămână, ești pregătit pentru o surpriză magică. S-ar putea să te îndrăgostești de o persoană sau ai putea să te îndrăgostești cu pasiune de un hobby, o meserie sau o idee de afacere nou descoperită. Aceasta este o perioadă în care vei dori să îți ții inima deschisă către oportunități.


Rac (21 iunie - 22 iulie)
În momentul în care ești gata pentru schimbări, lucrurile încep să se întâmple. Luna se va muta în Balanță, semnul care îți guvernează casa și familia. Balanța înseamnă echilibru, așa că este important să fii atent la modul în care interacționezi cu familia, prietenii. Pentru că în această săptămână au loc câteva evenimente majore în astrologie, este posibil să simți că există câteva bariere în calea echilibrului în viața ta. 


Leu (23 iulie - 22 august)
Pe parcursul acestei săptămâni, începând cu Luna care intră astăzi în Balanță, mintea ta este plină de gânduri cu privire la planurile de viitor. Este un moment bun pentru a pune lucrurile pe hârtie. Fă-ți o listă și folosește-o pentru a te responsabiliza cu privire la lucrurile pe care ai vrea să le schimbi și la cele pe care ai vrea să le elimini cu totul. 


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Astăzi, Luna intră în Balanță, sectorul tău al banilor și al bogăției. Acesta este un moment în care s-ar putea să găsești o oportunitate care să-ți promită beneficii materiale. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, acesta poate fi momentul să-ți depui CV-ul.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Săptămâna aceasta va avea loc o eclipsă care aduce o oportunitate de schimbare în viața ta. Este posibil să-ți dai seama că ești nemulțumit de unele alegeri făcute în trecut, care au avut un impact asupra modului în care viața ta este în prezent. Chiar dacă eclipsele pot genera un comportament impulsiv, asigură-te că te gândești bine la toate deciziile pe care le ei.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Este un moment foarte bun în care poți învăța din greșeli și poți câștiga chiar înțelepciune datorită acestui lucru. S-ar putea chiar să decizi că o relație pe care o ai acum este destul de nepotrivită pentru tine, astfel încât îți dorești să te distanțezi. 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Când Luna intră în Balanță, sectorul tău de relaționare primește un impuls, iar tu ești gata să ieși în lume, să te distrezi și să cunoști oameni noi. Mai mult, este posibil să primești o mulțime de invitații la evenimente și petreceri. Această Lună te încurajează să socializezi.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Cariera și statutul tău social primesc un mare impuls când Luna intră în Balanță și este momentul să vezi ce ar fi nevoie pentru a obține o mărire de salariu, o promovare sau un nou loc de muncă. În următoarele zile, îți poți depune CV-ul și poți căuta noi oportunități profesionale.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Când Luna intră în Balanță, mintea ta devine plină de idei proaspete și de viziuni inovatoare asupra viitorului. Ai putea descoperi ceva ce nu știai și care îți schimbă total modul de gândire. Este un moment bun pentru a începe și un curs.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Sunt multe de învățat și de împărtășit atunci când Luna intră în Balanță, sectorul tău al resurselor și secretelor comune. În următoarele două zile, este posibil să descoperi un secret despre un prieten pe care nu îl știai. Fii, la rândul rău, la fel de transparent cu cei mai apropiați prieteni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrologie  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel