Horoscop, vineri, 14 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Este timpul să îți evaluezi cercul de încredere, Berbec. Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău al prieteniilor, iar când se întâmplă acest lucru, este un moment de oportunitate. Renunță la prieteniile toxice. S-ar putea să te simți puțin singur la început, dar vestea bună este că faci loc pentru ceva nou. 

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Lărgește-ți orizonturile, Taur. Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău de carieră, iar aceasta este o ocazie minunată pentru tine de a-ți revizui CV-ul și scrisorile de intenție, mai ales dacă ești în căutarea unei noi linii de muncă. Acesta este momentul potrivit pentru tine să faci exact asta!

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău de învățământ superior, așa că, dacă ai renunțat la cursuri anul trecut din cauza pandemiei și te-ai gândit să te înscrii din nou la facultate, de ce nu? 

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău al secretelor, iar ceea ce simți că regreți să împărtășești s-ar putea să nu se întoarcă pentru a-ți face rău.  Iar lucrul pe care simți că ți-a scăpat de sub control s-ar putea să se întoarcă la tine, astfel încât să poți rezolva problema cât mai repede. 

 


Leo
(23 iulie - 22 august)

Cineva încă te iubește, Leu. Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău al angajamentelor, iar recenta despărțire se poate dovedi a fi o modalitate de a vă îmbunătăți relația, nu de a vă face să vă despărțiți pentru totdeauna. Fostul tău iubit s-ar putea să se întoarcă la tine în curând. Așteaptă-te la un mesaj sau la un telefon.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Trebuie să refaci acel lucru pe care nu l-ai făcut bine de prima dată, Fecioară.  Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău de îndatoriri zilnice, iar acest lucru te ajută să repari probleme care sunt încă în aer nerezolvate. Poțirezolva lucrurile.

 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Aveți mult timp liber, așa că profitați de el. Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău de creativitate, iar tu ai o imaginație uimitoare care prinde viață. Explorați-o.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este timpul să vă planificați următoarea reuniune de familie. Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău de casă și familie.  Acesta este un moment excelent pentru a începe să discutați despre ce poate face toată lumea pentru a se pregăti pentru vară sau pentru vacanțele de la sfârșitul anului. 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

 Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău de comunicare, iar acesta este un moment de reflecție pentru a nu spune ceea ce gândești fără un scop sau un plan stabilit.  De îndată ce simți că vei spune mai mult decât este necesar, taci. Acordă-ți acel timp de gândire. Vei fi bucuros că ai făcut-o.

 


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei primi acea rambursare sau returnare, Capricorn. Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău al banilor, iar ceea ce ți se datorează este pe drum. S-ar putea să existe o întârziere din cauza lui Venus retrograd și a lui Mercur în conjuncție cu Saturn, dar ai răbdare. Vei primi ceea ce ți se cuvine de drept atunci când vei avea cea mai mare nevoie.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Poți apăsa butonul de resetare, Vărsătorule. Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău de identitate, iar tu nu trebuie să rămâi stagnant. Dacă vrei să-ți schimbi coafura sau să dai un look complet nou garderobei tale, acesta este momentul să o faci. Ai la dispoziție câteva săptămâni pentru a-ți da seama ce îți place și cum să pui totul laolaltă.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău al dușmanilor ascunși.  Știi că acea persoană toxică care te tot înjunghie pe la spate nu mai merită nici un pic din timpul tău. Blochează-i pe rețelele de socializare. Șterge-le numărul de telefon. Nu trebuie să rămâi în contact dacă îți face rău. Fă ceea ce este cel mai bine pentru tine.

 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  zodiac  zodii 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel