Horoscop, vineri, 16 februarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, vineri, 16 februarie 2024.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Se apropie ziua de salariu. Luna îți activează casa solară a banilor. Acesta este un moment excelent pentru a stabili o intenție pentru viitor, cu privire la buget, care implică o acțiune destul de importantă. Fă un plan pe care îl poți pune în aplicare pentru a-ți îmbunătăți situația financiară în această săptămână.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Se anunță schimbări mari. Primul sfert de Lună în Taur îți activează casa solară a dezvoltării personale și a identității. Începi să iei decizii care îți demonstrează capacitatea de a-ți asuma mai multe responsabilități. Poți părea puternic și hotărât în fața celorlalți, iar tu te simți mai încrezător, de asemenea, ceea ce va aduce beneficii.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Luna din primul sfert în Taur îți activează casa solară a dușmanilor ascunși. Nu este momentul să lași garda jos în preajma persoanelor în preajma cărora te simți inconfortabil. Ascultă-ți instinctul și nu-ți ignora instinctele. Oamenii pe care îi credeai prieteni te pot bârfi fără să știi.


Rac (21 iunie - 22 iulie)
Începe să faci networking. Luna în Taur îți activează casa solară a prieteniilor de afaceri. Acesta este un moment excelent pentru a participa la diferite evenimente. Fii activ și pe rețelele sociale și pe alte platforme, precum ar fi LinkedIn.


Leu (23 iulie - 22 august)
Este nevoie să obții fericirea pe care o meriți, iar acum e momentul ăs te axezi pe carieră și pe statutul tău social. Acesta este un moment excelent pentru a cere promovare sau pentru a-ți schimba locul de muncă. Ai abilitățile necesar pentru a fi văzut de cine trebuie.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Este timpul să înveți și poate să te întorci la facultate. Mintea ta este activă și alertă în această perioadă. Ești capabil să faci alegeri bune și să acumulezi imediat informația.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Trebuie să fii transparent. Cineva pe care iubești sau cu care ești implicat într-o poveste poate fi surprins cu o sumă de bani, pe care ar vrea să-i împarte cu tine. Ori ai putea fi surprinsă cu un cadou.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
O cerere în căsătorie ar putea veni spre tine. Primul sfert de Lună în Taur îți activează casa solară a căsătoriei. Acesta este un moment excelent pentru a aborda subiectul căsătoriei cu partenerul tău de viață. Dacă nu intenționezi să te căsătorești în curând, dar vrei doar să te muți cu partenerul tău, trebuie să vorbiți deschis.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Vei fi foarte ocupat, Săgetătorule. Luna îți activează casa solară a muncii. Acesta este un moment excelent pentru a te concentra pe productivitate și pe finalizarea lucrurilor. Fă-ți un plac bine stabilit înainte.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Fă-ți timp pentru timp liber. Acesta este un moment excelent pentru a vizita un muzeu sau pentru a participa la un concert. Dacă ești un artist, muzician sau pur și simplu o persoană creativă, imaginația ta va fi la cote maxime azi și s-ar putea să-ți vină multe idei.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Fă-ți timp pentru familie și pentru prieteni, dar care se simt ca și cum ar fi din familie. Aceasta este o zi excelentă pentru a petrece timp alături de persoanele dragi ție și a face diferite activități împreună.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Spune ceea ce gândești, acum este cel mai bun moment. Aceasta este o zi excelentă pentru a scrie, a trimite e-mailuri și să accepți să participi la evenimentele la care ai primit invitații.

Citește și: Marian Golea, horoscop chinezesc pentru 2024. Zodia care poate face lucruri mărețe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

Captură video: YouTube/Micutzu Stand-up Official

Denise Rifai a dezvăluit care a fost primul ei salariu. Prezentatoare TV a uimit pe toată lumea: „Și-a luat diamante din primul job?”

Captură video: Pro TV

Ce meserii a avut Zanni înainte de Survivor All Stars: „Alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel