Horoscop, vineri, 16 februarie 2024. Foarte multă agitație în cuplu pentru o zodie
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop, vineri, 16 februarie 2024. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, vine cu previziuni zodiacale pentru ziua de vineri, 16 februarie 2024.

Berbec

Venus se mută în casa a unsprezecea, Venus este și guvernatoarea de casa a șaptea și se întâlnește și cu Pluto. Mulți dintre voi s-ar putea să vă gândiți la viitorul relației în care vă aflați, una care funcționează sau una care nu funcționează, dar cert este că astăzi nu prea vă mai convine ceva. 

Taur

Venus este guvernatorul vostru și intră în casa a zecea a carierei, se întâlnește cu Pluto, se apropie de Marte, de Mercur, de Soare. Aș putea spune că este un moment bun pentru cei care și-au găsit pasiunea, pentru cei care și-au găsit domeniul în care le place să activeze. Dacă l-ați găsit, nu mai așteptați, pentru că aveți toate resursele, din punct de vedere astrologic, să vă duceți și să găsiți un loc de muncă.

Gemeni

Venus se mută în casa a noua, iar cei care au examene, studii, vor să se înscrie la facultate, vor să se pregătească pentru o formă de învățământ este ziua perfectă, dar și pentru călătorii. 

Rac

Vă tot spuneam în horoscopul săptămânal să cereți ajutorul. Cu Venus intrat în casa a opta, vă garantez că vă priește de minune să cereți și veți și primi. 

Leu

Foarte multă agitație în cuplu, dar și pentru cei singuri. S-ar putea să experimentați tot felul de persoane, să veți să le cunoașteți, să ieșiți la întâlniri. Este ceva acolo care vă înțeapă, vă provoacă, vreși să vedeți mai multe. Pentru unii s-ar putea să vină și cu certuri care se pot termina cu o împăcare dulce. 

Fecioară

Venus intră în casa a șasea și începe o perioadă foarte bună pentru grija de sine și pentru a vă dea seama că stresul creează dependență și că nu duce la nimic bun. Venus în casa a șasea este foarte bună pentru sănătate, pentru înțelegere cu colegii și pentru a vă simți util. Dar, înainte de a vă simți util pentru alții, trebuie să vă simțiți util pentru voi. 

Balanță

Venus, guvernatoarea voastră, intră în casa a cincea, iubirea creativității, a copiilor. Urmează un weekend unde ar trebui să fie și un eveniment, o ieșire în oraș sau să fie ceva ce vă face plăcere cu adevărat. 

Scorpion

Urmează un weekend minunat pentru a sta acasă cu partenerul și pentru a vă petrece clipe de neuitat. Indiferent că aveți o relație de puțin timp, de mai mult timp, indiferent că relația funcționează sau nu funcționează, asigurați-vă un cuib al nebuniilor, după care să aveți multe amintiri. 

Segetător

La voi, vorba dulce, mult aduce. Veți cuceri foarte mult prin vorbe, le aveți la voi, de fiecare dată, mai ales când ieșiți în oraș. Sunteți foarte cuceritori, dar și voi, domnișoarelor, veți fi foarte haioase. Vă recomand ca în acest weekend să nu prea stați pe acasă.

Capricorn

Urmează o perioadă în care, unii dintre voi, s-ar putea să aibă anumite foloase pe plan financiar, dar, în același timp, să apară și cheltuieli. Cu Venus în casa a doua este foarte important să ne și răsfățăm.

Vărsător

Mâna pe telefon, sunați, faceți rezervare la salon să vă tundeți, domnilor, să vă aranjați. La fel și pentru doamne și domnișoare. Și pentru că suntem în continuare în sezonul reducerilor, mergeți la magazine și cumpărați-vă ceva drăguț.

Pești

Începe o perioadă bună pentru a fi generoși, pentru a ajuta pe ceilalți, însă fără a vă uita pe voi. Începe o perioadă mai delicată pentru unii care încă se mai zvărcolesc cu niște amintiri legate de fostele relații care nu au funcționat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

Captură video: YouTube/Micutzu Stand-up Official

Denise Rifai a dezvăluit care a fost primul ei salariu. Prezentatoare TV a uimit pe toată lumea: „Și-a luat diamante din primul job?”

Captură video: Pro TV

Ce meserii a avut Zanni înainte de Survivor All Stars: „Alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel