Horoscop, vineri, 17 noiembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 17 noiembrie 2023. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Problemele financiare pot lua sfârșit în zilele în care Marte face trigon cu Neptun. Marte îți guvernează zodia, iar atunci când se află în semnul Scorpionului, îți oferă un plus de noroc în materie de bani - împrumuturi, chestiuni legate de moșteniri sau câștiguri financiare de la un soț, partener de afaceri sau prieten. S-ar putea să primești un mic semn de apreciere de la un părinte. Fiecare lucru mărunt contează, Berbec. Așa că numără-ți binecuvântările, indiferent cât de mare sau mic este un act de caritate.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

"Mai mult decât prieteni" pot fi sentimentele pe care le ai atunci când Soarele se află în sectorul tău de parteneriate în armonie cu Neptun. Neptun creează o iluzie de visare, de fantezie și mister, care îți aprinde dorința de a explora sensul sentimentelor tale. În timp ce acest tranzit poate fi romantic, el se poate canaliza, de asemenea, spre un parteneriat de afaceri cu o persoană pe care o percepi ca fiind înzestrată în felul în care ești tu acum. În următoarele câteva zile, puteți experimenta un sentiment extrem de chimie sau un scop al vieții. Pentru tine, s-ar putea să existe o singură modalitate de a afla unde te va duce călătoria: să urmezi calea și să vezi.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Sfârșitul duce la începuturi frumoase, Gemeni. Când Luna tranzitează sectorul tău de secrete, este timpul să îți explorezi toate temerile legate de a pune capăt la ceva care s-a terminat deja, astfel încât să poți începe ceva care încă nu a început. Astrele sunt în favoarea ta, Gemeni, pentru că încheierea vine cu ceva magie, datorită lui Uranus în Taur. Un cuvânt sau o acțiune îți poate deschide ochii. Sfârșitul poate fi așa - brusc și surprinzător. Uneori, acestea sunt cele mai bune pentru că te forțează să te miști într-o direcție pe care nu ai fi luat-o altfel.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Fierbinte și picantă, ziua este făcută pentru toate lucrurile ispititoare, deoarece Luna se armonizează astăzi cu Marte în Scorpion. Luna îți dă curaj să inițiezi o întâlnire cu partenerul tău de viață, mai ales dacă preferi să nu ceri, ci să fii invitat să ieși în oraș. Luna în armonie cu Marte este perfectă pentru a dansa toată noaptea, pentru a ieși în oraș și pentru a te bucura de un burger crawl. Dacă îți place să patinezi sau să joci mini-golf, latura ta atletică și mai competitivă va ieși la iveală.

Leu (23 iulie - 22 august)

Te simți bine atunci când ai mai multă grijă de tine, iar astăzi este o zi făcută pentru răsfăț. Luna în Capricorn va tranzita sectorul tău de sănătate și bunăstare, iar dacă ai lenevit cu rutina de la sală sau cu mâncatul curat, reia de unde ai rămas. Este o idee bună să îți găsești un partener de responsabilitate, iar o mulțime de aplicații îți permit să faci acest lucru fără niciun cost. Încercați MyFitnessPal sau aplicația de sănătate de pe iPhone pentru a împărtăși ceea ce faceți și pentru a vedea cum se descurcă prietenii dvs.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ar trebui să insiști sau să renunți la subiect? O ceartă s-ar putea să nu merite vitriolul pe care tu sau altcineva i-l oferiți. Certurile sunt doar oportunități de a vedea dacă relația ta este blocată și are nevoie de ajutor. Ele te pot ajuta să știi ce prețuiești cel mai mult. Este vorba de prietenia ta sau de ego-ul tău? Preferați să fiți singuri sau vreți să fiți împreună? Dacă ai nevoie de permisiunea de a-ți înghiți orgoliul pentru a flutura steagul alb al capitulării, tranzitul Marte trigon cu Neptun o reprezintă. Fii un pacificator.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Să investești în tine însuți reprezintă o decizie financiară înțeleaptă. Atunci când cheltuiești bani pe lucruri care pot fi costisitoare - terapie, coaching de viață sau un antrenor de fitness - îți amintește să te prețuiești. S-ar putea să nu fie ușor să îți ajustezi bugetul lunar pentru a face loc pentru aceste lucruri; totuși, fiecare carte pe care o citești sau curs pe care îl urmezi se adaugă în viața ta pentru a te împuternici. Timp de încă șapte zile, Soarele va tranzita sectorul tău de investiții personale și, în timp ce vorbește cu Neptun în sectorul tău de fitness, ai grijă de tine în moduri în care ai face-o dacă banii nu ar fi o problemă. Încrederea ta te va răsplăti mai târziu!


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai nevoie de cineva cu care să vorbești și de o persoană în care să ai încredere. Atunci când intri într-o anumită stare de spirit și simți că nimeni nu are timp să te asculte sau că toată lumea este prea ocupată ca să îi pese, soarta intervine și îți dovedește că te înșeli. În timpul tranzitului Lună trigon Uranus, ai putea primi un telefon de la persoana perfectă, căreia îi pasă și care are timp să stea de vorbă. Ei sunt cei care par să vorbească în viața ta și, viola, poți să te deschizi și să-ți împărtășești inima fără rușine. Anticipează scenariul exemplar în care experiențele tale și ale celorlalți se intersectează perfect. S-ar putea să nu știi cine, când, ce sau cum, dar această zi poate aduce surprize care îți ușurează sarcina și îți înalță inima.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Știi ce îți dorești să experimentezi într-o viață casnică frumoasă și liniștită. Cu toate acestea, în acest moment, s-ar putea să trăiești în orice altceva decât în liniște. Tranzitul Lunii în sextil cu Neptun este ca un vortex către cele mai profunde dorințe ale tale. Îți permite să îți imaginezi clar cum ar putea fi lumea ta dacă ar fi să trăiești în ea chiar acum. Pentru astăzi, imaginează-ți casa în care ai vrea să trăiești și tot ceea ce ai face în timpul rutinei tale zilnice. Simțiți-o profund în inima și în mintea voastră, ca și cum aproape ați putea să o gustați! Aceste gânduri pot planta semințele realității tale finale, ajutându-te să visezi un vis care, în cele din urmă, devine realitate.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

O mulțime de oameni și-ar dori să fie prietenul tău, dar astăzi nu este o zi în care să te mulțumești cu o companie care îți umple timpul. Există un timp și un loc pentru distracție și jocuri, doar că nu atunci când Luna se află în semnul tău. Luna în semnul tău te împinge spre activități de dezvoltare personală.
Ai nevoie de oameni în viața ta care să te determine să te dezvolți. Alege să petreci timp în preajma oamenilor care fac ceea ce ți-ar plăcea să faci într-o zi. Dacă nu ai pe nimeni în viața ta în acest moment care să se potrivească personal acestei definiții, selectează influenceri online care o fac.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Știi când este timpul să părăsești un loc de muncă sau să tai legăturile cu un coleg toxic care te împiedică să-ți faci treaba pe care știi că o poți face. Tranzitul Lunii în sextil cu Marte este o energie încurajatoare, care îți oferă intuiția de a te concentra asupra lucrurilor esențiale din viață. Colegii care lucrează doar pentru salariu și par să aștepte sfârșitul de săptămână te pot demotiva. Cu toate acestea, cu cât munciți mai mult, cu atât mai bine vă fac să păreți în fața factorilor de decizie. S-ar putea să dați dovadă de abilități de lider și să fiți promovat pentru că oferiți mai multă valoare decât ceilalți.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Cu cât știi mai multe, cu atât devii mai puternic, iar când Soarele este în Scorpion, înveți explorând lumea și încercând lucruri noi. Acesta este un moment excelent pentru a renunța la vechile moduri de a face lucrurile și pentru a ieși din zona ta de confort. S-ar putea să îți dai seama de ceva deosebit despre tine doar după ce te-ai expus la noi moduri de a gândi și de a face lucrurile. Vizitați un restaurant nou care servește preparate culinare pe care nu le-ați mai încercat până acum. Urmăriți un film străin cu subtitrarea pornită. Luați în considerare viitoarele călătorii și mergeți în locuri în care nu ați mai fost niciodată. Dacă nu puteți călători prea curând, citiți despre alte țări și vedeți cum expunerea la stilul lor de viață vă influențează - în bine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Captură video: YouTube/Cristian Stan

Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”




pixel