Horoscop, sâmbătă, 18 iunie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Data publicării:
Horoscop zilnic: 18 iunie 2022. Previziuni pentru toate zodiile. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Nu poți mulțumi pe toată lumea, Berbec. Într-o lume plină de oameni, vor exista momente în care cineva nu va fi mulțumit de modul în care faci lucrurile. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a dușmanilor ascunși, și se poate simți ca și cum ai fi adunat câțiva indivizi care par să aibă doar lucruri neplăcute de spus. Lucrul important pe care trebuie să îl realizezi este că nu trebuie să îți asculți criticii. Asta dacă nu vrei să le folosești opiniile pentru a te dezvolta personal, lucru care poate începe odată ce Luna intră în semnul tău săptămâna viitoare.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Câștigi și pierzi câte ceva, Taur. Atragi oamenii potriviți în viața ta și, de asemenea, descurajezi indivizi care nu au nevoie să fie în lumea ta. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a prieteniilor, și ai șansa de a fi selectiv.Ascultă-ți instinctele în următoarele zile. Dacă o relație nu se simte bine sau este pur și simplu "off", atunci ar putea exista un motiv.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Uneori, un loc de muncă îți poate cădea pur și simplu în brațe. Astăzi, oportunitatea este peste tot în jurul tău, iar tu ești cel care îți inițiază norocul. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a carierei și a statutului social. Dacă îți dorești să evoluezi la locul de muncă sau te străduiești să faci o primă impresie bună, vei reuși. Este nevoie de timp pentru a-ți demonstra talentele și abilitățile, iar atunci când stelele se aliniază, ceilalți vor observa. Așadar, nu renunțați.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a învățământului superior, și s-ar putea să ți se pară benefic să urmezi un curs online pentru a-ți perfecționa abilitățile. De asemenea, ți se poate părea util să verifici cursurile online oferite gratuit care îți pot fi de folos în domeniul tău de activitate.

Leu (23 iulie - 22 august)

Totul iese la lumină în cele din urmă. Nimeni nu poate ascunde un secret de tine prea mult timp. Lucrurile apar așa cum ar trebui să apară, așa că ești la curent. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a secretelor, iar acesta poate fi un moment de încercare care te ajută să înțelegi ceea ce bănuiai sau simțeai de ceva vreme. Ai încredere în acest proces, chiar dacă uneori devine puțin dificil. Informația este întotdeauna bună de știut.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ai grijă de tine, Fecioară, este bine să ai grijă de corpul tău și să faci lucruri care îți insuflă rezultate pozitive, mai ales când acestea au impact asupra minții, corpului și spiritului tău. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a îndatoririlor zilnice și a sănătății, iar acesta este un moment excelent pentru a programa întâlniri importante la medic. Pune-te la zi cu îngrijirea ta, inclusiv cu obținerea anumitor lucruri de care ai nevoie pentru a reveni la exerciții fizice sau pentru a intra mai des în natură.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Respiră adânc, Balanță. Viața poate fi atât frumoasă, cât și copleșitoare în același timp, Balanță. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a creativității. Folosiți acest timp pentru a vă scrie în jurnal gândurile și sentimentele. Încearcă să îți pui emoțiile pe hârtie, astfel încât să poți procesa ceea ce trăiești în următoarele zile. Perspectivele tale pot fi de mare ajutor.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Câteodată trebuie să te lași pur și simplu în voia sentimentelor tale, Scorpionule. Ești o persoană pasională și nu te poți abține uneori. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a pasiunii, a plăcerii și a distracției. Permite-ți să te bucuri și să savurezi micile momente. Nu trebuie să te reții atunci când te simți puternic în legătură cu ceva. Sentimentele tale te atrag cu un motiv.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Familia este o prioritate, dar nu trebuie să fie întotdeauna rude de sânge. Prietenii voștri pot fi familia, iar când Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, casa voastră solară a căminului, această percepție a iubirii poate fi ceea ce vă poartă prin vremuri bune și rele. Bucurați-vă de ea și lăsați energia vindecătoare să se absoarbă în inima voastră.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Spune ceea ce trebuie să spui, Capricorn, și vorbește din inimă. Îți porți emoțiile pe mânecă în ultima vreme și sunt atât de multe lucruri pe care le procesezi acum. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a comunicării. Ești capabil să-ți explorezi gândurile și să le spui celorlalți în cuvintele potrivite. Nu-ți fie teamă să te deschizi și să le transmiți mesajul tău celorlalți, mai ales dacă simți că este momentul potrivit.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este timpul să cumpărați ceva pe care ați pus ochii de ceva vreme. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a banilor. Următoarele zile sunt perfecte pentru a investi în tine. Dacă vă puteți permite o mică răsfăț, de ce nu?

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ce trebuie să îmbunătățești, Pești? Întotdeauna este loc pentru tine să crești și să fii o persoană mai bună. De fapt, Luna intră în semnul tău zodiacal aducând atenția asupra creșterii tale personale, iar acesta este momentul perfect pentru a-ți stabili un nou obiectiv pentru restul anului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel