Horoscop, vineri, 18 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru toate zodiile!

Berbec

Ai nevoie să te plimbi, nu să stai în casă și să te superi. Este momentul să te bucuri de viață și ai putea avea chiar câteva vizite sau musafiri.

Taur

Este posibil să ai un weekend foarte pasional dacă îți dorești. V-ar prii să vă deconectați puțin de partea pragmatică a vieții și să vă puneți de acord cu emoțiile pe care le aveți. Este posibil să primiți bani de la alte persoane.

Gemeni

Relația cu partenerul se va îmbunătăți. Nu vă veți rezolva neapărat toate problemele, dar aveți o perioadă mai calmă, în care nu vă mai reproșați lucruri. 

Rac

Aveți un chef de muncă așa cum nu ați mai avut de mult timp. Veți fi dornici să fiți implicați nu doar la serviciu, ci și în gospodărie. Vă oferiți să îi ajutați pe alții pentru că iubiți să fiți harnici.

Leu

Vreți să fiți iubiți și să iubiți la rândul vostru, vreți cadouri și declarații de dragoste. Sunteți foarte creativi și găsiți tot felul de momente în care să profitați de tot ce vă oferă viața.

Fecioară

Ați putea să vă faceți planuri și să mergeți să achiziționați anumite lucruri pentru casă. Relațiile cu membrii familiei se pot îmbunătăți, dar nu așteptați să se întâmple, ci faceți voi lucrurile.

Balanță

O să fiți curioși și o să vorbiți foarte mult în aceste zile. Ați putea să vă petreceți weekend-ul citind, vizionând un documentar sau chiar plimbându-vă.

Scorpion

S-ar putea să vă crească veniturile sau să reușiți să vă calculați altfel banii. Dacă nu primiți niciun cadou, mergeți la magazin și cumpărați-vă ceva ce o să vă facă să vă simțiți mai bine.

Săgetător

Trebuie să vă puneți în valoare și chiar să faceți o schimbare. Dacă vreți să vă cumpărați haine noi, o bijuterie sau chiar să faceți o vizită la coafor, acum este momentul potrivit.

Capricorn

Aveți nevoie de liniște, de seri călduroase petrecute acasă. Asta vă va ajuta să vă reumpleți bateriile și să vă simțiți confortabil.

Vărsător

Veți face foarte multe activități, aveți nevoie de socializare. S-ar putea să vă întâlniți cu niște prieteni vechi sau chiar să întâlniți persoane noi cu care să creați o legătură.

Pești

Pe plan profesional, lucrurile se mai liniștesc, iar șefii vor fi mândri de voi. Veți veni cu niște propuneri pentru îmbunătățirea vieții celorlalți și chiar veți lua decizii puternice. Aveți mai multă încredere în voi. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Horoscop



Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea mare succes profesional

Captură video: TikTok/tikinights

Oana Radu, surprinsă cu un cadou neașteptat de la noul iubit. Câți bani a scos din buzunar Șerban Balaban pentru a o face fericită pe artistă

Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”

Captură video: TikTok/Jador

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video

Sursă foto: Captură video YouTube „Vocea României”

Ionuţ Hanțig i-a impresionat pe jurații de la Vocea României și a întors toate scaunele: „Ești special cu totul”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Medana Oprea

Soția lui Alin Oprea, acuzată că merge la vrăjitoare. Medana a dat cărțile pe față și a spus care este, de fapt, adevărul

Susa foto: Ozana Barabancea, Spectacola

Ozana Barabancea, înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă. Abia acum s-a aflat ce i-a spus femeia înainte să înceapă relația: „Mi-a zis foarte vulgar” / Video

Sursa foto: Simona Trașcă, instagram

Simona Trașcă, dezvăluiri despre fiul ei, inginer în Canada. Cum se înțelege vedeta cu nora


Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte din...



Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef...

pixel