Horoscop, vineri, 19 august 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Horoscop zilnic: 19 august 2022.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Iată-l, Berbec. Momentul pe care îl așteptai, iar acest lucru înseamnă că în această săptămână trebuie rezolvate și soluționate câteva chestiuni financiare. Ai câteva facturi în așteptare de plătit, iar banii vor fi acolo pentru tine în curând. Rezolvă câteva probleme nerezolvate și respiră ușurat săptămâna viitoare.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Presiunea de a performa este mare, Taur. Ai câteva lucruri pe care ai vrea să le realizezi în viața ta. Tot ce trebuie să faceți este să începeți să luați măsuri de acțiune și să creați un impuls. Totul va cădea la locul lui.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Când te decizi brusc să renunți la trecut se pot întâmpla lucruri uimitoare pentru tine, Gemeni. Începi să vezi lumea așa cum este și cum poate fi. Începi să vizualizezi tot potențialul pe care îl ai în inima ta. Astăzi, poți găsi curajul de a face lucruri pe care ai jurat că nu le vei face niciodată, pentru că vezi lumina de la capătul tunelului.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Aveți prietenii care trebuie fie să fie lucrate și reconstruite, fie trebuie să vă distanțați pentru a face loc unor noi prieteni. Trebuie să ieși și să începi să socializezi din nou, Rac. De ce să stai acasă plictisit când poți să te distrezi bucurându-te de plajă, de parc sau de un film cu cineva care îți place?

Leu (23 iulie - 22 august)

Chestiunile legate de muncă ar putea să-ți ocupe destul de mult timp și energie astăzi. Așa că, atunci când ziua se destinde și ești gata să te întorci acasă, încearcă să-ți tratezi spațiul personal ca pe un sanctuar. Nu-ți aduce munca acasă cu tine, Leu. Lasă-l la ușă.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Această Lună din ultimul sfert de lună te poate face să te simți din nou în viață într-un mod în care nu te-ai mai simțit de ani de zile, Fecioară. S-ar putea să fii gata să cucerești lumea sau să descoperi lucruri noi despre tine pe care le-ai uitat de mult timp. Poate că te poți întoarce la un vechi hobby și să redescoperi ce ți-a plăcut atât de mult la el. Nu vrei să te prefaci că agitația din inima ta nu se întâmplă. Atingeți din nou și vedeți unde duce drumul.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Atunci când cineva îți spune că vrea să-ți ofere lumea, este drăguț și o parte din tine ar putea să vrea să îl creadă. Dar, nu renunța la independența ta pentru o relație, Balanță. Îți place să fii propria ta persoană. Poți fi deschisă la generozitatea lor, dar și să rămâi fidelă ție însăți, viselor tale și propriei tale chemări.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Când te îndrăgostești de cineva, fii blând cu tine însuți. Te grăbești să îți dai inima și să te arunci într-o relație. Pasiunea ta te poate speria chiar și pe tine, Scorpionule. Așadar, lasă-l pe celălalt să se pună la curent cu locul în care te afli acum din punct de vedere emoțional.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Planifică o întâlnire de lucru, Săgetătorule. Este întotdeauna atât de plăcut să faci lucruri cu un prieten și să vă ajutați reciproc să terminați câteva proiecte. Astăzi, încearcă să te dublezi cu un partener și să duci la bun sfârșit câteva dintre sarcinile atât de necesare, apoi încheie ziua cu o pizza și un film.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

S-ar putea să te simți uneori singur pe lume, dar ai alături de tine un înger păzitor care te ajută și îți ghidează drumul. Nici tu nu trebuie să faci nimic. Trebuie doar să ai curajul de a-ți urma pasiunile. Porțile se vor deschide atunci când vei fi pe drumul cel bun.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Renunță la orice ranchiună și nu te mai agăța de lucruri de care ești gata să treci peste. Da, există câteva lucruri din trecut pe care ai vrea să le schimbi, dar asta a fost ieri. Trăiește pentru ziua de azi.

Pești (19 februarie - 20 martie)

O conversație pe care este foarte important să o ai este oportună acum. S-ar putea să fii nevoit să inițiezi subiectul și să începi să îl prezinți persoanei cu care trebuie să ai o discuție sinceră. Nu este ușor să fii cel care aduce în discuție un subiect dificil, dar este și necesar. Puteți să o faceți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 18 aug 2022, 18:35

Cum știi dacă ai depresie. 11 semne la care să fii atent

Depresia, cauze, simptome, tratament. Cum știi dacă...


Sursa foto: Carmen Harra, facebook

Carmen Harra, despre cum îți poți afla data morții și cum o poți schimba: „Oricine poate să o afle, sunt anumite calcule....”

Sursa foto: Bianca Drăgușanu, instagram

Bianca Drăgușanu, despre femeile mici de înălțime: „Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om”

Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram, Carmen Iohannis/ Foto:Agerpres

Cătălin Botezatu critică ținuta purtată de Carmen Iohannis la funerariile Reginei: ”E inadmisibil!”

Theo Rose, Anghel Damian, captură video Youtube/ Codin Maticiuc

Theo Rose și Anghel Damian, prima apariție împreună: „Mi s-a schimbat viața cu totul”

Claus Iohannis și Carmen Iohannis/ Foto:Agerpres

Carmen Iohannis, gafă la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Prima Doamnă a României a fost taxată imediat

A murit Iosif Zilahy, fostul soț al Mioarei Roman. Catinca Zilahy, mesaj sfâșietor

Captură video YouTube

Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a: Video emoționant cu momentul în care câinii reginei își iau adio de la suverană, pentru ultima oară

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu, despre boala incurabilă cu care a fost diagnosticat. Dezvăluirile șocante ale fostului sportiv: ”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Neti Sandu, Instagram

Cum ar reacționa Neti Sandu dacă ar fi concediată de la Pro TV: „Dacă mă dau afară..”

Bianca Drăgușanu/ Captură video Youtube, theXclusive

Bianca Drăgușanu, despre conflictele cu alte femei: „M-am mai ciufulit și eu”

Mugur Mihaescu, foto Facebook

Mugur Mihăescu, revoltat din cauza facturilor la energie electrică: „Noi suntem sclavi”

Minodora și mama ei, Captură foto Vorbește Lumea, Pro Tv

Minodora, în doliu. Mama artistei s-a stins din viață: „A fost bolnavă, nu a mai rezistat”